Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Νέα μοντέλα της HYUNDAI


Νέα μοντέλα που αντικατοπτρίζουν το νέο προσανατολισμό της Hyundai παρουσιάζονται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Δύο νέα μοντέλα για την Ευρωπαϊκή αγορά καθώς και το τελευταίο concept car της εταιρείας θα αποκαλύψει η Hyundai στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου (Salon International de LAutomobile) για το 2011, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη από την 1 έως τις 13 Μαρτίου. Οι τρεις νέες προσθήκες στην οικογένεια της Hyundai σηματοδοτούν μία νέα εποχή για την εταιρεία, η οποία συνοψίζεται στο ολοκαίνουριο σλόγκαν

New Thinking. New Possibilities. «Νέος Τρόπος Σκέψης. Νέες Προοπτικές»

Παγκόσμια πρεμιέρα, λοιπόν, στη Γενεύη για το ολοκαίνουριο μοντέλο της Hyundai στη μεσαία κατηγορία (D-segment), το i40. Το i40, που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογίας (R&D Center) της Hyundai στο Ρουσελσχάιμ της Γερμανίας, θα οδηγήσει την εταιρεία στην εποχή του «σύγχρονου premium αυτοκινήτου», αφού οι πελάτες της Hyundai θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Η ανοδική πορεία της εταιρείας αποδεικνύεται και από τη μοναδική αισθητική της γλώσσας σχεδιασμού «χυτής γλυπτικής» της Hyundai, αφού η πρωτοποριακή και ελκυστική σιλουέτα του i40 αποτελεί το τέλειο περιτύλιγμα για το ευρύχωρο και πολυτελές εσωτερικό. Η πρώτη επίσημη αποκάλυψη του i40, φανερώνει τις χυτές γραμμές και τη σωστά μελετημένη διαρρύθμιση του πολυτελούς εσωτερικού.

Το i40 θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Ιούνιο 2011 και θα υποστηρίζεται από μία βελτιωμένη έκδοση του κορυφαίου στον κλάδο και απόλυτης διαφάνειας ασφαλιστικού πακέτου της Hyundai, Five Year Triple Care.



Veloster
Το i40 θα συνοδεύει επί σκηνής το ολοκαίνουριο Veloster, το πρωτοποριακό τρίθυρο κουπέ της εταιρείας, το οποίο θα πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο. Το Veloster, το οποίο και είδαμε για πρώτη φορά τον προηγούμενο μήνα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Βορείου Αμερικής, έρχεται με μία μοναδική διάταξη 1+2 θυρών και συνδυάζει σπορ σχεδίαση, ρεαλιστική πρακτικότητα και τεχνολογία αιχμής καθώς και τις καλύτερες εκπομπές CO2 στην κατηγορία, με μόλις 132 g/km.


Άλλο ένα μοντέλο που θα κάνει την πρεμιέρα του στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι το concept car, Curb. Με την κωδική ονομασία HCD-12, αυτό το μικρό αυτοκίνητο, το οποίο η Hyundai έχει χαρακτηρίσει Urban Activity Vehicle (UAV) χάρη στην καταλληλότητα του για την πόλη, αναδεικνύει τη γλώσσα σχεδιασμού «χυτής γλυπτικής» της επόμενης γενιάς και αναμένεται να θέσει τις βάσεις για την τηλεματική τεχνολογία του μέλλοντος από τη Hyundai, το Blue Link™.

Curb
Η Hyundai κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης της Γενεύης θα παρουσιάσει επίσης τις τελευταίες εξελίξεις του οικολογικού της προγραμμάτος, Blue DriveTM, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρικού BlueOn και του ix35 FCEV. Η εταιρεία φιλοδοξεί να καταστεί ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της περιβαλλοντικής τεχνολογίας, με τα υπάρχοντα και μελλοντικά μοντέλα Blue DriveTM να μειώνουν τις εκπομπές των αυτοκινήτων Hyundai στην Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες για τα «διαμάντια» του στόλου της Hyundai θα ανακοινωθούν πριν από την έκθεση, ενώ υλικό για δημοσιογράφους θα είναι διαθέσιμο στο περίπτερο της εταιρείας στην Αίθουσα 1.

Η συνέντευξη τύπου της Hyundai θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1η Μαρτίου 2011 και ώρα 12:30 στο περίπτερο της εταιρείας.

Build Your Dreams - “Three Green Dreams”



Δύο νέα «πράσινα» οχήματα της BYD, θα κάνουν την Ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα στο 81ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η BYD θα παρουσιάσει δύο νέα ηλεκτρικά οχήματα στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 13 Μαρτίου 2011, στα πλαίσια της στρατηγικής της με την ονομασία “Three Green Dreams”.
Με την παρουσίαση του αναβαθμισμένου πλήρως ηλεκτρικού 2012 e6-Eco, την τεχνολογία του ηλεκτρικού λεωφορείου e-Bus K9, του πρώτου παγκοσμίως ηλεκτρικού SUV διπλής λειτουργίας S6DM με ανεξάρτητη τετρακίνηση και του γνωστού dual mode hybrid F3DM, η BYD στοχεύει να επικοινωνήσει ξεκάθαρα την τεχνολογική και οικολογική της τεχνολογία και υπεροχή.


