Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Χρησιμοποιήστε τη "δύναμη" για τις χιονοθύελλες!

Είναι το ίδιο τρομακτικό όσο και αστείο. Η παρέα που βλέπετε στο video ίσως να το κάνει από ανάγκη, ίσως για πλάκα, αλλά οδηγούν μέσα σε μια απίστευτη χιονοθύελλα όπου μετα βίας μπορεί κανείς να δει στα δέκα μέτρα! Όπως χαρακτηρίζουν, με την Δύναμη (βλέπε Star Wars) μπορούν να πάνε παντού χωρίς ιδιαίτερη ορατότητα... Εμείς πάντως, δεν θα σας το συνιστούσαμε!


Κοντύναμε το Link!

Για να βρείτε πλέον την σελίδα μας στο Facebook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την διεύθυνση:

Τα "Τυχερά Colt"


Η Ιάσων Α.Ε.Β.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη προχώρησε στην υλοποίηση ένος νέου προωθητικού προγράμματος που στόχο του έχει την περαιτέρω ενδυνάμωση των πωλήσεων του Mitsubishi Colt.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα τα «Τυχερά Colt» σε όλους τους πελάτες Mitsubishi Colt προσφέρεται μειωμένη τιμή κατά €1,000 με την αγορά του αυτοκινήτου τους ενώ ταυτόχρονα γίνονται υποψήφιοι σε κλήρωση, όπου σε ένα τυχερό ιδιοκτήτη επιστρέφετει το ποσό που κατέβαλε για την αγορά του αυτοκινήτου του.



Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την προωθητική ενέργεια τα «Τυχερά Colt» με τη συμπλήρωση των πωλήσεων 30 αυτοκινήτων Mitsubishi Colt θα πραγματοποιούνται κληρώσεις μέχρι τη λήξη της προωθητικής ενέργειας και σε κάθε κλήρωση σε ένα τυχερό πελάτη θα επιστρέφονται τα χρήματα που κατέβαλε για την αγορά του αυτοκινήτου του.

Ο Διευθυντής του κλάδου επιβατικών Mitsubishi Motors κ. Ανδρέας Θανόπουλος δήλωσε: «ο στόχος μας με την εφαρμογή του νέου προωθητικού προγράμματος τα “Τυχερά Colt ” είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω τις πωλήσεις του Mitsubishi Colt, του μικρότερου μέλους της οικογένειας της Mitsubishi Motors . Εκτιμούμε ότι αυτή τη στιγμή είναι η καταλληλότερη περίοδος καθώς θα υπάρξει κινητικότητα στην αγορά του αυτοκινήτου γενικότερα μετά την εφαρμογή του μέτρου της απόσυρσης και της επιβολής του φόρου πολυτελείας σε αυτοκίνητα με εργοστασιακή αξία μεγαλύτερη από €20,000 αντί για €15,000. Η προωθητική ενέργεια τα “Τυχερά Colt ” είναι ξεκάθαρη και προσφέρει διπλο όφελος στους πελάτες του Mitsubishi Colt αφού σε όλους παρέχεται οικονομικό όφελος €1,000 και ανά 30 πελάτες σε έναν εξ’ αυτών μετά από κλήρωση επιστρέφονται τα χρήματα που κατέβαλε για την αγορά του αυτοκινήτου του. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνούμε και το έξτα όφελος, της τάξης των €960 που θα έχει ο πελάτης Colt στην περίπτωση της απόσυρσης παλαιού αυτοκινήτου».


Η νέα γενιά του Colt αποτελεί άμεσο διάδοχο του μοντέλου που παρουσίαστηκε στην Ευρωπαϊκή αγορά στα μέσα του 2004 και πραγματοποίησε 267,00 πωλήσεις. Η νέα γενιά του Mitsubishi Colt είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις αξίες της μάρκας καθώς διαθέτει μάσκα τύπου Jet Fighter, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Mitsubishi Motors και είναι εφοδιασμένο με νέα χαρακτηριστικά άνεσης, δυναμικής συμπεριφοράς, αντιληπτής ποιότητας και οικολογικής ταυτότητας χάρη στην έκδοση Clear Tech που διαθέτει το σύστημα Stop & Go.


Η νέα γενιά του Mitsubishi Colt διατίθεται στην Ελλάδα με 3 κινητήρες:
1,1lt με ιπποδύναμη 75Hp/6000 rpm και ροπή 100Nm/4000 rpm
1,3lt με ιπποδύναμη 95Hp/6000 rpm και ροπή 125Nm/4000 rpm
1,5lt turbo με ιπποδύναμη 150Hp/6000 rpm και ροπή 210Nm/3500 rpm

και η τιμή του για την έκδοση Colt Inform 1,1lt 3dr ξεκινά από €10,850 (συμπεριλαμβανομένων των €1,000 όφελος)