Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Μικρό αλλά θαυματουργό Nissan Juke-R.

Για την ιστορία πάντως, η Nissan λέει πως δεν θα βγει ποτέ στην παραγωγή. Έβγαλαν δύο κομμάτι μόνο και τέλος.Το Nissan Juke-R, θα κάνει πολλούς με πανάκριβα supercars να χάσουν τον ύπνο τους. Καθώς μια ομάδα τρελαμένων μηχανικών της Nissan πήραν το αθώο μικρό SUV το Juke και το μετέτρεψαν μέσα σε μόλις 22 εβδομάδες σε ένα “φονέα γιγάντων”!
Αφού χρησιμοποίησαν ότι πιο extreme προϊόντα κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά και το V6 3.8 λίτρων, του supercars της Nissan, GT-R και δημιούργησαν το πιο γρήγορο μικρό SUV στον κόσμο!

Με σχεδόν 500 ίππους και επιδόσεις 0-100 σε 3.7΄΄! Είναι πιο γρήγορο από μια Aston Martin DBS, μια Porsche Carrera, μια Ferrari F430, είναι τόσο γρήγορο όσο και η καινούρια Ferrari 458 Italia!

Απολαύστε το στο βίντεο!




Πηγή: mediasoup

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Κιτρινόμαυρη θεά: η σπορ έκδοση της Bugatti Veyron

Η νέα Bugatti Veyron 16,4 Grand Sport θα κάνει την επίσημη πρώτη στο Σαλόνι του Κατάρ και στην συνέχεια θα κυκλοφορήσει σε, μόλις, 150 οχήματα. Τα 45 από αυτά έχουν ήδη ξεπουληθεί! Κοστίζει 1,5 εκ. ευρώ και χαρακτηρίζεται από το χρώμα της: κίτρινο-μαύρο, αυτή είναι η διχρωμία με την οποία παίξανε οι κατασκευαστές. Οι ρόδες και η οροφή είναι βαμμένες με μαυρο χρώμα ενώ το υπόλοιπο αμάξι φωτίζεται με ένα ανοιχτό κίτρινο. Τεχνικές πληροφορίες θα μάθουμε σε λίγες μέρες.Προς το παρόν ας κάνουμε λίγο οφθαλμόλουτρο...








Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Με παλιά ή μεταχειρισμένα ελαστικά κυκλοφορούν οι περισσότεροι Έλληνες!

Ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες για την ασφάλεια του αυτοκινήτου, τα ελαστικά, φαίνεται ότι έχει παραμεληθεί πολύ τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας. Μείωση εμφάνισε η συνολική εγχώρια αγορά ελαστικών σε τεμάχια, την τελευταία τριετία (2008- 2010), καταγράφοντας πτώση 11,6%, το 2010, σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ μείωση 33% παρουσίασαν και οι πωλήσεις ζαντών για αυτοκίνητα, το 2010/09.Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από μελέτες της ICAP.




Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις των ζαντών για αυτοκίνητα παρουσίασαν πτωτικές τάσεις,τα τελευταία χρόνια, καταγράφοντας μείωση κατά 33% σε ποσότητα και 32% σε αξία, το 2010/09. Οι ζάντες δεύτερης τοποθέτησης (μεταχειρισμένες) για επιβατικά αυτοκίνητα καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της εξεταζόμενης αγοράς, ενώ μικρό μερίδιο αποσπούν αυτές που προορίζονται για ημιφορτηγά και 4×4.

Σε έρευνα που έγινε πρόσφατα, μελετήθηκαν 20 επιχειρήσεις εισαγωγής ελαστικών και προέκυψαν τα εξής: Οι συνολικές πωλήσεις υποχώρησαν, το 2010, κατά 5,5% έναντι του 2009, ενώ το μικτό κέρδος μειώθηκε με υψηλότερο ρυθμό (9,95%). Τέλος, οι επιχειρήσεις του δείγματος εμφάνισαν ζημιογόνο καθαρό αποτέλεσμα, το 2010, έναντι κερδών, το 2009, ενώ τα κέρδη EBITDA υποχώρησαν κατά 46%.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ο Johan Willems διορίστηκε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, στις Επικοινωνίες


Ο Karl-Friedrich Stracke, CEO της Opel/Vauxhall και Πρόεδρος της General Motors Europe, ανακοίνωσε αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Adam Opel AG.

Με ισχύ από 1η Φεβρουαρίου, το Εποπτικό Συμβούλιο διόρισε τον Johan Willems (51) μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, υπεύθυνο του τμήματος Επικοινωνιών. Στο νέο ρόλο του σαν επικεφαλής Επικοινωνιών της Opel/Vauxhall, διαδέχεται την Dr. Susanne Wegerhoff, που αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία. Στη θέση αυτή, ο Willems νυν Αντιπρόεδρος Επικοινωνιών τομέα Διεθνών Δραστηριοτήτων της GM με έδρα τη Σαγκάη, θα είναι υπεύθυνος για όλες Προϊοντικές, Brand, Εταιρικές και Εσωτερικές Επικοινωνίες της Opel/Vauxhall στην Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου Stephen J. Girsky και ο Wolfgang Schäfer-Klug, ο οποίος εκπροσωπεί τους εργαζομένους και επιλέχθηκε νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου, δήλωσαν ομόφωνα: «Ο νέος διορισμός ολοκληρώνει και ενισχύει το Διοικητικό Συμβούλιο και την εταιρία γενικότερα. Τόσο οι εκπρόσωποι των μετόχων όσο και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Εποπτικό Συμβούλιο συμφωνούν ότι η Opel πρέπει να γίνει επικερδής ακόμα και σε εποχές με δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Οι ομάδες συζητούν από κοινού τη στρατηγική και θα κρατούν ενήμερους τους εργαζομένους και το κοινό. Χάρη στην εξαιρετική γκάμα μοντέλων με λανσαρίσματα έξι νέων προϊόντων το 2012, η Opel/Vauxhall πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της στην αγορά».

Ο Stracke πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Johan Willems. Έρχεται στην Opel/Vauxhall σαν ένας πολύ ικανός επαγγελματίας του τομέα Επικοινωνιών με εξαιρετική διεθνή εμπειρία. Γνωρίζει άριστα τη μάρκα και το Ευρωπαϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον και θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε ακόμα περισσότερο στη μελλοντική ανάπτυξη της Opel/Vauxhall. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Dr. Susanne Wegerhoff για τη συμβολή της τα τελευταία χρόνια. Της εύχομαι καλή επιτυχία στις μελλοντικές επιδιώξεις της».

Παράλληλα, η GM διόρισε τη Mary Barra, Ανώτερο Αντιπρόεδρο της GM στον τομέα Παγκόσμιας Προϊοντικής Ανάπτυξης, μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου. Στη GM, η Barra είναι υπεύθυνη για την Παγκόσμια Σχεδίαση, Μηχανολογία και Διοίκηση Προγραμμάτων. Διαδέχεται τον Walter Borst στο Εποπτικό Συμβούλιο της Opel. Μετά τον πρόσφατο διορισμό του Αντιπροέδρου της GM, Stephen J. Girsky, στη θέση του Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου και την ανάδειξη των Daniel Ammann, Οικονομικού Διευθυντή (CFO) της GM και Tim E. Lee, Προέδρου Διεθνών Δραστηριοτήτων της GM, σε τακτικά μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου, ο νέος διορισμός επιβεβαιώνει την υποστήριξη της GM προς την Opel/Vauxhall και τη δέσμευσή της στην Ευρώπη.

Ο Johan Willems έχει ήδη μακρά θητεία στην Opel/Vauxhall και τη GM. Ξεκίνησε να εργάζεται στην Opel Belgium (Antwerp) το 1992. Μεταξύ 1996 και 2007, ήταν υπεύθυνος Προϊοντικών και Brand Επικοινωνιών της Opel/Vauxhall και της GM Europe με έδρα τα κεντρικά γραφεία της Opel στο Rüsselsheim. Πριν διοριστεί Αντιπρόεδρος Διεθνών Επικοινωνιών της GM το 2009, ο Willems διετέλεσε Διευθυντής Παγκόσμιων Επικοινωνιών σε Θέματα Περιβάλλοντος και Προηγμένων Συστημάτων Κίνησης, στο αρχηγείο της GM στο Ντιτρόιτ. Είναι Βέλγος πολίτης και μιλά Φλαμανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Αγγλικά. Ξεκίνησε την καριέρα του σαν δημοσιογράφος αυτοκινήτου στο Βέλγιο.

Νέα ασυναγώνιστη προσφορά!


Όφελος έως και 220 € στα μοντέλα της οικογένειας Liberty


Η νέα χρονιά αρχίζει με νέες προσφορές από την Piaggio… εύκολες και οικονομικές καθημερινές μετακινήσεις με το Liberty, το αγαπημένο μοντέλο στην κατηγορία των «ελαφρών» σκούτερ με μεγάλους τροχούς!
Οι τέσσερεις εκδόσεις Liberty διατίθενται πλέον σε νέες μειωμένες τιμές και υπόσχονται σε όλους ευελιξία και λειτουργικότητα:
  • Liberty 50 2t :1.720€ από 1.780€
  • Liberty 50 4t : 1.790€ από 1.910€
  • Liberty 125 : 1.890€ από 1.995€
  • Liberty 150 : 1.995€ από 2.215€
Piaggio Liberty
Το Liberty, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές μοντέλο που γεννήθηκε για να ζει στην πόλη.
Η όψη του χαρακτηρίζεται από τον ελαφρά τριγωνικό προβολέα στο τιμόνι και την κομψή προστατευτική ποδιά για τα πόδια, και τονίζεται από στοιχεία χρωμίου.
Για να ενισχύσουν τον αστικό χαρακτήρα του Liberty, οι σχεδιαστές της Piaggio έδωσαν μεγάλη προσοχή στην ευελιξία και την ευκολία χρήσης. Η σέλα επιτρέπει στους οδηγούς όλων των αναστημάτων να ακουμπούν με ευκολία τα πόδια τους στο έδαφος, προσφέροντας τέλειο έλεγχο του οχήματος ενώ είναι άνετη και για το συνεπιβάτη. Επιπλέον διαθέτει πίσω σχάρα και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Η δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων εξασφαλίζεται όχι μόνο από το μεγάλο και πρακτικό επίπεδο πάτωμα αλλά και από τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος demi-jet.