Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Διπλή νίκη για την Opel: “Auto Trophy” για ADAM και Ampera

Η Opel κέρδισε μία σημαντική νίκη στα 25α βραβεία επιλογής αναγνωστών του “Auto Zeitung”. Το νέο, μοδάτο ADAM έκλεψε καρδιές και κέρδισε το δημοφιλές βραβείο “Auto Trophy” στην κατηγορία αυτοκινήτων πόλης. Παράλληλα, το επαναστατικό Opel Ampera κάνει τώρα χατ τρικ με ένα τρίτο κατά σειρά βραβείο στην κατηγορία ηλεκτρικών οχημάτων. Το Opel Mokka κατατάχθηκε στην τρίτη θέση στην κατηγορία SUV, κάτω των 30.000 Ευρώ. Οι 110.000 και πλέον συμμετέχοντες στο διαγωνισμό που είναι ανοιχτός στο ευρύ κοινό, επέλεξαν τα αγαπημένα τους μοντέλα σε τριάντα διαφορετικές κατηγορίες. Τετρακόσια μοντέλα ήταν στη διάθεση των ψηφοφόρων. Το γοητευτικό ADAM έχει δημιουργήσει σάλο στην αυτοκινητιστική σκηνή και κέρδισε με μεγάλη διαφορά τους κύριους ανταγωνιστές του στη νεοϊδρυθείσα κατηγορία μοντέλων πόλης. Συγκεντρώνοντας το 30% των ψήφων, το ADAM επικράτησε έναντι των VW Up και Skoda Citigo που βρέθηκαν στη δεύτερη και τρίτη θέση (με ποσοστά 26,3 και 8,9% αντίστοιχα). Το Ampera, καθιερωμένος πλέον νικητής, κέρδισε μία ακόμα αδιαμφισβήτητη διάκριση έχοντας αναμετρηθεί με αντιπάλους από την premium κατηγορία όπως Mercedes SLS AMG electric drive (15,2 %) και Audi R8 e-tron (14,9) με διαφορά τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό. Ο Αντιπρόεδρος Στρατηγικής της Opel, Dr Thomas Sedran παρέλαβε τα βραβεία παρουσία 250 προσκεκλημένων στις εγκαταστάσεις του Classic Remise στο Duesseldorf. Ο Sedran δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τα επιτεύγματα της Opel στο θεσμό Auto Trophy επί μία δεκαετία.