Three Green Dreams
Ως ηγέτης στον χώρο της Πληροφορικής, του αυτοκινήτου αλλά και των νέων πηγών ενέργειας, η BYD στηρίζει τη στρατηγική της “Three Green Dreams”, σε τρεις βασικούς πυλώνες:

  1. Προσιτή ηλιακή ενέργεια
  2. Αποθήκευση ενέργειας με οικολογικό χαρακτήρα
  3. Ηλεκτροκίνητη μετακίνηση

Η καθαρή ενέργεια που παράγεται στους ηλιακούς σταθμούς μπορεί να αποθηκεύεται στους αντίστοιχους σταθμούς αποθήκευσης και κατόπιν να φορτίζει τα ηλεκτρικά οχήματα αποτελεσματικά και σύμφωνα με τις ανάγκες των επιβατών, συνδυάζοντας έτσι εφαρμογές ηλιακής και ηλεκτρικής τεχνολογίας καθώς και τεχνολογίας μπαταριών, όπου η BYD είναι αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης.

Ευρωπαϊκές πρεμιέρες μοντέλων BYD

2012 e6-Eco: Το νέο πενταθέσιο crossover της BYD, διαθέτει ένα πιο δυναμικό και σπορ εξωτερικό σχεδιασμό. Εξοπλισμένο με μπαταρία BYD Fe, το νέο e6-Eco έχει αναμενόμενο εύρος οδήγησης 300km σε αστικές συνθήκες, ενώ χρειάζονται μόνο 40’ προκειμένου να φορτιστεί πλήρως από ένα 100KW ταχύ-φορτιστή.
2012 e6-Eco
S6DM: Το πρώτο παγκοσμίως ηλεκτρικό SUV διπλής λειτουργίας S6DM με ανεξάρτητη τετρακίνηση. Με ακτίνα δράσης 60km σε ηλεκτρική λειτουργία και πάνω από 495km αυτονομίας σε συνδυασμό με το 2.0λ κινητήρα βενζίνης, το S6DM διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 10kW (Μ1) σε συνδυασμό με ένα κιβώτιο 6 ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη που κινεί τους εμπρός τροχούς, ενώ ένας άλλος ηλεκτροκινητήρας 75kW (Μ2) κινεί τους πίσω τροχούς.
S6DM
e-Bus K9: Το πρώτο παγκοσμίως ηλεκτρικό λεωφορείο χρησιμοποιεί μπαταρίες BYD Fe και αποτελεί ένα κορυφαίο τεχνολογικό επίτευγμα. Με μήκος 12 μέτρων διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερο-ανάρτηση, χαμηλό πάτωμα και τεράστιους χώρους, ενώ μπορεί να διανύσει πάνω από 250km με μία φόρτιση σε συνθήκες πόλης.
e-Bus K9
F3DM: To πρώτο dual mode ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο, διαθέτει επίσης μπαταρίες BYD Fe συνδυασμένες με έναν βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου. Διαθέτει ηλιοροφή με ηλιακά panels τα οποία φορτίζουν την μπαταρία Fe, η οποία χαρίζει στο αυτοκίνητο αυτονομία 60km, ενώ η συνολική αυτονομία ξεπερνά τα 500km.
F3DM
H συνέντευξη τύπου της BYD είναι προγραμματισμένη για την 1η Μαρτίου στις 11:00π.μ. στο περίπτερο της BYD (Νο. 6350).

Κυνηγήστε τη διασκέδαση με το Νέο Typhoon 125 στην πιο συμφέρουσα πρόταση!

Μόνο € 1.750 και με 24μηνο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και όλη η πόλη είναι στο δρόμο σας… Χωρίς άγχος και περιορισμούς, μετακινηθείτε οικονομικά, ευέλικτα και απολαυστικά!

Το Piaggio Typhoon, το σκούτερ θρύλος με πάνω από 500.000 πωλήσεις έως σήμερα, ανανεώνεται και υπόσχεται απόλυτη ελευθερία κινήσεων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Το νέο Typhoon μεγαλώνει σε σχήμα και διαστάσεις, παραμένοντας η ιδανική επιλογή… Ένα σκούτερ διασκεδαστικό και σπορ, που είναι ταυτόχρονα αξιόπιστο και λειτουργικό! Με συμπαγείς διαστάσεις και χαρακτηριστική επιθετική σχεδίαση, το νέο Typhoon σχεδιάστηκε με γνώμονα τη λειτουργικότητα: επίπεδο δάπεδο, μεγάλη σέλα με χειρολαβές για το συνεπιβάτη και χώρος κάτω από τη σέλα για full face κράνος.

Νέα σχεδίαση σε συνδυασμό με νέες τεχνικές λύσεις:

  • νέο πλαίσιο και τροχοί 12", που απορροφούν καλύτερα τις ανωμαλίες του δρόμου αλλά και για βελτιωμένη σταθερότητα

  • νέος κινητήρας 125cc 2βάλβιδος 4-χρονος, με πολύ καλές επιδόσεις για να αντεπεξέρχεται με ασφάλεια σε όλες τις κυκλοφοριακές συνθήκες

Επιλέξτε το δικό σας Typhoon 125 ανάμεσα σε δύο εκδόσεις: τα κλασικά χρώματα, κίτρινο ή μαύρο με διακριτικά γραφικά που τονίζουν την επιθετική όψη ή με μοντέρνα γραφικά σε γκρι ή λευκό φόντο για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν με μια πιο εξεζητημένη εμφάνιση.

Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης Piaggio για να δείτε από κοντά το ακαταμάχητο Typhoon 125 και να το κάνετε δικό σας με τους καλύτερους όρους!

Piaggio Hellas