Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ίδρυσε εταιρεία αυτοκινήτων ο Σισέ


Η αγάπη του Σισέ για τα αυτοκίνητα είναι γνωστή και πλέον αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα, καθώς μαζί με τον σχεδιαστή, Ντον Βεμπόλ, ίδρυσε εταιρεία, η οποία θα κατασκευάζει αυτοκίνητα.

Η εταιρεία έχει όνομα «Τaurus Rage Racing» και ο Σισέ με τον Βεμπόλ φιλοδοξούν πως θα προσελκύσει τους φίλους των πολυτελών αυτοκινήτων, οι οποίοι θα θέλουν να έχουν ένα και μοναδικό κομμάτι στην κατοχή τους.

Αρχικά οι δύο επιχειρηματίες θα απευθύνονται σε Γάλλους καταναλωτές, όμως σύμφωνα με τα πλάνα που υπάρχουν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες εν συνεχεία θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Δείτε εδώ την ιστοσελίδα της εταιρείας: http://www.taurus-usa-corp.com/

ΦΕΚ για την απόσυρση 2011

Κατεβάστε το εδώ!

115α γενέθλια με 4 νέα μοντέλα!



Η Η ABT ετοιμάζεται για την 81η έκθεση της Γενεύης που θα ανοίξει τις πύλες της την 1η Μαρτίου. Εκεί ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος θα γιορτάσει τα 115 γενέθλια του και θα παρουσιάσει 4 νέα μοντέλα. Το πρώτο θα είναι ένα χρωμιομένο ABT R8 GTR το οποίο εκτέθηκε για πρώτη φορά στο Essen τον περασμένο Δεκέμβριο. Το δεύτερο θα είναι το ABT A7 Sportback στο οποίο οι μηχανικοί από το Kempten τοποθέτησαν ένα επιθετικό bodykit ενώ το τρίτο μοντέλο θα είναι το ABT A6. Το τέταρτο μοντέλο το κράτησαν κρυφό με τον γενικό διευθυντή της ABT, Hans-Jürgen, να δηλώνει: "Στη Γενεύη θα παρουσιάσουμε και ένα νέο sport car το οποίο προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. Σε αυτό δείχνουμε το τι μπορούμε να κάνουμε σε τεχνικό επίπεδο ώστε να αυξήσουμε σε μεγάλο βαθμό την οδηγική απόλαυση. Ανυπομονώ να δω την απήχηση που θα έχει στο κοινό..."

Νέος Τρόπος Σκέψης. Νέες Προοπτικές



Η Hyundai Motor Company, η εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων με τους ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης στον κόσμο, ανακοίνωσε επίσημα τη νέα υπόσχεση και τοποθέτηση της μάρκας στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Βορείου Αμερικής το 2011 που διεξάγεται στο Ντιτρόιτ. Η νέα υπόσχεση της Hyundai θα συνοψίζεται στη φράση New Thinking. New Possibilities «Νέος Τρόπος Σκέψης. Νέες Προοπτικές.». Το σλόγκαν αυτό εμπεριέχει το νέο brand concept της HyundaiModern Premium – και επικεντρώνεται στη συναισθηματική αξία που προσφέρεται στους καταναλωτές αλλά και σε εμπειρίες πέρα από κάθε προσδοκία χάρη στο νέο τρόπο σκέψης της εταιρείας και στις νέες προοπτικές που επιφυλάσσει. Η νέα υπόσχεση της μάρκας κρύβει ακόμα μέσα της το πνεύμα της αλλαγής που βιώνει η εταιρεία, η οποία και σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς. Αν και η παραδοσιακή έννοια των αυτοκινήτων που συγκαταλέγονται στην κατηγορία premium είναι συνήθως συνυφασμένη με υψηλές τιμές που απευθύνονται σε μία ολιγομελή ελίτ, το concept Modern Premium της Hyundai βασίζεται στο σκεπτικό ότι η υψηλή ποιότητα δεν προϋποθέτει απαραίτητα υψηλές τιμές για μία περιορισμένη τάξη ανθρώπων. 

