Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Οικονομική κρίση και στην Ιταλία: Aυξήθηκε η πώληση Cayenne

Ποιά είναι ακριβώς η σχέση οικονομικής κρίσης και Cayenne; Εμείς ακόμα το ψάχνουμε... Μπορεί η Ιταλία να βρίσκεται σε κρίση, οι πωλήσεις όμως της Porsche συνεχίζουν να ανεβαίνουν. Η νέα έκθεση που άνοιξε στο Μιλάνο σημείωσε αύξηση πωλήσεων 31,2%, από τον Ιανουάριο έως το Νοέμβριο.

Σε γενικές γραμμές, η γερμανική φίρμα είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται παγκοσμίως κατά 25%, πουλώντας 109,709 οχήματα,, αντί 88,033 που είχε πουλήσει πέρσι την ίδια περίοδο.Μια τρίτη βάρδια θα ξεκινήσει στη Λειψία από τον Ιανουάριο του 2012, για να καλύψει την ισχυρή ζήτηση των Cayenne και Panamera.

Η μεγαλύτερη ζήτηση, παγκοσμίως, για τον Νοέμβριο του 2011 αφορούσε, πάλι, το Cayenne SUV. Περίπου 5.000 οχήματα, παραδόθηκαν σε πελάτες. Στην κορυφή της σειράς οι εκδόσεις Turbo S και Turbo που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενες προσδοκίες, αφού πουλήθηκαν 228 μονάδες.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Θα με δεις και θα πάθεις ατύχημα! Βάζεις στοίχημα;

Η δεσποινίς ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που λένε ότι "προκαλούν ατυχήματα στο διάβα τους"; Η είναι από αυτές που "τις βλέπεις και παθαίνεις ατύχημα"; Ό,τι κι αν συμβαίνει το καλύτερο είναι ότι συνεχίζει την πορεία της σαν να μην έγινε τίποτα!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Supra dragster: Όταν μιλούν οι γιαπωνέζοι...

Ένα Supra dragster ετοιμάζεται για εκτόξευση. Τι επιτάχυνση λέτε να έπιασε;


Crazy Supra Dragster Rocket!

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Μια Αγιοβασιλίνα και μια (ταλαίπωρη) Ferrari

Η Αγιοβασιλίνα είναι ώραία αλλά το super car αγκομαχάει στα χεράκια της...Ελπίζουμε να μην οδηγάει με τον ίδιο τρόπο και το έλκηθρο!


Santa's Helper Drives A Red Ferrari!


Περιοδικό Αυτόκινηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης