Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Είναι η γρηγορότερη Corvette που έχεις δει ή παίζουμε;

Μια Corvette ZR1... βάζει φωτιά στο οδόστρωμα!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Είχε άγιο!!!

Πως πιστεύεις ότι θα αντιδρούσες αν έχανες την μια ρόδα από το SUV σου, ενώ οδηγούσες με μεγάλη ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομο; Δες το βίντεο για να πάρεις μαθήματα ψυχραιμίας!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ποιό είναι το πιο περίεργο πράγμα που έχεις ξεχάσει σε ταξί;

Υπάρχουν κάποια πράγματα, που ποτέ…δεν θα περίμενες να βρεις μέσα σε ένα ταξί, όπως π.χ ένας ταριχευμένος γάιδαρος! Η εταιρία Acronis Data διεξήγαγε έρευνα, στην οποία συμμετείχαν οδηγοί ταξί από το Σίδνεϊ, το Παρίσι, το Άμστερνταμ και το Λονδίνο, με στόχο να βρει τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν ξεχαστεί σε ταξί.


Τα δέκα πιο παράξενα ευρήματα, σύμφωνα με την έρευνα είναι:
* Στο Λίσμορ της Αυστραλίας κάποιος ξέχασε μια επίπεδη τηλεόραση
* Στο Λονδίνο κάποιος ξέχασε μέσα σε ταξί ένα ταριχευμένο γάιδαρο (πως είναι ένας ταριχευμένος γαίδαρος;;;)
* Επίσης στο Λονδίνο, βρέθηκε μέσα σε ταξί ταριχευμένη μαϊμού (κάτι έχουν εκεί με τα ταριχευμένα ζώα)
* Στο Παρίσι μια γυναίκα άφησε μέσα στο ταξί όλα της τα ρούχα (και τα εσώρουχα)
* Στο Λονδίνο βρέθηκε μέσα σε ταξί ξεχασμένος ένας… ζωντανός βόας
* Στο Άμστερνταμ ένας ταξιτζής βρήκε στο πίσω κάθισμα μια σακούλα με σκουπίδια δεμένη με άλλη μια που είχε μέσα 4.000 ευρώ
* Στο Λονδίνο, ένα ζευγάρι μεθυσμένων μπήκε στο ταξί, αλλά κατέβηκε μόνο ο άντρας. Ο ταξιτζής κατάλαβε μετά από αρκετή ώρα, ότι η γυναίκα κοιμόταν στο πίσω κάθισμα
* Στο Παρίσι κάποιος ξέχασε μια χύτρα ταχύτητος, με έτοιμο φαγητό μέσα
* Στο Λονδίνο βρέθηκε μέσα σε ταξί ένα σακί με τσιμέντο
* Στο Άμστερνταμ ο ταξιτζής βρήκε ξεχασμένο ένα πρόσθετο πόδι

Πηγή: pinezza.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Νέο 107: αστικό και χαριτωμένο!


Το 107 είναι ανανεωμένο, πιο μοντέρνο και ακόμη περισσότερο αυτοκίνητο πόλης, αποτελώντας μια έξυπνη απάντηση στην ανάγκη για αυτονομία, ανεξαρτησία και ελευθερία!
Ο απλός και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του, εμπνέεται από την νέα εμφάνιση της Peugeot και αποτελεί δύναμη έλξης. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην εμφάνισή του, χωρίς όμως συμβιβασμούς αναφορικά με τα πλεονεκτήματά του στην μετακίνηση στην πόλη, καθώς έχει γίνει ακόμη πιο πρακτικό και οικονομικό.
Το Peugeot 107 εξελίσσεται και εμπλουτίζεται με μία ανανεωμένη γκάμα, ειδικές εκδόσεις και νέον εξοπλισμό, για να μπορέσει να ανταποκρίνεται με τις απαιτήσεις των καταναλωτών.
Οι αγορές έχουν αναπτυχθεί επίσης, με 16 νέες χώρες να προστίθενται σε σύνολο πλέον 48 χωρών που πωλείται το 107. Όπως τα περισσότερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του, το 107 είναι συχνά το δεύτερο ή τρίτο αυτοκίνητο σε ένα νοικοκυριό. Από την άλλη μεριά, ξεχωρίζει από την κατηγορία του με μια ακόμη πιο έντονη γυναικεία βάση καταναλωτών και προσελκύει ένα μεγαλύτερο ποσοστό ελεύθερων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που προσφέρει, μέσω της ευελιξίας του, της οδηγικής απόλαυσης και της οικονομίας είναι πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας του. Μετά την κατασκευή περισσότερων από 665.000 αυτοκινήτων έως το τέλος του 2011, το 107 γράφει τώρα ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του. Ο σκοπός του: να αναπτύξει περισσότερο τα πλεονεκτήματά τους σε μία ανταγωνιστικά αυξανόμενη
κατηγορία.