Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Περί Δοκιμών

Πολύς λόγος γίνεται συχνά για τις δοκιμές νέων μοντέλων και τα reviews που γράφονται ή,  πολύ περισσότερο τώρα τελευταία, που προβάλλονται μέσω διαδικτυακών εκπομπών. Στο AutokinisiMag αποτελεί βασική μας προτεραιότητα η αντικειμενική μεταφορά της αίσθησης και των εντυπώσεων που μας μεταφέρει οποιοδήποτε όχημα δοκιμάζουμε. Στόχος μας είναι η ακριβής αποτύπωση και απεικόνιση όλων εκείνων των ερεθισμάτων που δεχόμαστε από τη στιγμή εκείνη που αντικρίζουμε ένα νέο μοντέλο, μέχρις ότου παραδώσουμε τα κλειδιά πίσω στην αντιπροσωπεία ή στον εκάστοτε ιδιοκτήτη. 

Σίγουρα αναρωτιέστε που αποσκοπεί το παραπάνω παραλήρημα - προτιμούμε παρόλα αυτά να το θεωρούμε μια ειλικρινή πεποίθηση και αρχή. Αφορμή αποτέλεσε ένα review που είδε, μέσω του YouTube, το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες. Ο Nino Karotta δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ αυτοκινητιστικό κοινό. Κατάφερε παρόλα αυτά να πραγματοποιήσει ίσως την καλύτερη μέχρι στιγμής δοκιμή του νέου Toyota GT-86.

Προσπερνώντας ή τουλάχιστον προσπαθώντας να αποφύγουμε τα ιδιαίτερα διθυραμβικά σχόλια που δέχθηκε από ολόκληρη την petrol head κοινότητα του διαδικτύου, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το 20λεπτο βίντεό του είναι ένα απόσταγμα ειλικρινούς, υπεύθυνης και χωρίς περιττά σχόλια και «στολίδια» οδηγικής κουλτούρας και άποψης. Ο Karotta δεν στάθηκε στις λεπτομέρειες του δελτίου τύπου, ούτε φρόντισε να χαϊδέψει τα αυτιά της Toyota που παρουσιάζει το GT-86 ως τον απόγονο του θρυλικού Hachi-Roku

Μέσα από ένα όμορφο road trip, ο Ούγγρος οδηγός παρουσιάζει όλες τις πλευρές - καλές και κακές - του νέου ιαπωνικού σπορ μοντέλου και χρησιμοποιώντας το προσωπικό του AE-86 καταφέρνει ένα επιτυχημένο πάντρεμα του παρελθόντος με το παρόν.

Ο Nino Karotta είναι ένας πραγματικός petrol head. Ελπίζουμε και του ευχόμαστε να συνεχίσει να μας χαρίζει πραγματικές στιγμές οδηγικής και αυτοκινητιστικής νιρβάνας.



Γνωρίζουμε ότι μακρόσυρτα βίντεο στο YouTube μπορεί να αποδειχθούν κουραστικά αλλά σας προτείνουμε να αφιερώσετε 20 λεπτά από το απόγευμά σας και να παρακολουθήσετε το review του Πολωνού. Πραγματικά αξίζει!


Πηγή: Nino Karotta via YouTube

Περιοδικό Autokinisimag

Toyota Emirates Drifting Team

Η Toyota προχωρά στη δημιουργία της ομάδας Emirates Drifting Team παρέχοντάς της τα ολοκαίνουρια GT-86. Σας υπενθυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του μοντέλου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ένα GT-86 φρόντισε να λιώσει τα λάστιχά του ντριφτάροντας σε ολόκληρο το Abu Dhabi και το Dubai.




Παράλληλα ο 27χρονος Ahmed Omran Al-Amri αποτελεί τον δύο φορές πρωταθλητή στο πρωτάθλημα ντριφτ των ΗΑΕ με ένα υπερτροφοδοτούμενο Toyota Soarer (Lexus SC) απόδοσης 570 ίππων. Έτσι και ως ανταμοιβή για τις νίκες του Al-Amri, η Toyota ανέλαβε την εξ' ολοκλήρου οργάνωση της ομάδας και την προετοιμασία των GT-86.



Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δοκιμές των GT-86 στην πίστα Yas Marina από τον Al-Amri, καθώς και τις δηλώσεις του σχετικά με το αυτοκίνητο και την ομάδα.


Πηγή: Autoblog, AFMToyota

Περιοδικό Autokinisimag

Πατήματα και Ρεκόρ


Φυσικά από την ευθεία του Dragtimes.info! Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κόντρα, μια κόντρα που δεν θα σας κρύψουμε πως περιμέναμε με ανυπομονησία. Η γνωστή λοιπόν Lamborghini Gallardo της Underground Racing τίθεται αντιμέτωπη με το φονέα γιγάντων, GT-R της Boostlogic. Με μια διαφορά ιπποδύναμης της τάξης των 500 ίππων, η κόντρα είναι συγκλονιστική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μέτρο. 

Τι λέτε; Μπορείτε να μαντέψετε το νικητή;


Η δράση δεν σταματά εδώ. Ο μαύρος μαινόμενος ταύρος κατάφερε να επιτύχει το απόλυτο ρεκόρ του ενός μιλίου (1.600 μέτρα). 23,861 δευτερόλεπτα και ταχύτητα εξόδου 387,51χλμ/ώρα.


Για το τέλος, σας κρατήσαμε ένα μπόνους βίντεο στο οποίο ένα GT-R (AMS Alpha 12+) τα βάζει με μερικές 911. Απολαύστε το:


Πηγή: Dragtimes.info

Περιοδικό Autokinisimag

Καλό καλοκαίρι από την KTM


Μια από τις καλύτερες ευχές που μπορεί κάποιος να κάνει. Ειδικά όταν συνοδεύεται από τροχούς. Δύο ή τέσσερις, δεν έχει καμία σημασία. Καλό καλοκαίρι από την KTM λοιπόν!


Πηγή: KTM

Περιοδικό Autokinisimag

Χθες η κεντρική σελίδα της Vespa ξεπέρασε τα 700,000 Likes !!!

Το συγκλονιστικά μεγάλο αυτό νούμερο είναι αποτέλεσμα μερικών πολύ επιτυχημένων, παγκόσμιων σε εμβέλεια ενεργειών, όπως η συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση RED και η μεγάλη συνάντηση των Vespa fans για το Vespa World Days. 

Και οι δύο αυτές ενέργειες επικοινωνήθηκαν έντονα σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης όπως το FB, το Twitter, και το Instagram. Για τον λόγο αυτό γιορτάζουμε και σας καλούμε να κάνετε ένα ακόμη like στη φωτογραφία που ανεβάσαμε για αυτό το σκοπό https://www.facebook.com/vespa. Το όμορφο δημιουργικό που θα ανακαλύψετε εκεί είναι το ευχαριστώ μας για την δυναμική σας παρουσία!

Πηγή: Piaggio

Περιοδικό Autokinisimag

Κάρτα προνομίων για τους πελάτες των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ

Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ. Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥOKOHAMA στην ελληνική αγορά, από το 1959. Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της, η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, δημιούργησε ένα club για τους πελάτες που προτίμησαν την αγορά των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου της. Συγκεκριμένα, με την αγορά των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ, εκδίδεται η κάρτα “Loyalty card”, έτσι ώστε ο πελάτης να έχει άμεσα και εύκολα χρηστικές πληροφορίες αναφορικά με τα ελαστικά του. Επιπλέον, ο κάτοχος της “Loyalty card”, θα λαμβάνει σχετικά νέα καθώς και ενημερώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, αλλά και περιοδικές ειδοποιήσεις για δωρεάν επισκέψεις προς έλεγχο των ελαστικών του, στον συγκεκριμένο συνεργάτη του εξουσιοδοτημένου δικτύου της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, όπου αρχικά εξυπηρετήθηκε.

Πηγή: Θεοχαράκης Α.Ε.

Περιοδικό Autokinisimag