Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

"55 Le Mans" Madza MX-5


Η γιαπωνέζικη μάρκα Mazda προχώρησε στην κατασκευή μιας ειδικής έκδοσης η οποία προορίζεται για την ελβετική αγορά και έχει την ονομασία MX-5 "55 Le Mans" γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο τη νίκη που πέτυχε η Mazda στις 24 ώρες του Le Man με το 787Β που είχε τον αριθμό 55. Η επετειακή έκδοση βασίζεται στο MX-5 με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων, που αποδίδει 160 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Οι μηχανικοί της Mazda προκειμένου να βελτιώσουν την δυναμική απόδοση του αυτοκινήτου, το εφοδιάζουν με νέα σπορ ανάρτηση με αμορτισέρ Bilstein, μια μπροστινή γραμμή γόνατο και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD). Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων χρωματισμών, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με ρίγες (στις πλευρές του οχήματος).

Εκδήλωση επετείου 50 χρόνων για την Ν. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.


Την Τρίτη 15 Μαρτίου 2011, η ΝISSAN - ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε παρέθεσε εορταστικό δείπνο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στα πλαίσια του εορτασμού των 50 ετών επιτυχημένης συνεργασίας της με την Νissan International S.A

Στην εκδήλωση παρέστησαν επιφανείς προσωπικότητες της πολιτικής, του επιχειρείν, των ΜΜΕ, καθώς και ανώτατα στελέχη της Νissan International S.A. O Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Motor Co κος Carlos Ghosn, ο οποίος θεωρείται δικαίως ένας εκ των ισχυρότερων ανδρών της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, απεύθηνε μαγνητοσκοπημένο τηλεοπτικό μήνυμα στους καλεσμένους, καθώς την τελευταία στιγμή αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη προσέλευσή του, εξαιτίας του τραγικού σεισμού που έπληξε την Ιαπωνία.

Ο πρόεδρος της ΝISSAN - ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε κος Βασίλης Θεοχαράκης αναφέρθηκε στα σημαντικότερα γεγονότα που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια αυτών των 50 ετών, όπως το εργοστάσιο παραγωγής οχημάτων στο Βόλο (1980 - 1995) - το οποίο αποτέλεσε πρότυπο για τη Nissan παγκοσμίως -, στην οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα, καθώς και στην εξαιρετική συνεργασία της ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε με την Nissan Europe. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Ιαπωνία και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του μεγάλου αυτού σεισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίοπτη θέση στον χώρο της εκδήλωσης είχε το παγκοσμίως πρώτο 100% ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Nissan LEAF, το οποίο κατέφθασε ειδικά για αυτή την εκδήλωση. Το Nissan LEAF πρόσφατα έλαβε το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου για το 2011 (CoTY).

Aύξηση των εξαγωγών της SEAT κατά 10,6% το πρώτο δίμηνο του έτους

Η SEAT, με το τέλος του πρώτου διμήνου του έτους, σημείωσε αύξηση 10,6% στις πωλήσεις σε ξένες αγορές. Η ισπανική μάρκα, με παρουσία σε 72 χώρες, αύξησε τις εξαγωγές της κατά 4.197 μονάδες και ήδη έχει φτάσει στα 39.488 οχήματα.

Οι συνολικές πωλήσεις της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης και της ισπανικής αγοράς, αριθμούν 51.048 οχήματα, με αύξηση 1,3%.

Η αύξηση των πωλήσεων στην Ιταλία (34,8%), τη Γερμανία (25,5%) και τη Γαλλία (15,6%) ήταν αποφασιστικής σημασίας για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων. Εξίσου σημαντική είναι και η αύξηση των πωλήσεων σε άλλες αγορές, όπως στην Ολλανδία (28,8%), την Αυστρία (14,5%) και σε αγορές όπως της Λατινικής Αμερικής (41,5%), τη Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική (44,4%).

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Διευθυντή της SEAT, Paul Sevin, “τα στοιχεία αυτά βοηθούν στην επίτευξη του στόχου της εταιρείας για μια περαιτέρω αύξηση φέτος στις αγορές της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Μεγάλης Βρετανίας. Ο μεσοπρόθεσμος στόχος είναι η επίτευξη 3% στο μερίδιο αγοράς στις χώρες αυτές”.

Παρά την πτώση της αγοράς στην Ισπανία κατά τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2011, η SEAT παραμένει στην κορυφή, μετά την πρώτη θέση που κατέλαβε στις πωλήσεις του 2010 για πρώτη φορά τα τελευταία 31 χρόνια. Μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες, η SEAT έχει πουλήσει 11.560 αυτοκίνητα στην Ισπανία, που αντιπροσωπεύουν το 22,6% της συνολικής παραγωγής της.

Στην χώρα μας, με το κλείσιμο του πρώτου δύσκολου διμήνου της χρονιάς για την αγορά αυτοκινήτου, η SEAT βρίσκεται στην 12η θέση της συνολικής κατάταξης με μερίδιο 2,8% και 473 ταξινομήσεις, ενώ σημαντική βελτίωση έχει καταγραφεί στο μερίδιο της στις λιανικές πωλήσεις με 404 μονάδες που αντιστοιχούν σε 3,4%.