Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΑΛΦΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

Σήμερα με αφορμή το ρεπορτάζ για τις παράνομες κόντρες οι Μάνος Έξαρχος και Νίκος Λογοθέτης θα είναι live στον Alpha TV Δράμας, στις 4μμ για το φλέγον θέμα των φίλων αγώνων επιτάχυνσης.

Επίσημος Εισαγωγέας Land Rover και Range Rover


H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει τον ρόλο του επίσημου εισαγωγέα των αυτοκινήτων Land Rover και Range Rover για την Ελλάδα από την 1η Δεκεμβρίου 2010.
Τα μοντέλα της Land Rover που διατίθενται στην Ελληνική αγορά είναι το Defender, το
Freelander και το Discovery. Τα δε μοντέλα της Range Rover είναι το Range Rover Sport το Range Rover Classic και συντόμως το Range Rover Evoque.
O Πρόεδρος του Ομίλου κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος δήλωσε: «H οικονομική συγκυρία
επιτάσσει ριζική αναδιάρθρωση του κλάδου της αυτοκίνησης. Προσδοκούμε ότι ο Όμιλός μας μπορεί να παίξει ηγετικό ρόλο σε αυτή την αναδιάρθρωση, λόγω της ισχυρής κεφαλαιακής του επάρκειας και της μοναδικής ομοσπονδιακής δομής του, που επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση νέων δραστηριοτήτων με ταυτόχρονη επίτευξη οικονομιών κλίμακας. Η ένταξη της Land Rover αποτελεί μια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση».
Εξ’ άλλου ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Πετρόπουλος είπε: «Άμεσος στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την αδιάλειπτη παροχή τεχνικής υποστήριξης στους υπάρχοντες πελάτες, σε συνεργασία με επιλεγμένους επίσημους εμπόρους, που θα αποτελέσουν το μελλοντικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων, το οποίο και θα ενισχυθεί. Επίσης στοχεύομε να αυξήσομε τα σημεία τεχνικής υποστήριξης ώστε να καλύπτονται οι πελάτες Land Rover και Range Rover σε όλη την Ελλάδα. Πιο μακροχρόνια, στόχος μας θα είναι η αύξηση του μεριδίου αγοράς των αυτοκινήτων Land Rover και Range Rover σαν αποτέλεσμα της αυξημένης ικανοποίησης των πελατών της μάρκας και της διεύρυνσης του κύκλου των φίλων της. Εν όψει της κρίσης στον κλάδο του αυτοκινήτου, δεν αναμένουμε ότι η νέα δραστηριότητα θα συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της κερδοφορίας του Ομίλου στα αμέσως επόμενα χρόνια. Η μακροχρόνια προοπτική όμως, με βάση το πρόγραμμα ανάπτυξης της Land Rover, είναι πολύ θετική».
Ο κ. Steven Morten, Γενικός Διευθυντής του Γραφείου Εισαγωγέων Ευρώπης της Jaguar & Land Rover δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την έναρξη συνεργασίας με τον Όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος, μια οικονομικά εύρωστη και πολύ επαγγελματική οργάνωση στο χώρο της αυτοκίνησης. Είμαστε ευτυχείς διότι θα εξασφαλίσουν την αδιάλειπτη μετάβαση στην νέα εποχή,συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησαν οι προηγούμενοι για πολλά χρόνια εισαγωγείς,στους οποίους οφείλομε πολλά για την ανάπτυξη της μάρκας Land Rover και Range Rover στην Ελλάδα. Προσβλέπομε σε περαιτέρω ανάπτυξη της ικανοποίησης των πελατών μας και στην αύξηση του μεριδίου μας στην Ελληνική αγορά»

H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Κατασκευάζει, διασκευάζει, διανέμει και υποστηρίζει μεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά, χωματουργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, μπαταρίες και λιπαντικά. Η Εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά στους τομείς δραστηριότητας της.

Ανέκδοτο

Τρία πιτσιρίκια συζητούν για τα αυτοκίνητα του μπαμπά τους:
- "Το αυτοκίνητο του μπαμπά μου", λέει ο ένας, "είναι φοβερά γρήγορο και ο ίδιος πολύ καλός οδηγός. Να φανταστείτε, δουλεύει στην Ασπροβάλτα και ενώ σχολάει κάθε μέρα στις τέσσερις, τέσσερις και μισή είναι στο σπίτι μας στη Δράμα..."

- "Σιγά", λέει ο άλλος. "Εμένα δουλεύει στην Κομοτηνή και ενώ σχολάει κάθε μέρα στις τέσσερις, το πολύ στις πέντε είναι στο σπίτι μας στην Καβάλα...".

- "Εμένα", λέει ο τρίτος, "ο πατέρας μου έχει το πιο γρήγορο απ' όλα και είναι και ο καλύτερος οδηγός. Αφού να φανταστείτε, είναι δημόσιος υπάλληλος στη Θεσσαλονίκη και ενώ σχολάει κάθε μέρα στις τέσσερις, είναι στο σπίτι μας στις Σέρρες... από τις δωδεκάμισι!".