Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Cascada - To κορυφαίο cabrio της Opel

Εστιάζοντας στην κορυφή της γκάμας Opel, το Cascada είναι ένα μεσαίο cabrio μήκους 4,70 m με περισσή γοητεία, ανώτερα χαρακτηριστικά και υψηλή τεχνολογία. Κομψές, επιμήκεις γραμμές και μία αεροδυναμική οροφή soft-top συνθέτουν την εικόνα του Opel Cascada που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις αρχές Μαρτίου, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Αισθητικά, αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στη διαχρονική αλυσίδα των κλασικών cabrio μοντέλων. Ωστόσο, είναι το πρώτο μοντέλο του είδους του για την Opel: είναι η πρώτη φορά σε διάστημα 70 χρόνων που η Opel δημιούργησε ένα μεσαίο cabrio, το οποίο θα κατασκευάζεται σε δικές της εγκαταστάσεις. Τα δημοφιλέστερα Opel cabrio των τελευταίων δεκαετιών ήταν τα προσιτά συμπαγή Kadett και Astra – από τα 1976 Kadett C Aero και 1987 E Cabrio μέχρι τις τρεις γενιές του Astra μεταξύ 1993 και 2010. Με το φιλόδοξο Cascada, η Opel επιχειρεί μία νέα, φρέσκια προσέγγιση - με τη συμβολή των καλύτερων σύγχρονων τεχνολογιών - μιας παλιότερης και αποκλειστικής παράδοσης τετραθέσιων cabrio με οροφή soft-top από τις δεκαετίες του '50 και του '60, όπως τα Kapitän και Rekord. Όμως, τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα cabrio δεν κατασκευάζονταν από την Opel. Ήταν μετατροπές και διετίθεντο σε περιορισμένο αριθμό. Εξειδικευμένοι Γερμανοί κατασκευαστές αμαξωμάτων με τους οποίους συνεργάστηκε η Opel ήταν οι Autenrieth και Karl Deutsch (βλέπε γκαλερί φωτογραφιών). Τελευταία, τα Kadett E Cabrio και οι δύο γενιές Astra Cabrio κατασκευάζονταν από τον Ιταλικό Οίκο Carozzeria Bertone. Το νέο μεσαίο cabrio Opel Cascada ανήκει σε ένα χώρο τον οποίο κατά κανόνα μονοπωλούν premium κατασκευαστές. Πιστό στις αξίες της μάρκας Opel, διαθέτει την κομψότητα και τον αέρα ενός ανοιχτού μοντέλου με στάνταρ προηγμένο πλαίσιο, τεχνολογίες ασφάλειας και οροφής soft-top καθώς και μία νέα γενιά κινητήρων.

Πάνω από 10 χιλιάδες likes για τη Nissan Greece στο Facebook

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρόσφατος διαγωνισμός της Nissan στο Facebook, με έπαθλο ένα σύστημα δορυφορικής πλοήγησης της CLARION. H ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη, με τη σελίδα της Nissan στο Facebook, να «σπάει» το φράγμα των 10 χιλιάδων likes! Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η κα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα της Nissan στο Facebook, στο http://www.facebook.com/NissanGreece ,καθώς τα νέα και οι εκπλήξεις θα είναι συναρπαστικά !