Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Time to Drag!

Φυσικά, από την καθημερινή μπλογκ-ο-δόση δεν θα μπορούσε να λείπει και το ανάλογο βίντεο από τους Ρώσους φίλους μας. Συνεχίζοντας λοιπόν τις street παραγωγές, οι Μοσχοβίτες μας αποστέλλουν αποσπάσματα από μια βραδιά με πρωταγωνιστές δύο Γερμανίδες κυρίες (911 Turbo Protomotive και 9ff GT3 RS - ναι το ξέρουμε, πολύ Porsche έχει πέσει σήμερα στο μπλογκ) και έναν Γιαπωνέζο νεαρό (GT-R AMS Alpha 12+). Μπορείτε να δείτε τι ακριβώς συνέβη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο βίντεο που ακολουθεί αμέσως παρακάτω.







Πηγή: Dragtimes.info

Περιοδικό AutokinisiMag

Porsche Targa Tasmania Tour

Η Porsche γνωρίζει πολύ καλά πως να διοργανώνει εξαιρετικές εκδηλώσεις και να κρατά το ενδιαφέρον των πελατών και οπαδών της συνεχώς ανανεωμένο. Απόδειξη αποτελούν τα driving experience workshops για τα οποία σας έχουμε μιλήσει στο παρελθόν. Αυτή τη φορά η γερμανική φίρμα επιστρέφει με μια σειρά από ανάλογες διοργανώσεις, μια εκ των οποίων είναι το Porsche Targa Tasmania Tour.





Οι συμμετέχοντες στο Tour είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά τους αλλά και αυτοκίνητα Targa Competition για 5 ημέρες τόσο στους δρόμους της Ταζμανίας όσο και στην πίστα Symmons Plains Raceway. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού 5ημέρου.




Πηγή: Porsche

Περιοδικό AutokinisiMag

Racing In The Street: Porsche 962 Group C

Διαβάζοντας τον τίτλο, κάτι ίσως να μη σας ακούγεται και πολύ ταιριαστό (πάντοτε φυσικά διατηρώντας τους κανόνες δεοντολογίας σχετικά με τις «αγωνιστικές» δραστηριότητες σε δημόσιο δρόμο). Ο ιδιοκτήτης όμως μιας Porsche 962 αποφάσισε να μην την αφήνει για πολύ να κάθεται στο γκαράζ του και βάλθηκε να κάνει οτιδήποτε θα έκανε με ένα καθημερινό αυτοκίνητο. Μπορείτε να δείτε πως μοιάζει μια θρυλική 962 σε καθημερινές μετακινήσεις σε δημόσιο δρόμο στο βίντεο που ακολουθεί.

MotorHEAD モーターヘッド // Racing In The street : Group C Porsche 962 from Maiham-Media.com on Vimeo.

Εξαιρετικό αυτοκίνητο, εξαιρετική ιδέα και εκτέλεση, εξαιρετικό βίντεο από τον Luke Huxham, ο οποίος έχει εμφανιστεί και σε πρότερα post του blog.




Αλήθεια, εσείς έχετε κάποιο sunday car το οποίο χρησιμοποιείτε μόνο για «ειδικές» μετακινήσεις;

Περιοδικό AutokinisiMag

This is Bathurst 1000


Ο εντυπωσιακός αγώνας Bathurst 1000 (Supercheap Auto Bathurst 1000) είναι μια δοκιμασία 1000 χιλιομέτρων που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην πίστα Mount Panorama στο Bathurst (New South Wales) της Αυστραλίας. Πρόκειται για έναν θρυλικό αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πριν από 52 χρόνια (1960) - με την ονομασία Armstrong 500 - και έκτοτε κατέχει περίοπτη θέση στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώ παράλληλα θεωρείται η ναυαρχίδα του αυστραλιανού motorsport. Στη μακρόχρονη ιστορία του αγώνα, στην άσφαλτο του Mount Panorama έχουν αφήσει τα αποτυπώματά τους τόσο αυτοκίνητα των κατηγοριών Group C και Group A, όσο και 2λιτρα Super Tourer. Στη σύγχρονη εκδοχή του αγώνα, όπως αυτός πραγματοποιείται σήμερα, λαμβάνουν μέρος οχήματα της κατηγορίας V8 Supercar με την Holden και την Ford να μονοπωλούν τις πρώτες θέσεις του βάθρου. Οι νικητές του αγώνα λαμβάνουν από το 2006 και έπειτα το Peter Brock Trophy - οδηγός που στέφθηκε 9 φορές νικητής στον συγκεκριμένο αγώνα και έχασε τη ζωή του στο Targa West Event ράλι της δυτικής Αυστραλίας.






Στο παρακάτω βίντεο - αφιέρωμα στα 50 χρόνια του θρυλικού αγώνα μπορείτε να απολαύσετε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του, καθώς και μερικούς από τους οδηγούς και τα οχήματα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στις σελίδες του “The Great Race“.




Για όσους επιθυμούν μια ακόμα πιο αγωνιστική ματιά της πίστας του Mount Panorama, παρακάτω μπορούν να παρακολουθήσουν έναν γύρο στη διάσημη πίστα, μέσα από το κόκπιτ μιας Porsche RS Spyder.


Περιοδικό AutokinisiMag