Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CITROEN

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen μείωσε τις τιμές πώλησης όλων των μοντέλων της που εισάγει στη χώρα μας, μέχρι και 1.000 ευρώ κάτω!



Παράλληλα με τις νέες μειωμένες τιμές, οι αγοραστές επωφελούνται τόσο από το μέτρο της κρατικής απόσυρσης, αλλά και από το πρόγραμμα «Green Bonus» της Citroen, με το συνολικό όφελος να διαμορφώνεται ανάλογα το μοντέλο από τα 1.600 έως και τα 2800 ευρώ.

Αναλυτικά, οι μειώσεις ανά μοντέλο είναι ως εξής:

C1 3θυρο: 400 ευρώ
C1 5θυρο: 300 ευρώ
C3: 1.000 ευρώ
C3 Picasso: 1.000 ευρώ
C4: 500 ευρώ
C4 Picasso: 1.000 ευρώ
Grand C4 Picasso: 1.000 ευρώ
C5: 1.000 ευρώ

Tρακάρατε με ανασφάλιστο αυτοκίνητο; Τι πρέπει να ξέρετε

Με την οικονομική κρίση τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι έχουν φτάσει το 1.000.000! Πλέον, δεν είναι τόσο σπάνιο να εμπλακείτε σε ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα. Eπειδή το γεγονός αυτό συνήθως συνεπάγεται πολλά μπερδέματα πρέπει να ενημερωθείτε, πριν σας τύχει!



Επειδή η πρόληψη είναι πάντα πιο αποτελεσματική από την θεραπεία ζητήστε από την ασφαλιστική σας εταιρία να προσθέσει στο ασφαλιστήριο και την κάλυψη "ζημιάς από ανασφάλιστο αυτοκίνητο". Αυτό γίνεται ή δωρεάν ή με ελάχιστα έξτρα ασφάλιστρα.

Αν εμπλακείτε σε ατύχημα πρέπει η Τροχαία να πιστοποιήσει με Δελτίο Συμβάντος ότι το όχημα ήταν ανασφάλιστο. Δεν αρκεί να το δηλώνει ο οδηγός. Το ίδιο πρέπει να γίνει και αν έχετε υποψίες ότι είναι ανασφάλιστο. Μην εμπιστευτείτε τον οδηγό που λέει ότι "ξέχασε το ασφαλιστήριο σπίτι", "θα το φέρει μετά" κ.ο.κ.

Αν καλύπτεστε από το ασφαλιστήριο σας η ασφαλιστική εταιρία θα πληρώσει την ζημιά και μετά θα απευθυνθεί στο Επικουρικό Κεφάλαιο για να πάρει τα λεφτά. Αν όχι, θα πρέπει να το κάνετε εσείς.

Για να ενταχθεί μια ζημιά στην κάλυψη αυτή συνήθως υπάρχουν οι εξής προυποθέσεις:
Το ανασφάλιστο όχημα να έχει ελληνικές πινακίδες
Τα δύο οχήμα να έχουν έρθει σε επαφή
Η ευθύνη να βαραίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον οδηγό του ανασφάλιστου οχήματος
Το ατύχημα να εχει γίνει εντός ελληνικής επικράτειας
Να αποδυκνείεται από επίσημο έγγραφο ότι το όχημα ήταν ανασφάλιστο, την ημερομηνία του οχήματος


Είτε είστε υπαίτιος ή όχι, εσείς θα την πληρώσετε για το ατύχημα! Το ποσό της αποζημίωσης επιβαρύνει το συνολικό ποσό αποζημιώσεων της αγοράς και λαμβάνεται υπόψιν στην διαμόρφωση νέων αυξημένων ασφαλίστρων στο νέο έτος. Επίσης και η ασφαλιστική σας εταιρία μπορεί να σας αυξήσει τα ασφάλιστρα το νέο έτος, γιατί η αποζημίωση λογαριάζεται ως ζημιά του παθόντα.

Γι΄αυτό μακριά από αγροτικά που κυκλοφορούν στα χωράφια (είναι συνήθως ανασφάλιστα) και μην πλησιάζεται και πολύ τον κυρ Γιώργη από απέναντι που... "βγάζει βόλτα το αμάξι μόνο κάθε Κυριακή, για να μην πέσει η μπαταρία"!

Περιοδικό "Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης"