Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

600.000 δολλάρια πουλήθηκε η πρώτη Chevrolet Corvette 427

Ένας αγοραστής σε δημοπρασία στην Αριζόνα έδωσε 600.000 δολλάρια για να αγοράσει μια 2013 Chevrolet Corvette 427 με νούμερο πιάτου 001, η οποία δημοπρατήθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.




Ήταν το πρώτο αμάξι αυτού του μοντέλου που πωλείται στο κοινό αφού το όχημα θα διατεθεί επισήμως στην αγορά το καλοκαίρι του 2012. Η Chevrolet δήλωσε ότι είναι το πιο γρήγορο αμάξι που έχει βγάλει. Έχει 7-λιτρη μηχανή 505 ίππων, V-8. Φοράει ελαστικά Michelin PS2. Πιάνει τα 100 χλμ σε 3,8 δεύτερα και φτάνει τελική ταχύτητα 305 χλμ/ώρα. Είναι όντως γρήγορη. Αλλά αν είχατε 600.000 ευρώ θα τα δίνατε για να την αποκτήσετε; Σας ακούμε!




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ατύχημα με μια Ferrari F430 νεκρή

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ιδιοκτήτες υπερπολυτελών supercars να κακομεταχειρίζονται τα αυτοκίνητα τους. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι βιάζονται να συμπεριφερθούν σαν πλούσιοι ιδιοκτήτες, πριν καν γίνουν! Δυο νεαροί, γύρω στα 30, έκαναν τεστ drive σε μια Ferrari F430, σε ένα μεγάλο αυτοκινητόδρομο της Mαλαισίας. Λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχαν αναπτύξει, τους ξέφυγε από τον έλεγχο και κατέληξε παλιοσίδερα...Οι δυο νεαροί δεν έπαθαν τίποτα, αλλά το όχημα όπως θα δείτε παρακάτω αποδήμησε εις Κύριον...








Μετάφραση από www.jalopnik.com

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

"Και οι ασφαλιστές; Κλέφτες θα γίνουν;"

Δεν μπορούμε παρά να απορούμε, βλέποντας προβληματισμένοι τα μαύρα σύννεφα που ολοένα και πυκνώνουν πάνω απο τον ασφαλιστικό τομέα.

Εκτιμήσεις στελεχών από τον κλάδο αυτοκινήτου αναφέρουν πως τουλάχιστον ένα στα τέσσερα αυτοκίνητα δεν ανανεώνουν τα ασφαλιστικά τους συμβόλαια, κατά το τελευταίο εξάμηνο της κρίσης.

Επίσης, οι πινακίδες αυτοκινήτων που κατατέθηκαν στις Εφορίες ανέρχονται σε πάνω από 250.000. Αυτά τα αυτοκίνητα θα εξέλθουν από την ασφαλιστική αγορά μέσω της προσωρινής κατάθεσης των πινακίδων τους μειώνοντας τα έσοδα, ενώ σημαντικές απώλειες εμφανίζονται από την αρχή του χρόνου, καθώς πολλά από τα συμβόλαια δεν ανανεώνονται.


Τέλος, παραμένουν ανοικτά τα θέματα του μεγάλου χρέους του Επικουρικού Κεφαλαίου, το οποίο υπερβαίνει τα 700 εκατομμύρια ευρώ. Για το 2012 οι προοπτικές δεν φαίνονται ιδιαίτερα ενθουσιώδεις εάν συνεχιστεί η οικονομική ύφεση.


Πηγή: autobild

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Μια πρωτότυπη ιδέα για να διασκεδάσεις στο χιόνι με το αμάξι σου

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά βιντεάκια με παιχνίδια στο χιόνι ( βλ. drifting). Αυτό που θα δείτε όμως παρακάτω, ομολογουμένως, δεν το είχαμε σκεφτεί. Μια Bentley Continental GT τραβάει με τα 570 άλογα της έναν σκιέρ (!), ο οποίος δείχνει να το απολαμβάνει. Εμείς πάντως ζηλεύουμε αυτόν που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της Bentley και όχι πίσω από την ίδια την Bentley...



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης