Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Honda Civic EK (Ivanidis) vs Peugeot 106 Rallye (Gidaris)

Καθως το 4ο ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού πλησιάζει, ας κάνουμε προθέρμανση και ας ξαναθυμηθούμε τι έγινε την πρώτη μέρα του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ. Honda Civic εναντίον Peugeot 106. Μπείτε στο κανάλι μας στο youtube και αφήστε τα σχόλια σας..



INFO:

Το περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης (Autokinisimag) και το νεοσύστατο αθλητικό σωματείο ΛΑΑΜΘ ανακοινώνει το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙV το Σαββατοκύριακο στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2012 που θα πραγματοποιηθεί στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών!

Ετοιμαστείτε για ένα ξέφρενο διήμερο 1500+ περασμάτων με οχήματα από ΟΛΗ την Ελλάδα, και από ιδιαίτερα δυνατά αυτοκίνητα ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ! Ζήστε και γιορτάστε μαζί με χιλιάδες θεατές την επίσημη γιορτή της κόντρας όπως επίσημα αναγνωρίστηκε το 2009 και πρόσφατα πήρε και την σφραγίδα του κράτους!

Το εισιτήριο για τους θεατές είναι ΜΟΝΟ 5 ευρώ την ημέρα, ενώ παιδιά έως 12 ετών ΔΕΝ πληρώνουν είσοδο! Το παράβολο συμμετοχής για τον αγώνα ανέρχεται στα 100 ευρώ και καλύπτει την ημερήσια αγωνιστική άδεια και την ασφάλιση προς τρίτους για τον οδηγό καθώς και την ελεύθερη είσοδο για τον ίδιο μαζί με ΕΝΑΝ ακόμα συνοδό του. Οι οδηγοί που πρόκειται να συμμετέχουν πρέπει να δηλώσουν από πριν το όνομα του συνοδού τους, για τους οποίους θα δωθεί ξεχωριστή καρτέλα. Σας περιμένουμε!


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Απίστευτο ατύχημα στην Βουλιαγμένη-κομμάτια Ferrari 430 εφοπλιστή

Παραλίγο τραγωδία σήμερα το μεσημέρι στη βροχερή λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το super car του εφοπλιστή Λεοντιάδη, βγήκε από τον δρόμο, λόγω υπερβολικής ταχύτητας και καρφώθηκε, στο διαχωριστικό διάζωμα της λεωφόρου. Βλέποντας στο βίντο πως κατέληξε η Ferrari 430, θα διαπιστώσετε ότι οι επιβαίνοντες ζουν από θαύμα!

Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή, που το πανάκριβο αυτοκίνητο αξίας διακόσιων πενήντα χιλιάδων ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ οι επιβαίνοντες σώθηκαν σαν από θαύμα, χάρη στο κλιμάκιο πυροπροστασίας του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, που με επικεφαλής τον κ. Χίντζιο έσπευσε έγκαιρα στο σημείο του ατυχήματος και απεγκλώβισε τους τραυματίες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό των τραυματιών το αυτοκίνητο πήρε φωτιά.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας καθώς επίσης και δυο ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες.



Πηγή: vimaonline.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Aυτήν την SAAB ποιός θα την πάρει;

Πληθαίνουν οι φήμες για έντονο ενδιαφέρον της BMW για την Saab, η οποία είναι σε διαδικασία πτώχευσης. Οι δύο εταιρείες, πριν περίπου ένα χρόνο, είχαν συμφωνήσει σε ανταλλαγή τεχνολογιών και πιο συγκεκριμένα οι Γερμανοί να προμηθεύουν τους Σουηδούς με κινητήρες.


Ολο και περισσότερα δημοσιεύματα πλέον αναφέρουν πως οι Γερμανοί έχουν μπει δυνατά στο παιχνίδι των μνηστήρων για την Saab, η οποία, απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, σύντομα θα έχει νέο ιδιοκτήτη. Σημειώστε πως εκτός της BMW, πρόταση εξαγοράς φέρεται να έχουν καταθέσει o η Ινδικός κολοσσός Mahindra & Mahindra, η Κινεζική Pang Da Youngman η οποία μάλιστα ακούγεται ότι έδωσε και προκαταβολή, αλλά και μία κοινοπραξία εταιρειών Τουρκικών συμφερόντων.

Πηγή: protothema

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης