Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Aprilia RSV4 Factory και RSV4 R με Εκπτωση 1.500€!


Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδηγών και κατασκευαστών στο World Superbike 2010, η Aprilia σας κάνει δώρο 1.500€ για την απόκτηση της κορυφαίας Supersport μοτοσυκλέτας RSV4 και σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε κομμάτι της Εταιρείας με τις περισσότερες νίκες σε αγώνες!

Μέσα από ένα επαναστατικό πλάνο, από μία μοναδική ιστορία επιτυχιών στους αγώνες, γεννήθηκε το RSV4. Μια Supersport μοτοσυκλέτα με απόλυτη αγωνιστική τεχνολογία, που σχεδιάστηκε γύρω από το στενό V4 κινητήρα, καρπός των τεχνικών γνώσεων που έκαναν την Aprilia να θριαμβεύσει στις πίστες όλου του κόσμου, κερδίζοντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike για το 2010. Η RSV4 ήδη μετράει διακρίσεις από τον διεθνή τύπο, τους απανταχού λάτρεις των δυο τροχών και σαφώς τους αγώνες! Το κορυφαίο μοντέλο του Ιταλικού εργοστασίου, είναι ένα project που εξελίχθηκε με την συνεργασία του πολυπρωταθλητή Max Biaggi και θέτει νέα standards στις μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων.

Γεννημένη να είναι η καλύτερη στην πίστα και το δρόμο, η Aprilia RSV4 κατέπληξε εξαρχής τον κόσμο της μοτοσυκλέτας με το σχεδιασμό, την τεχνολογία και την απόδοσή της. Ο πρώτος V-4 65° κινητήρας σε μια σπορ μοτοσυκλέτα παραγωγής, πλαίσιο αντάξιο ενός 250 GP, Ride By Wire διαχείριση του κινητήρα με πολλαπλές χαρτογραφήσεις: αυτά είναι τα επιτεύγματα για την Aprilia RSV4, που συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική και τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά με την άριστη οδηγική συμπεριφορά, την έφερε σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο.
Piaggio