Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ημερολόγιο Αμαξώματος: PreStage για το TETRAKOSARI© V - Ημέρα 7η

Η πόλη των Σερρών μας κράτησε κοντά της αρκετές ημέρες μιας και οι συναντήσεις μας με αγωνιζόμενους τόσο στην πίστα των Σερρών, όσο και σε άλλα μέρη της πόλης ήταν πολλές. Το ευτυχές γεγονός της υπόθεσης είναι πως οι Σερραίοι είναι σοβαροί υποστηρικτές του ομαδικού πνεύματος και εξαιρετικά οργανωμένοι σε ομάδες. Μια από αυτές είναι και η Power Service Team με επικεφαλής το Χρήστο Αραπίδη.





Έχοντας πάρει το όνομά της από το συνεργείο του ίδιου του Χρήστου, η ομάδα μάς περίμενε σχεδόν σύσσωμη και για ακόμη μια φορά η υποδοχή που λάβαμε ήταν καταπληκτική. Το «κάστρο» της Power Service Team αποδείχθηκε τρομερό πεδίο για τις σκηνοθετικές ορέξεις της ομάδας του AutokinisiMag και σύντομα στήνουμε το σκηνικό για τη συνέντευξη με το Χρήστο. Με φόντο το σκονισμένο του Toyota Celica GT4 - αξίζει να αναφέρουμε πως ολόκληρος ο χώρος κατακλύζεται από Toyota κάθε είδους, μην αφήνοντας αμφιβολίες για την αυτοκινητιστική εντοπιότητα του μεγαλύτερου μέρους της ομάδας - η συνέντευξη ξεκινά και ο Χρήστος μας αποκαλύπτει πως ο αγώνας του Σεπτεμβρίου θα είναι η πρώτη του εμπειρία ως οδηγός στο TETRAKOSARI©. Παρόλα αυτά, ο Χρήστος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «νέος», αφού στους προηγούμενους αγώνες προετοίμασε πολλά από τα σερραϊκά οχήματα που αγωνίστηκαν.


Ο Χρήστος δηλώνει πως «πάει για πολύ καλό χρόνο» και η κατηγορία στην οποία στοχεύει είναι η 11+. Έχοντας ακόμη νωπές στο μυαλό μας τις μνήμες από τη συνέντευξη με το Γιώργο Παπαδόπουλο και το Toyota Starlet του, δεν θα μπορούσαμε παρά να ρωτήσουμε το Χρήστο πως αισθάνεται που πρόκειται να σταθεί δίπλα στο νικητή της συγκεκριμένης κατηγορίας στον αγώνα του Μαρτίου-Απριλίου. Ο Χρήστος μόνο καλά λόγια έχει να πει για το Γιώργο και τονίζει πως του ετοιμάζει εκπλήξεις δικαιολογώντας έτσι για ακόμη μια φορά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που ακόμη και σε PreStage στάδιο, επικρατεί στην κατηγορία 11+.


Ένας ακόμη «εντεκάρης» αγωνιζόμενος είναι ο Δημήτρης Μπάτσιος από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος αποτελεί και την ιδιαίτερη προτίμηση του Χρήστου ο οποίος δήλωσε πως τον περιμένει με χέρια ανοικτά. Όσον αφορά τη γαλλοϊαπωνική διαμάχη ο Χρήστος (σε αντίθεση με την σχεδόν πανομοιότυπη δήλωση του Κωνσταντίνου Κιολεμένη) δηλώνει Ιάπωνας, ενώ στο δίλημμα «κόντρα ή TETRAKOSARI©» ο Χρήστος είναι κατηγορηματικός: «TETRAKOSARI© διότι είναι πιο ασφαλές».


Η συνέντευξη έκλεισε με ευχές για έναν, από όλες τις απόψεις, επιτυχημένο αγώνα και η συζήτηση συνεχίστηκε με πειράγματα και γέλιο από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αλλά και φίλους του TETRAKOSARI© που εκείνη τη μέρα βρέθηκαν στο συνεργείο Power Service. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη με το Χρήστο Αραπίδη στο βίντεο που ακολουθεί.


Περιοδικό AutokinisiMag

Η Opel θα γιορτάσει τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες στη Μόσχα

Η Opel ετοιμάζεται να γιορτάσει για πρώτη φορά μία παγκόσμια πρεμιέρα στη Ρωσία. Το νέο 4θ Astra sedan, που θα αποκαλυφθεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας (29 Αυγούστου – 9 Σεπτεμβρίου), θα είναι το αδιαφιλονίκητο αστέρι του περιπτέρου της Opel. Το περίπτερο της Opel θα καλύπτει επιφάνεια 1.750 m2 φιλοξενώντας μία απίστευτη ποικιλία εκθεμάτων. Εδώ οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν δύο ακόμα παγκόσμιες πρεμιέρες. Για πρώτη φορά, το 5θ Astra και το Astra Sports Tourer θα δώσουν το παρών με ανανεωμένα σχεδιαστικά στοιχεία. Επίσης, παγκόσμιο ντεμπούτο θα κάνει και η νέα γενιά του μεσαίου βενζινοκινητήρα. Ένα εκατομμύριο και πλέον επισκέπτες αναμένονται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν δύο ακόμα πρεμιέρες για τη Ρωσική αγορά: το Astra OPC με κινητήρα 206 kW/280 hp και το Mokka με το οποίο η Opel είναι η πρώτη Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που επιχειρεί είσοδο στην κατηγορία SUV-B.



Πηγή: Opel

Περιοδικό AutokinisiMag