Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Formula Drift 2012: Palm Beach


Μετά από τα προηγούμενα ποστ με Formula 1, WRC και Global RallyCross Championship, ήρθε η ώρα και για Formula Drift. Sideways action λοιπόν με ένα μικρό απόσπασμα από την προπόνηση του Darren McNamara για τον 3ο αγώνα του πρωταθλήματος στο Palm Beach της Καλιφόρνια.


Περιοδικό Autokinisimag

Πρωτάθλημα Global RallyCross: Charlotte Motor Speedway

Για το Global Rallycross Championship σας είχαμε μιλήσει ένα περίπου μήνα πριν, σε ένα ποστ που αφορούσε την ομάδα της Subaru PUMA RallyCross και τους οδηγούς της. Σήμερα, με τον πρώτο αγώνα του ημερολογίου να αποτελεί πλέον παρελθόν, σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο με αποσπάσματα του αγώνα από την πίστα Charlotte Motor Speedway. Τις πρώτες δύο θέσεις του βάθρου κατέλαβαν οι δύο οδηγοί της Ford Racing. Ο λόγος για τον γνωστό και μη εξαιρετέο Marcus Gronholm (Olsbergs MSE Team) και τον Tanner Foust (3 φορές νικητή στα X Games), οι οποίο πέτυχαν το 1-2 και χάρισαν στην Ford την τρίτη κατά σειρά νίκη (1η και δεύτερη θέση) στην ιστορία του πρωταθλήματος (3ος τερμάτισε ο Stephan Verdier με το Hyundai Veloster Turbo της Motorcity XD).


Σας υπενθυμίζουμε πως το πρωτάθλημα Global Rallycross συνδυάζει με ιδιαίτερα επιτυχημένο τρόπο τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τους αγώνες πίστας, τους εκτός δρόμου αγώνες και τα ράλι - κάτι που μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε από το παρακάτω βίντεο με τα τεχνητά άλματα, τις φουρκέτες και τις γρήγορες καμπές. 


Οφείλουμε να ομολογήσουμε επίσης, πως η εικόνα του Marcus Gronholm πίσω από το τιμόνι του Fiesta αλλά και μπροστά στις κάμερες (με τη χαρακτηριστική του φωνή) μας χαροποίησε ιδιαίτερα, μιας και ο Φινλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής του ΠΠΡ εκτός από χαρισματικός οδηγός (ποιός ξεχνά τις πτήσεις του με το Peugeot 206 WRC στις ειδικές διαδρομές του ΠΠΡ;) είναι και πολύ συμπαθής άνθρωπος.


Ο επόμενος αγώνας του Global RallyCross Championship θα λάβει χώρα στο Texas Motor Speedway στις 9 Ιουνίου.





Περιοδικό Autokinisimag

WRC: Rally Acropolis 2012


Μέσα στην αδράνεια των προηγούμενων ημερών αφήσαμε τον 6ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι να περάσει ασχολίαστος. Επειδή λοιπόν πρόκειται για τον εθνικό μας αγώνα (τον μοναδικό τέτοιας εμβέλειας) το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε τώρα, 10 μέρες μετά, είναι να σας χαρίσουμε δύο βίντεο με τα καλύτερα πλάνα από την Κινέτα, τον Ελικώνα, την Αγία Μαρίνα, τη Θήβα, καθώς και τις υπόλοιπες ειδικές διαδρομές ενός από τους πιο δύσκολους αγώνες στο ημερολόγιο του ΠΠΡ. Όσον αφορά στα περισσότερα που μπορούμε να σας προσφέρουμε σχετικά με τον αγώνα, μην χάσετε τα επερχόμενα αναλυτικά ρεπορτάζ της Πόπης Παπαμιχαήλ στο τεύχος του Autokinisimag.


Για την ιστορία, ο ελληνικός αγώνας των παγκόσμιων τελείωσε κάπως έτσι:

1. S. Loeb 4:42:03:3
2. M. Hirvonen 4:42:43:3
3. J. Latvala 4:45:08:1
4. M. Ostberg 4:48:19:7
5. M. Prokop 4:49:49:8
6. T. Neuville 4:51:44:7
7. S. Ogier 4:55:03:2
8. Y. Al Rajhi 5:02:15:5
9. O. Tänak 5:05:22:2
10. A. Alkuwari 5:10:43:8

Από τις ελληνικές συμμετοχές αξίζει να αναφερθούν η 12η θέση του Παυλίδη, η 21η του Ζούνη, η 22η του Κωνσταντακάτου, η 25η του Λεωνίδα Κύρκου, η 26η του Ψύλλου, η 31η του Μοσχόπουλου και η 32η του Καλτσούνη.









Πηγή: WRC



Περιοδικό Autokinisimag

Μια Sauber σε φέτες

Οι πιο παρατηρητικοί σίγουρα θα πρόσεξαν πως τις τελευταίες μέρες το blog κινείται σε υποτονικούς ρυθμούς. Βλέπετε αυτό τον καιρό οι εξελίξεις τρέχουν και απαιτούν συνεχή παρουσία τόσο στον διαδικτυακό όσο και στον πραγματικό κόσμο - αν αυτοί οι δύο μπορούν να νοηθούν ως ξεχωριστοί.

Επιστρέφουμε λοιπόν δυναμικά και έχουμε για εσάς ένα εκπληκτικό βίντεο από την ομάδα της Sauber F1. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως μοιάζει ένα μονοθέσιο της F1 από μέσα; Όταν λέμε από μέσα, εννοούμε πως θα έμοιαζε αν υπήρχε η δυνατότητα να το κόψει κάποιος στη μέση και να εξετάσει ένα προς ένα τα εξαρτήματά του καθώς και τη θέση και τις λειτουργίες αυτών.




Ε λοιπόν η ομάδα της Sauber το έκανε και μας εξηγεί τα πάντα σχετικά με τα σπλάχνα ενός μονοθέσιου. Ιδιαίτερα κατατοπιστικό βίντεο, καταχωρήθηκε κατευθείαν στα αγαπημένα μας. Απολαύστε το!




Περιοδικό Autokinisimag