Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τα car wallpapers της εβδομάδας

Θέλετε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα πιο δημοφιλή wallpaper, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; To autokinisimag.blogspot.com μαζεύει κάθε εβδομάδα τις πιο δημοφιλείς εικόνες και τις δημοσιεύει, για να μην προλάβετε να βαρεθείτε ποτέ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι δεξί κλίκ πάνω στην φωτογραφία-Ορισμός ως ταπετσαρία!

Lamborghini Aventator




Bentley Continental Supersports





Mercedes 300 SL του 1952



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Τata Nano: Γιατί δεν πέτυχε το πιο φτηνό αυτοκίνητο του κόσμου

To πιο φτηνό αυτοκίνητου του κόσμου, το ινδικό Nanο έκανε θραύση όταν πρωτοβγήκε στην αγορά, το 2009. Τα Μ.Μ.Ε σε όλο τον κόσμο έκαναν δεκάδες αφιερώματα στο μικρούλι όχημα, που κόστιζε μόνο 1.500 ευρώ και αναμένοταν να φέρει μια νέα εποχή στον κόσμο της αυτοκίνησης. Όμως...άνθρακας αποδείχθηκε ο θησαυρός!


Μετά από χρόνια απογοητευτικών πωλήσεων, οι ιθύνοντες της Tata παραδέχονται τώρα πως ήταν λάθος να πλασάρουν το αμάξι σαν το αυτοκίνητο του φτωχού. Ένα από το βασικό κριτήριο των αγοραστών αυτοκινήτου είναι το στάτους, κάτι που δεν σκέφτηκαν οι Ινδοί. Η ινδική αυτοκινητοβιομηχανία πουλάει περίπου 10.000 οχήματα τον μήνα, παρόλο που έχει δυναμική για διπλάσια παραγωγή.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ποιά είναι τα πιο αγαπημένα αμάξια των Ευρωπαίων;

Μια λίστα με τα μοντέλα αυτοκινήτων που αγαπούν -και αγοράζουν-περισσότερο οι οδηγοί σε όλη την Ευρώπη, δημοσιεύτηκε σε sites του εξωτερικού. Το Golf εξακολουθεί να έχει τα σκήπτρα ενώ ακολουθούν το VW Polo και το Ford Fiesta. Είναι το δικό σας μέσα στη λίστα; Check!



Πηγή: www.thetruthaboutcars.com

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης