Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Τα car wallpapers της εβδομάδας

Θέλετε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα πιο δημοφιλή wallpaper, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; To autokinisimag.blogspot.com μαζεύει κάθε εβδομάδα τις πιο δημοφιλείς εικόνες και τις δημοσιεύει, για να μην προλάβετε να βαρεθείτε ποτέ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι δεξί κλίκ πάνω στην φωτογραφία-Ορισμός ως ταπετσαρία!

Lexus LF-LC Hybrid Sport Coupe Concept Car 2012Lamborghini Murcielago R-GTAudi R8 SupercarΠεριοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Σύστημα ελέγχου στα βενζινάδικα: επιτέλους θα εφαρμοστεί

Πως αποφασίστηκε με διαδικασία εξπρές να εφαρμοστεί το σύστημα εισροών-εκροών στα βενζινάδικα; Που κολλούσε τόσο καιρό; Πως θα εμπλέκεται η δημοτική αστυνομία; Διαβάσαμε και αναμεταδίδουμε!

"Στις 5/1, το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την υπογραφή της απόφασης για την εγκατάσταση του συστήματος εισροών - εκροών καυσίμων στις δεξαμενές των βενζινάδικων, απόφαση η οποία, όπως αποκάλυψε το «Εθνος», «κολλούσε εδώ κι έναν χρόνο στον μηχανισμό του υπουργείου», σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Ανάπτυξης.

Επιπλέον, το υπουργείο Οικονομικών έκανε γνωστή την ηλεκτρονική διασύνδεση των συστημάτων εισροών - εκροών με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων όπως επίσης και το ότι, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ενέργειας, εκπονείται σχέδιο ολοκληρωμένου συστήματος καταγραφής εισροών κι εκροών καυσίμων στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας, από τα διυλιστήρια μέχρι και τα πρατήρια.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει αναγορεύσει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε βασική προτεραιότητα της εθνικής επιτροπής κατά της φοροδιαφυγής την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καυσίμων.

Αντιδράσεις με αφορμή το δημοσίευμα του «Εθνους» υπάρχουν και από τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη και την Ελληνική Αστυνομία. Οι δύο Αρχές αναφέρονται στο ρεπορτάζ του παραεμπορίου, και συγκεκριμένα ο κ. Διώτης δηλώνει πως δεν προβλέπεται από καμία διάταξη νόμου η δημιουργία ενιαίου επιχειρησιακού κέντρου για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, ενώ υποστηρίζει ότι δεν αντέδρασε στη θέσπισή του.

Επίσης ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ υπογραμμίζει πως «παρείχε σε κάθε περίπτωση του παραεμπορίου τη συνδρομή που του ζητήθηκε», ενώ διευκρινίζει ότι, βάσει του νόμου, δεν μπορεί να καταστρέψει κατασχεθέντα παράνομα προϊόντα. Κι αυτό επειδή το ΣΔΟΕ δεν έχει ούτως ή άλλως τέτοια αρμοδιότητα, παρά μόνο να διακριβώνει την τέλεση αδικημάτων φοροδιαφυγής ή λαθρεμπορίας.

Συνδρομή ΕΛ.ΑΣ.
Η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της τονίζει ότι η εμπλοκή της εξαντλείται αποκλειστικά και μόνο στη συνδρομή που παρέχει στη δημοτική αστυνομία και στα ΚΕΛΑΥΕ. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το 2011 διατέθηκαν για κλιμάκια ελέγχου του παραεμπορίου 21.849 αστυνομικοί. Κατά τους ελέγχους κατασχέθηκαν σε 22.295 περιπτώσεις 137.815 είδη ρουχισμού, 32.383 οπτικά, 98.419 CD - DVD και 511.236 λοιπά είδη.

Επιπλέον το 2011 η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε 45 μεγάλες αποθήκες ειδών «παραεμπορίου» συνολικού εμβαδού 20.000 τ.μ. με εμπορεύματα αξίας άνω των 180 εκατ. ευρώ. Η καταμέτρηση σε πέντε από αυτές τις αποθήκες συνεχίζεται."