Η Hyundai θα προσφέρει τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα σε εντυπωσιακά προσιτές τιμές και αξίες που οι καταναλωτές δεν βίωσαν και δεν προσδοκούσαν ποτέ στο παρελθόν. Όλα αυτά δεν θα περιορίζονται μόνο στο ίδιο το προϊόν, αλλά θα «αγκαλιάζουν» όλη τη δραστηριότητα της Hyundai, όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες και τις υπηρεσίες της. Ο νέος τρόπος σκέψης και η αλλαγή πλεύσης της Hyundai έχει ήδη εφαρμοστεί σε διάφορους τομείς με χειροπιαστά αποτελέσματα, όπως το εξαιρετικής επιτυχίας πρόγραμμα «Hyundai Assurance Program», που έκανε την είσοδο του πέρυσι στην αγορά των ΗΠΑ, αλλά και το Sonata του 2011, που τάραξε τα νερά στην κατηγορία των μεσαίων οικογενειακών σεντάν με το δυναμικό σχεδιασμό και τις χυτές γραμμές της φιλοσοφίας «χυτής γλυπτικής» καθώς και το ασυναγώνιστο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Το Genesis, που απέσπασε το βαρυσήμαντο βραβείο North American Car of The Year το 2009, ως Αμάξι της Χρονιάς για τη Βόρειο Αμερική, ανέτρεψε τα δεδομένα στον κόσμο της πολυτέλειας, χάρη στην προσιτή του τιμή σε συνδυασμό με το βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης και τα χαρακτηριστικά προηγμένου ήχου και άνεσης.
Όσον αφορά τώρα την Έκθεση Αυτοκινήτου της Βορείου Αμερικής για το 2011 που διεξήχθη στο Ντιτρόιτ, η Hyundai αποκάλυψε τα τελευταία της δημιουργήματα που αντικατοπτρίζουν ακριβώς αυτό το πνεύμα: το Veloster, ένα τρίθυρο compact κουπέ που φέρνει έναν αέρα καινοτομίας στην κατηγορία. Το Veloster προσφέρει κουπέ αισθητική παράλληλα με τη λειτουργικότητα ενός hatch μοντέλου και μία μοναδική τρίτη πόρτα στη μεριά του συνοδηγού για εύκολη πρόσβαση στα πίσω καθίσματα. Η Hyundai παρουσίασε επίσης στο Ντιτρόιτ , το Curb με την κωδική ονομασία HCD-12, ενώ στην πρόσφατη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών Consumer Electronics Show (CES) του 2011 στο Λας Βέγκας, η εταιρεία λάνσαρε το παγκόσμιου βεληνεκούς σύστημα τηλεματικής της Blue Link® και άλλες τεχνολογίες που βρίσκουν εφαρμογή εντός των οχημάτων και αναπτύσσονται ανεξάρτητα, παρουσιάζοντας τα προηγμένα πληροφοριακά συστήματα αυτοκινήτων της σε όλη την υφήλιο.
Hyundai Hellas

Scarabeo 200i.e. …συνεχίζει να σε εκπλήσσει!


Νέα ακαταμάχητη πρόταση …με 24μηνο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ή με € 2.800 μετρητοίς! Ξέχασε τις δύσκολες συνθήκες τις καθημερινής μετακίνησης… κόστος βενζίνης, κυκλοφοριακό χάος, parking… και απόλαυσε απόλυτη ελευθερία κινήσεων με μοναδική οικονομία και απαράμιλλο στιλ! 


Το Scarabeo 200i.e. αποτελεί την ιδανική πρόταση για όσους αναζητούν ολοκληρωμένη λύση στη μετακίνηση και σήμερα η Piaggio Hellas σου δίνει τη δυνατότητα να το αποκτήσεις ακόμα πιο εύκολα: με 24μηνο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ή με € 2.800 μετρητοίς! 


Η καλύτερη επιλογή για γρήγορη, οικονομική και ασφαλή μετακίνηση, με τη σφραγίδα του σήματος Scarabeo και τις υπηρεσίες που προσφέρει το δίκτυο πώλησης Aprilia. Με κινητήρα ηλεκτρονικού ψεκασμού, το δημοφιλές Scarabeo είναι το πρώτο scooter στον κόσμο που διαθέτει διπλή χαρτογράφηση, συνδυάζοντας έτσι επιδόσεις με μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση. 


Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει απευθείας από το τιμόνι τη θέση ECO που μειώνει την κατανάλωση έως και 7% ή τη θέση SPORT για υψηλότερες επιδόσεις, κάνοντας την μετακίνηση εντός αλλά και εκτός πόλης παιχνίδι. Η σχεδίαση του αποτελεί κλασικό παράδειγμα ιταλικού στυλ, προσφέροντας ακαταμάχητη σχέση ποιότητας - τιμής. Επιπλέον οι μεγάλοι τροχοί 16’’ με ζάντες ελαφρού κράματος εγγυώνται μεγαλύτερη σταθερότητα και ευκολία οδήγησης ενώ ο πρακτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα jet κράνος.


Το Scarabeo ξεχώριζε πάντα για το σύστημα των φρένων του και δεν θα μπορούσε αυτό να αποτελέσει εξαίρεση στην έκδοση 200i.e. Ο εμπρός δίσκος 260mm με πλευστή δαγκάνα τριών παράλληλων εμβόλων και ο πίσω 220mm με δαγκάνα δύο εμβόλων συνδέονται με ένα πρωτοποριακό σύστημα συνδυασμένης πέδησης που κατανέμει τη δύναμη του φρεναρίσματος μεταξύ των δύο τροχών, έτσι ώστε να εξασφαλίζονται μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης ενισχύοντας την ενεργητική ασφάλεια. Επισκεφτείτε σήμερα τα σημεία πώλησης Aprilia για να δείτε από κοντά το ακαταμάχητο Scarabeo 200 ie και κάντε το δικό σας με όποιο τρόπο θέλετε!
Piaggio Hellas A.E.

Χωρίς λόγια...








Νόστιμα αυτοκίνητα...

Πρόκειται για αυτοκίνητα σε πραγματικό μέγεθος φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από φαγώσιμα και κυρίως γλυκές λιχουδιές. Τα περισσότερα δημιουργήθηκαν στα πλαίσια εκθέσεων για να εντυπωσιάσουν το κοινό...