Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Value for Money 2011

Το Chevrolet Spark ψηφίστηκε ως "Value for Money 2011" από την επιτροπή του ‘Ελληνικού αυτοκινήτου της χρονιάς’.

Σαράντα δύο καταξιωμένοι δημοσιογράφοι από τα περιοδικά, 4 Τροχοί, Car & Driver, Drive, Autocar, Car, Evo, Topgear, Autobild και τις εφημερίδες, Πρώτο Θέμα και Έθνος κατέταξαν το Spark στην πρώτη θέση της κατηγορίας "Value for Money".

Όπως ανέφερε ο κύριος Βαγγέλης Πετράκης, Διευθυντής Σύνταξης στο περιοδικό Car & Driver, κατά την απονομή του βραβείου « Το Chevrolet Spark είναι ένα αυτοκίνητο πόλης που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας, αφού συνδυάζει πρακτικότητα, πλούσιο εξοπλισμό, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, χαμηλή κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Στη σημερινή οικονομική συγκυρία συμφέρει να το αγοράσεις γι’ αυτό και κερδίζει επάξια τον τίτλο ‘Value for Money’».

Ο κύριος Θάνος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος της Chevellas A.E., δήλωσε «Στην Ελλάδα, οι πωλήσεις του Spark έχουν ξεπεράσει και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Το αυτοκίνητο έχει μια εκπληκτική δυναμική παρά την πτώση της αγοράς και προσφέρει την αξία που περιμένουμε από ένα Chevrolet: συνδυάζει την μοντέρνα εμφάνιση με τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και αξιοπιστίας – όλα σε πολύ λογικές τιμές».

Επιπλέον, το Spark κέρδισε μια πολύ σημαντική διάκριση αφού κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη κατάταξη του ‘Ελληνικού αυτοκινήτου της χρονιάς 2011’.