Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Πως να τρακάρεις (δύο φορές) το αμάξι σου σε 15''

Mια οδηγός καταφέρνει το ακατόρθωτο. Τρακάρει δυο φορές απανωτά, το αμάξι της. Δείτε πως!

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πηγή: jalopnik

Θεϊκή ατάκα πάνω σε τρακαρισμένο αμάξι!

Έχεις στραπατσάρει το αμάξι σου, έχεις τον πόνο σου και σαν να μην φτάνει αυτό έχεις και τους περαστικούς να σου κάνουν καζούρα...Τουλάχιστον η συγκεκριμένη ατάκα ήταν έξυπνη...



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Νέο Twizy της Renault: οδηγείται χωρίς δίπλωμα οδήγησης

Το νέο μικρό διθέσιο της Renault, μοιάζει πολύ με το Smart, είναι ηλεκτρικό και ιδανικό για όχημα πόλης...Aπευθύνεται στους κατοίκους των πόλεων που ψάχνουν ένα δεύτερο ευέλικτο και οικονομικό όχημα, ενώ η έκδοση του Twizy που δεν απαιτεί δίπλωμα οδήγησης, είναι η πιο κατάλληλη για οδηγούς νεαρής ηλικίας που ψάχνουν έναν ασφαλή τρόπο για να αποκτήσουν εμπειρία στην οδήγηση στην πόλη (η συγκεκριμένη έκδοση διατίθεται ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία κάθε χώρας).

Αν και οι διαστάσεις του είναι λίγο μεγαλύτερες από ένα τρίκυκλο scooter, το Renault Twizy προσφέρει το επίπεδο ασφαλείας και άνεσης ενός κανονικού αυτοκινήτου: εξασφαλίζει σταθερότητα χάρη στους 4 τροχούς του, διαθέτει τιμόνι και πεντάλ καθώς και καμπίνα που χωράνε 2 ενήλικες, ο ένας πίσω από τον άλλο. Εκτός από τα βασικά αυτά χαρακτηριστικά, το Renault Twizy διαθέτει εξοπλισμό όπως ζώνες ασφαλείας και αερόσακο οδηγού.Αξίζει να δείτε την απολαυστική διαφήμιση...



Πηγή: renault.com.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης