Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Το νέο Renault Clio RS σε μια γρήγορη βόλτα

Μια από τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αφίξεις αυτού του μήνα ήταν και το νέο Renault Clio. Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, μένοντας πιστή στις αγωνιστικές της παραδόσεις, ετοιμάζει και την κορυφαία έκδοση του μοντέλου - τα μαγικά γράμματα RS που κάνουν τη διαφορά. 

Στο Goodwood Festival of Speed, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του Ιουνίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, έκανε την εμφάνισή του ένα προσεκτικά καμουφλαρισμένο ΜΚ4 Clio RS και ολοκλήρωσε ένα γύρο της θρυλικής διαδρομής. Το νέο Clio RS θα είναι πιθανότατα εφοδιασμένο με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 1.600 κυβικών εκατοστών που με τη βοήθεια υπερτροφοδότησης θα αποδίδει περίπου 200 ίππους (πρόκειται για τον ίδιο κινητήρα που εφοδιάζει και το Nissan Juke 1.6T).




Ρίξτε μια ματιά λοιπόν στο παρακάτω βίντεο και προετοιμαστείτε για ένα από τα κορυφαία σύγχρονα προσθιοκίνητα της αγοράς - ειδικά τώρα που ο μικρότερου κυβισμού κινητήρας το καθιστά ακόμη πιο προσιτό σε σχέση με το τωρινό (σχετικά ασύμφορο για τα ελληνικά οικονομικά δεδομένα) δίλιτρο σύνολο.


Πηγή: Renault Sport, CS

Περιοδικό Autokinisimag

2013 Seat Leon: Οι Πρώτες Φωτογραφίες

Η τρίτη γενιά του δημοφιλούς Seat Leon είναι γεγονός και σας παρουσιάζουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες που μόλις αυτές τις ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας. Το νέο Leon πρόκειται να κάνει την ντεμπούτο του το φθινόπωρο, στην έκθεση του Παρισιού και αποτελεί το δεύτερο μοντέλο (μετά το νέο Audi A3) του VW Group που χρησιμοποιεί τη νέα πλατφόρμα MQB (Modularer Querbaukasten) του ομίλου, πάνω στην οποία θα βασιστεί ολόκληρη η μελλοντική του γκάμα μοντέλων - από σούπερ μίνι μέχρι μεγάλα οικογενειακά. 

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως η σχεδίαση του hatchback της Seat βασίζεται στη νέα εταιρική ταυτότητα, διαθέτοντας επιθετικότερες γραμμές σε σχέση με το απερχόμενο, περισσότερο στρογγυλό μοντέλο. Τα νέα φωτιστικά σώματα χαρακτηρίζονται από έντονες γωνίες - κάτι που ισχύει και για τους προβολείς ομίχλης -, οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες διαθέτουν νέο σχεδιασμό και οι χειρολαβές των πίσω πορτών παύουν να είναι πια κρυφές. Το τελευταίο χαρακτηριστικό μας κάνει να πιστεύουμε πως οι σχεδιαστές και μηχανικοί της Seat έχουν ίσως στο μυαλό τους μια τρίθυρη έκδοση του λιονταριού.

Στο εσωτερικό, η αμφιλεγόμενης αισθητικής κεντρική κονσόλα του τωρινού μοντέλου αντικαταστάθηκε (ευτυχώς!) από μια νέα, με φρέσκια σχεδίαση που δανείζεται αρκετά στοιχεία από αυτή του A3· κάτι που ισχύει και για το τιμόνι.
















Περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη, τους κινητήρες και τις επιδόσεις του νέου Seat Leon, σε μελλοντικό ποστ στο μπλογκ του Autokinisimag καθώς και σε εκτενή δοκιμή μόλις το πάρουμε στα χέρια μας στα τέλη του έτους.

Πηγή: Seat, CS

Περιοδικό Autokinisimag

BMW XS

Δανειζόμαστε την εισαγωγική πρόταση ενός άρθρου που συναντήσαμε κατά το παρελθόν και που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. «Είναι πάντοτε εξαιρετικά ανανεωτικό να βλέπεις τις σχεδιαστικές προτάσεις ανεξάρτητων σχεδιαστών, οι οποίοι φροντίζουν να αποφεύγουν τις εταιρικές γραμμές και ταυτότητες, άσχετα με το αν το αποτέλεσμα είναι αρεστό ή όχι».

Μια τέτοια περίπτωση λοιπόν είναι αυτή του George Manolache, ενός Ρουμάνου αυτοδίδακτου 2D/3D καλλιτέχνη και γραφίστα, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα τη δική του πρόταση που ακούει στο όνομα BMW XS Concept.

Το σχήμα του οχήματος παραπέμπει σε ένα crossover πολυτελείας, ενώ το εμπρός τμήμα του δανείζεται στοιχεία από μοντέλα του παρελθόντος - προσέξτε τη χαρακτηριστική μάσκα. Το υπόλοιπο σχήμα χαρακτηρίζεται από καθαρές, μινιμαλιστικές γραμμές ενώ όσοι παρατηρήσουν ορισμένες ομοιότητες με την X6 δεν θα είναι απόλυτα λανθασμένοι. Εντύπωση προκαλεί η σχεδίαση των εξωτερικών καθρεπτών, οι συρόμενες πόρτες εμπρός και πίσω και το φουτουριστικό εσωτερικό. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο της πρότασης.







Πηγή: George Manolache via CS

Περιοδικό Autokinisimag