Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Πολλαπλό κέρδος και εξασφάλιση για κάθε αγοραστή ενός καινούργιου αυτοκινήτου Nissan


Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, αποκλειστικός διανομέας των Nissan στην Ελλάδα, βάζει τέλος στην ανασφάλεια των υποψηφίων αγοραστών αυτοκινήτου υπογράφοντας «Συμβόλαιο Τιμής» μαζί τους. Έτσι διαλύεται κάθε αβεβαιότητα και κάθε σύγχυση που επικρατεί στην αγορά, εξαιτίας της έντονης φημολογίας που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες για την πρόθεση της πολιτείας να θεσπίσει νέους χαμηλότερους συντελεστές στο Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης των καινούργιων αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα κάθε πελάτης που θα κλείσει ένα αυτοκίνητο Nissan έως και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010, όχι μόνο θα κατοχυρώνει τα ισχύοντα χρηματικά οφέλη από το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής» (δηλαδή κέρδος έως και 5.700 €, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει), αλλά και την δέσμευση της εταιρείας πως θα λάβει στο ακέραιο και σε μετρητά κάθε διαφορά που είναι πιθανόν να προκύψει σε περίπτωση που εφαρμοστεί μείωση της φορολογίας των αυτοκινήτων έως το τέλος τους έτους.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρωτοποριακό πρόγραμμα της Nissan δίνονται σε όλες τις εκθέσεις της εταιρείας, καθώς και πλήρης ενημέρωση για την εξαιρετικά συμφέρουσα δυνατότητα χρηματοδότησης κάθε μοντέλου που ενδιαφέρει το αγοραστικό κοινό.

Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ

H Honda Europe απένειμε βραβείο στη Γενικη Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε.


Η Honda Europe (τομέας ανταλλακτικών της Honda Motor Europe) βράβευσε τη Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε., Επίσημο Εισαγωγέα-Διανομέα Αυτοκινήτων Honda στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, για την ανάπτυξη που έχει πετύχει στον τομέα του After-Sales, και ειδικότερα στον τομέα των ανταλλακτικών, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα.

Το βραβείο «Αποτελεσματικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης του Κλάδου Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων» απονεμήθηκε στον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της εταιρείας Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε. κ. Ιωάννη Δ. Σαρακάκη από τον Parts Unit Manager της Honda Europe NV κ. James Goodlife.

O κ. Ιωάννης Δ. Σαρακάκης αμέσως μετά τη βράβευση δήλωσε: «είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς το βραβείο αυτό, καθώς αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών που έχουν στόχο τον ενθουσιασμό των πελατών μας κυρίως μετά την πώληση του αυτοκινήτου. Γι’ αυτό το λόγο αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου στον τομέα των ανταλλακτικών και εξυπηρέτησης μετά την πώληση, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει με μεγάλο ενθουσιασμό τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει και συμβάλουν έτσι έμπρακτα στη βελτίωση της εικόνας του Ομίλου μας και των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Στον τομέα του after-sales και ειδικότερα στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, έχουμε προχωρήσει στη χρήση σύγχρονων και εξειδικευμένων συστημάτων πληροφορικής, στην ανάπτυξη και εφαρμογή νέων διαδικασιών στον τρόπο οργάνωσης και διαχείρισης του κλάδου των ανταλλακτικών, αλλά και στην είσοδο νέων προϊόντων. Οι ενέργειες αυτές έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών μας μετά την πώληση του αυτοκινήτου.

Πιστεύουμε ότι αυτή η παγκόσμια επιβράβευση ανάμεσα σε όλους τους ανεξάρτητους εισαγωγείς-διανομείς αυτοκινήτων Honda θα λειτουργήσει καταλυτικά για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας.»