Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Απελευθερώνεται το ωράριο των βενζινάδικων, σύμφωνα με το μνημόνιο

Ερχονται διανυκτερεύοντα βενζινάδικα ακόμη και χωρίς υπαλλήλους, με την τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που κατατέθηκε την Παρασκευή. Η τροπολογία ρυθμίζει, επίσης, τις υποχρεωτικές διανυκτερεύσεις και διημερεύσεις των πρατηρίων, που θα καθορίζονται με αποφάσεις της Περιφέρειας, ενώ για τους παραβάτες προβλέπονται πρόστιμα 15.000 - 20.000 ευρώ.


Με το ισχύον καθεστώς το ωράριο των πρατηρίων είναι ελεύθερο μόνο στα μεγάλα νησιά (Κρήτη, Εύβοια, κ.α.) ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα τα πρατήρια λειτουργούν από τις 6 το πρωί ως τις 9 το βράδυ το χειμώνα και ως τις 10.30 το καλοκαίρι. Η απελευθέρωση του ωραρίου περιλαμβάνεται στις υποχρεώσεις που ανέλαβε η χώρα με το μνημόνιο που συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση.

Mε το νέο καθεστώς τα πρατήρια θα λειτουργούν ως εξής:

Ελεύθερο ωράριο για όλες τις κατηγορίες πρατηρίων (υγρών καυσίμων, υγραερίου, μικτά).
Διανυκτέρευση: Θα διανυκτερεύουν το 10 - 20% των πρατηρίων σε κάθε Περιφέρεια. Οι πίνακες των διανυκτερεύσεων θα καθορίζονται με απόφαση της Περιφέρειας και το ωράριο της διανυκτέρευσης θα είναι από τις 10.30 μ.μ. έως τις 6 π.μ. το καλοκαίρι (1η Μαΐου με 30 Σεπτεμβρίου) και από 9 μ.μ. ως 6 π.μ. το χειμώνα (1η Οκτωβρίου με 30 Απριλίου).
Τις Κυριακές και τις αργίες θα λειτουργεί το 25 - 50 % των πρατηρίων, με βάση πίνακες διημερεύσεων που θα καθορίζονται επίσης από τον Περιφερειάρχη.

Η τροπολογία προβλέπει, εξάλλου, ότι τα πρατήρια που διαθέτουν αυτόματους πωλητές θα θεωρείται ότι διανυκτερεύουν και χωρίς να έχουν υπαλλήλους κατά τις νυχτερινές ώρες.


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πηγή: e-go.gr