Πηγή: e-go.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Όφελος έως και €3.800 από τις προσφορές της SEAT για το 2012

Από 2 Ιανουαρίου, η SEAT Τεχνοκάρ έθεσε σε ισχύ νέο προωθητικό πρόγραμμα για το 2012. Ισχύει για όλα τα μοντέλα SEAT και προσφέρει σημαντικότατες εκπτώσεις επί των τιμών του νέου τιμοκαταλόγου.


Πιο συγκεκριμένα, οι προσφερόμενες εκπτώσεις είναι 800€ για όλες τις εκδόσεις του ΙΒΙΖΑ που πλέον ξεκινά από τα €9.496 και 1.000€ για όλα τα υπόλοιπα μοντέλα. Το συνολικό όφελος που προκύπτει για τους καταναλωτές σε συνδυασμό με το μέτρο της απόσυρσης φτάνει έως και €3.800

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Τοyota NS4: "Φοράει" i-pod και μπαίνει στο Facebook

Η δυστυχία του να βρίσκεσαι αυτές τις μέρες μακριά από το Ντιτρόιτ είναι ότι χάνεις την ευκαιρία να δεις concept car σαν το Toyota NS4, που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για το Σαλόνι του Detroit. To ΝS4 είναι ένα υβριδικό plug-in, με στυλάτη εξωτερική εμφάνιση που πιθανώς να φανερώνει την στυλιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν απο δω και μπρος οι Ιαπωνέζοι. Το εξωτερικό όμως δεν πιάνει μια σε σχέση με το εσωτερικό του αμαξιού!Όλες οι λειτουργίες του αμαξιού ρυθμίζονται από μια μεγάλη οθόνη αφής, δίπλα στο τιμόνι, ακριβώς όπως λειτουργούν τα smartphone. Απο κεί ρυθμίζονται τα πάντα, από τον κλιματισμό μέχρι το i-pod που έχει ενσωματωμένο. Ο στόχος σύμφωνα με τους κατασκευαστές είναι να αποσπάται όσο το δυνατόν λιγότερο η προσοχή του οδηγου. Μάλιστα, το όχημα έχει wi-fi και μπορεί να συνδεθεί και στο Facebook. Όπως δήλωσε ο Jim Lentz, πρόεδρος της Toyota US, τα αμάξια συνδέονται με κάθε πλευρά της ζωής μας, γι' αυτό πρέπει σταδιακά να ενσωματώσουμε στο εσωτερικό τεχνολογιά που αλληλεπιδρά με τον ανθρώπινο παράγοντα".

Oι συμβατικοί καθρέφτες έχουν αντικατασταθεί με κάμερες, οι οποίες προσφέρουν μια πιο σφαιρική εικόνα του γύρω χώρου, ενώ το όχημα διαθέτει ειδικό σύστημα πρόβλεψης σύγκρουσης και ανασηκώνει αυτόματα το πίσω καπό για να μην χτυπήσει τον πεζό!


Επίσης τα τζάμια του οχήματος είναι πιο ελαφριά, με αεροδυναμικό σχεδιασμό καιχωρίζονται σε 4 διαφορετικά είδη, ανάλογα με το που είναι τοποθετημένα. Π.χ. υπάρχει το αντηλιακό τζάμι που λειτουργεί και ως κεραία ίντερνετ, καθώς είναι ευαίσθητο στα ραδιοκύματα. Επίσης το «υδροφοβικό» τζάμι που κάνει τις σταγόνες της βροχής να παίρνουν ημισφαιρικό σχήμα ώστε να κυλούν γρηγορότερα και να προσφέρουν καλύτερη ορατότητα!

Για τον κινητήρα και τις επιδόσεις του NS4 δεν υπήρξε καμμία ανακοίνωση. Η Toyota βρίσκεται πολύ μπροστά από τις υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες όσον αφορά τις ιδέες. Έτσι θα είναι άραγε τα αυτοκίνητα του μέλλοντος; Ο χρόνος θα δείξει...

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης