Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ta wallpapers της εβδομάδας

Θέλετε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα πιο δημοφιλή wallpaper, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; To autokinisimag.blogspot.com μαζεύει κάθε εβδομάδα τις πιο δημοφιλείς εικόνες και τις δημοσιεύει, για να μην προλάβετε να βαρεθείτε ποτέ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε αφού αντιγράψετε την εικόνα στον υπολογιστή σας είναι δεξί κλίκ στο ποντίκι-Ορισμός ως φόντου επιφάνειας εργασίας!

Mια GT Haus E92 BMW M3 με φόντο την ακτή του Σικάγο


VW Scirocco R-Cup

Λήγει το μέτρο της απόσυρσης! Προλάβετε!

Σημαντική ανακοίνωση από την ΕΔΟΕ για την απόσυρση οχημάτων:

"Μετά τη δημοσίευση του Νόμου 4002/2011 (ΦΕΚ Α’ 180, 22 Αυγούστου 2011, άρθρο 20) και αναφορικά με τη διαδικασία απόσυρσης οχημάτων, σας ενημερώνουμε ότι παραλαβές ΟΤΚΖ μπορούν να γίνονται μέχρι και 20.12.2011, (όπως προβλέπει το άρθρο 8 παρα. 2 π.δ. 116/2004), δια δε τη δυνατότητα του ιδιοκτήτη τους να υπαχθεί στην επιδότηση της απόσυρσης, θα πρέπει ο ίδιος να ελέγξει από την αντιπροσωπεία αγοράς του καινούργιου του αυτοκινήτου ότι αυτό θα έχει εκτελωνισθεί μέχρι και...
30.12.2011 το αργότερο."

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Φόρα το πορτ παγκάζ σου και φύγαμε! Αποκλειστικά για Smart!

Όλοι οι ιδιοκτήτες Smart αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Το όχημα τους είναι ιδανικό για μετακίνηση μέσα στην πόλη αλλά είναι δυσλειτουργικό για μεγάλα ταξίδια. Η καινοτομία “Dock+Go”, που βλέπετε στην φωτογραφία σας λύνει τα χέρια! Δεν κάνει μεγαλύτερο το αυτοκίνητο αλλά επεκτείνει τον αποθηκευτικό χώρο προσθέτοντας ένα τρίτο ζευγάρι ρόδες και ένα πορτ παγκάζ!




Το ντεμπούτο του “Dock+Go” θα γίνει τον Μάρτιο στη Γενεύη, ενώ πιο νωρίς στις 15 Φεβρουαρίου η εταιρεία που το εφύηρε, η Rinspeed, θα μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ιβρυδικό SUV ετοιμάζει η Mitsubishi

Το 2012 αναμένεται να ρίξει στην παραγωγή η Mitsubishi το υβριδικό της SUV! To μοντέλο θα στηριχτεί στο πρωτότυπο PX-MiEV (φωτογραφία)το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχει βασιστεί στο Outlander.



Το μήκος του 4θέσιου μοντέλου αγγίζει τα 4,5 m, το πλάτος το 1,8 m και το ύψος το 1,66 m, ενώ το μεταξόνιο είναι 2,6 m.

Η κίνηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός βενζινοκινητήρα 1,6 lt, ο οποίος αποδίδει 116 PS και 12,7 kgm ροπής, καθώς και δύο ηλεκτροκινητήρων συνολικής ισχύος 82 PS και 20,4 kgm ροπής. Η μέση κατανάλωση του PX-MiEV είναι, σύμφωνα με την Mitsubishi, 2,0 lt/100 km μόλις!

Πηγή: protothema

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης