Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

200.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως θα ανακαλέσει η αυτοκινητοβιομηχανία Honda Motor Co


Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει πως θα ανακαλέσει 50.122 αυτοκίνητα τριών μοντέλων -Stream, Civic και Crossroad- τα οποία κατασκευάστηκαν μεταξύ του Αυγούστου του 2008 και του Ιουλίου του 2010, λόγω προβλημάτων σε εξαρτήματα της μηχανής.
Μας διευκρινίζει ότι θα αντικαταστήσει μπουλόνια στη μηχανή που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στο σύστημα ψύξης και όπως σημειώνει έλαβε αναφορά για 63 ελαττωματικά εξαρτήματα στην Ιαπωνία, αλλά δεν έχει λάβει καμία πληροφορία για τραυματισμούς ή ατυχήματα που να σχετίζονται με το πρόβλημα αυτό, σύμφωνα με εκπρόσωπό της.
Η Honda επισημαίνει ότι θα ανακαλέσει επίσης περίπου 150.000 αυτοκίνητα εκτός Ιαπωνίας, μεταξύ των οποίων περίπου 100.000 στη Λατινική Αμερική.

H Kia κερδίζει τέσσερα βραβεία σχεδίασης στον νέο Γερμανικό διαγωνισμό Automotive Brand Contest


Η Kia Motors είναι μία από τις σημαντικότερες νικήτριες του πρώτου Διαγωνισμού Automotive Brand. Πρόκειται για ένα νέο διεθνή διαγωνισμό εμπορικών σημάτων και σχεδιασμού που διοργανώθηκε από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού Rat für Formgebung , το οποίο είναι επίσης αμόδιο για το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού Designpreis der Bundesrepublik Deutschland.
Η κριτική επιτροπή του πρώτου Automotive Brand Contest ανέδειξε την Kia Motors νικήτρια σε δύο κατηγορίες.
Στην κατηγορία Brand Design, στην οποία βαθμολογούνται η στρατηγική και ο συνολικός σχεδιασμός της μάρκας, η Kia κατετάγη «Best of Best».

Για την κατηγορία Εξωτερικός σχεδιασμός, στην οποία βαθμολογείται ο σχεδιασμός του ίδιου του οχήματος, βραβεύθηκαν τρία μοντέλα της
Kia: το συμπαγές CUV Sportage, το B segment Rio (προς πώληση από το Φθινόπωρο του 2011 στις περισσότερες αγορές) και το νέο D segment Optima sedan. Tα Kia Optima και Kia Sportage έχουν ήδη λάβει σημαντικά βραβεία design: το βραβείο red dot design και το βραβείο iF design.

"Είμαστε όλοι εξαιρετικά υπερήφανοι», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της
Kia, Peter Schreyer. «Αλλάζοντας τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές μας, έχουμε δώσει στο brand μας ένα πρόσωπο, μια ξεχωριστή ταυτότητα".
"Ο τίτλος «Best of Best» για τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Kia στην κατηγορία Brand Design αποτελεί σημαντική διάκριση για εμάς. Τα βραβεία που απονέμονται στο Sportage και στο Optima, αλλά και στο πρόσφατο μοντέλο μας το Rio, αντικατοπτρίζουν τη συνέχιση των προσπαθειών μας για να διατηρήσουμε τα υψηλά πρότυπα σχεδιασμού μας. Και τα τέσσερα βραβεία αποτελούν μία ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής μας στην οποία θεωρούμε ότι ο σχεδιασμός καταλαμβάνει πρώτιστο ρόλο για την μάρκα», προσθέτει ο κ. Schreyer.

Το
Rat für Formgebung (Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού), είναι ο διοργανωτής του νεοσυσταθέντα Διαγωνισμού Automotive Brand, ιδρύθηκε το 1953 από πρωτοβουλία της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, και καταλαμβάνει σήμερα ηγετική θέση στην παγκόσμια κοινότητα επικοινωνίας και μεταφοράς γνώσης στον τομέα του σχεδιασμού.

Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο ίδρυμα με μέλη από 170 επιχειρήσεις τόσο από την Γερμανία όσο και από άλλες χώρες. Με διαγωνισμούς, όπως ο
Designpreis Deutschland (η υψηλότερη επίσημη διάκριση της Γερμανίας στον σχεδιασμό), εκθέσεις, καθώς και συνέδρια, σεμινάρια και εργαστήρια, το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού στοχεύει στην εξάπλωση του βιομηχανικού σχεδιασμού στο ευρύ κοινό. Ο διαγωνισμός Automotive Brand απευθύνεται στις αυτοκινητοβιομηχανίες και τους συνεργάτες της, σε εταιρίες εφοδιασμού αλλά και σε εταιρίες που ασχολούνται με τον σχεδιασμό και την επικοινωνία.