Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Σσσσ...μια Φεράρι στο χιόνι...

Τι γίνεται όταν ένας πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του Ράλυ, ιππεύει μια Ferrari σε ένα χιονισμένο δάσος 100 χλμ νότια του Αρκτικού Κύκλου; Ο Markku Alen δίνει ένα εξαιρετικό σόου, δοκιμάζοντας τις αντοχές της ιταλίδας καλλονής σε θερμοκρασίες -30 βαθμών Κελσίου. Απολαύστε το εδώ


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πρόγραμμα αγώνων Dragster 2012

Η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ ανακοινώνει το πρόγραμμα των αγώνων Dragster για το 2012
31 Μαρτίου - 1 Απριλίου Τυμπάκι ΦΙΜΑ
21-22 Απριλίου Πολύκαστρο ΛΕΜΑΚ
26-27 Μαΐου Πολύκαστρο ΛΕΝΟΕ
23-24 Ιουνίου Μάλεμε ΑΛΑΧ
22-23 Σεπτεμβρίου Πολύκαστρο ΛΕΝΟΕ
03-04 Νοεμβρίου Τυμπάκι ΦΙΜΑ

Από τους 6 ανωτέρω αγώνες θα μετράνε οι 5.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Aδρεναλίνη: Μια ομάδα drifting κάνει ντου σε πίστα στο Νιου Τζέρσει

Μια ομάδα drifting με Nissan 240SX, οι περιβόητοι Bloodmasters εισβάλει στο Raceway Park, στο New Jersey για παιχνιδάκια εντός και εκτός πίστας. Και του δίνουν και καταλαβαίνει!




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Τα car wallpapers της εβδομάδας

Θέλετε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα πιο δημοφιλή wallpapers, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; To autokinisimag.blogspot.com μαζεύει κάθε εβδομάδα τις πιο δημοφιλείς εικόνες και τις δημοσιεύει, για να μην προλάβετε να βαρεθείτε ποτέ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι δεξί κλίκ πάνω στην φωτογραφία-Ορισμός ως ταπετσαρία!


Ferrari F430 Scuderia




Toyota TS030 LMP1




Mazda 787



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης