Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Το ADAM αποκαλύπτει στο Παρίσι απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης

Το νέο ADAM, το κομψό, μικρό αυτοκίνητο πόλης της Opel αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στην παγκόσμια πρεμιέρα του στο “Mondial de l’Automobile” (29 Σεπτεμβρίου – 14 Οκτωβρίου, 2012) αποκαλύπτοντας τις σχεδόν απεριόριστες δυνατότητές του στη δημιουργία προσωπικού στυλ. Μία μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μοντέλων ADAM εκτίθεται στο περίπτερο της Opel (Hall 5.2, Νο 501), με πλούσια γκάμα εξοπλισμού και εξατομικευμένων προτάσεων. Οι επισκέπτες του Σαλονιού θα δουν από πρώτο χέρι τις καινοτόμες λύσεις που δημιούργησαν οι σχεδιαστές και μηχανικοί της Opel με σκοπό την εξατομίκευση, όπως κομψές επενδύσεις οροφής, κρυφό φωτισμό στα διακοσμητικά ένθετα στο ταμπλό οργάνων, αλλά και έγχρωμα κλιπ ζαντών. Εκτός των ADAM, στο περίπτερο θα βρίσκονται επίσης διαδραστικές οθόνες και διαμορφωτές όπου το κοινό θα μπορεί να ανακαλύψει περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης και να σχεδιάσει το δικό του ADAM σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και ανάγκες του. Με το νέο ADAM, η Opel κάνει την είσοδό της στο κομμάτι life-style της κατηγορίας Α. Με μήκος σχεδόν 3,70 m (πλάτος 1,72 m χωρίς καθρέπτες), το Opel ADAM είναι ένα ευέλικτο και μοδάτο, τρίθυρο όχημα, ιδανικό για περιβάλλον πόλης και δυναμική οδήγηση εκτός πόλης. Μέσα στην καμπίνα, το Opel ADAM μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα σε ένα περιβάλλον επιπέδου premium και με ευρυχωρία ασυνήθιστη για μικρό αυτοκίνητο. Εξωτερικά, συνδυάζει μία τολμηρή, δυναμική σχεδίαση με σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες προσωπικής έκφρασης, στοιχείο που κάνει κάθε αυτοκίνητο απολύτως μοναδικό. Το Opel ADAM προσφέρει επίσης premium τεχνολογίες από ανώτερες κατηγορίες, όπως το νέο σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας IntelliLink που ενσωματώνει το smartphone του ιδιοκτήτη στο αυτοκίνητο (Android και Apple iOS) και επιτρέπει τη χρήση επιλεγμένων ιντερνετικών εφαρμογών. Μία νέα γενιά του συστήματος Park Assist που παρκάρει αυτόματα το αυτοκίνητο και ένα σύστημα διεύθυνσης με “light touch” CITY mode είναι τέλεια για το φυσικό περιβάλλον του ADAM, την πόλη. Το μοδάτο ADAM ολοκληρώνει την προσφορά της Opel στην κατηγορία A μαζί με το 5θ Agila, που αποτελεί μία ισχυρή παρουσία με το υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας και τα πρακτικά του πλεονεκτήματα. Το ADAM απευθύνεται κυρίως σε μοντέρνους κατοίκους πόλεων οι οποίοι αναζητούν ένα αυτοκίνητο που να εκφράζει το προσωπικό τους στυλ. Ειδικοί προβλέπουν ότι το lifestyle τμήμα της κατηγορίας Α θα αυξάνεται σταθερά τα επόμενα χρόνια. Τιμές για το Opel ADAM θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Σαλονιού, όταν ανοίξουν επίσημα τα βιβλία παραγγελιών. Το Opel ADAM αναμένεται στα καταστήματα Διανομέων από τις αρχές του 2013.