Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Με τη νέα ασυναγώνιστη τιμή 3.690 €, το SCARABEO 300, μπορεί σήμερα να γίνει δικό σου!

Το SCARABEO είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σκούτερ, είναι το scooter που συνδυάζει την οδηγική απόλαυση και την ευελιξία στην κίνηση στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον. Ο ισχυρός, τεχνολογικά προηγμένος αλλά ταυτόχρονα φιλικός προς το περιβάλλον κινητήρας, το τέλεια ισορροπημένο πλαίσιο και το μοναδικό του στυλ, τοποθετούν το SCARABEO στην κορυφή της κατηγορίας του. Με το λανσάρισμα του το SCARABEO 300, μάγεψε τους λάτρεις του διαχρονικού design, αφού συνδυάζει άψογα την κλασσική σχεδίαση με τις μοντέρνες γραμμές αλλά διαθέτει επιδόσεις, ενεργητική ασφάλεια και ικανότητα μεταφοράς κράνους και αντικειμένων που διευκολύνουν στην καθημερινή μετακίνηση. Κομψό, σπορ και με έντονο χαρακτήρα το SCARABEO 300 και σε νέα ασυναγώνιστη τιμή θα γίνει σίγουρα ο καθημερινός σου σύμμαχος σε ότι αφορά οικονομία και ευελιξία στην κίνηση της πόλης. Με μια επίσκεψη στα σημεία πώλησης της APRILIA μπορείς να θαυμάσεις από κοντά και να οδηγήσεις το Scarabeo 300 στη νέα ασυναγώνιστη τιμή των 3.690€ ! Ανακάλυψε το πιο cool scooter της αγοράς και ενημερώσου για τις υπηρεσίες και τα προνόμια της Aprilia στο δίκτυο αντιπροσώπων και στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.aprilia.com.gr/.