Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Νέο online παιχνίδι ποδοσφαιρικών προβλέψεων από την SEAT

Η SEAT για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι αποκλειστικός χορηγός της UEFA Europa League. Στα πλαίσια αυτής της χορηγίας η SEAT δημιούργησε ένα online παιχνίδι προβλέψεων, το “Enjoy the Game”, το οποίο είναι στον αέρα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.seat.gr/enjoy, ενώ φυσικά προσφέρεται πρόσβαση στην πλατφόρμα και από το κεντρικό μας site www.seat.gr.

Στο εν λόγω παιχνίδι οι παίκτες θα καλούνται να μαντέψουν σωστά τα σκορ των αγώνων όλων των αγωνιστικών της UEFA Europa League ποντάροντας πόντους. Αν μαντεύουν σωστά θα πολλαπλασιάζουν τους πόντους τους ενώ αν μαντεύουν λάθος θα αφαιρούνται οι πόντοι που έπαιξαν, από το λογαριασμό τους.

Οι πόντοι που θα συγκεντρώνονται στο λογαριασμό των παικτών θα μπορούν να εξαργυρωθούν με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι σε δώρα , από τον σχετικό κατάλογο των δώρων της SEAT, ενώ ο δεύτερος τρόπος είναι με συμμετοχές σε δύο μεγάλες κληρώσεις. Η πρώτη κλήρωση θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου 2012 και το δώρο θα είναι ένα διπλό VIP πακέτο για τον τελικό του 2012 της UEFA Europa League στο Βουκουρέστι ενώ η δεύτερη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2012 και το δώρο θα είναι ένα LEON Copa.

Εκτός από τις σωστές προβλέψεις, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν επιπλέον πόντους και με ειδικά VIP passes όπου με την χρήση του αναγραφόμενου κωδικού o λογαριασμός τους πιστώνεται με επιπλέον πόντους. Τα VIP passes οι συμμετέχοντες θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τις εκθέσεις των εξουσιοδοτημένων συνεργατών SEAT.

Κάντε την εγγραφή σας τώρα και ENJOY THE GAME!

“24 Ώρες Ελλάδα” με 66 Συμμετοχές

Με 66 συμμετοχές θα διεξαχθεί ο αγώνας “24 Ώρες Ελλάδα”. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων αν αναλογιστούμε τις σημερινές συνθήκες ο οποίος φανερώνει το ενδιαφέρον του κόσμου για τον αγώνα, τον πλέον απαιτητικό αγώνα Regularity με τη δική του ταυτότητα και τις δικές του ιδιαιτερότητες. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 11:00 το πρωί του προσεχούς Σαββάτου στις Αχαρνές και πιο συγκεκριμένα στη Λ. Καραμανλή 172 και Τσάμαλη 63 όπου οι φίλοι του κλασικού αυτοκινήτου θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν 66 άριστα συντηρημένα κλασικά αυτοκίνητα χρονολογίας μεταξύ του 1953 και του 1984. Ο τερματισμός του αγώνα θα δοθεί το πρωί της Κυριακής στις 11:00 στον Ωρωπό Αττικής και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Αλκυωνίς.

Χορηγοί του αγώνα “24 Ώρες Ελλάδα” είναι ο Δήμος Καρδίτσας, το Κέντρο Ελαστικών-Ζαντών Σταυράκης, το Ξενοδοχείο Αλκυωνίς, η εταιρεία SP Tableware καθώς και το Home Factory Outlet.

Πληροφορίες παρέχονται από τον ΣΙΣΑ στο ίντερνετ, www.sisa.gr, μέσω e-mail στο info@sisa.gr στο τηλέφωνο της Λέσχης 2109704457 και στο τηλέφωνο του Αλυτάρχη 6945907010.