Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Τα car wallpapers της εβδομάδας

Θέλετε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα πιο δημοφιλή wallpaper, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; To autokinisimag.blogspot.com μαζεύει κάθε εβδομάδα τις πιο δημοφιλείς εικόνες και τις δημοσιεύει, για να μην προλάβετε να βαρεθείτε ποτέ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι δεξί κλίκ πάνω στην φωτογραφία-Ορισμός ως ταπετσαρία!

Honda NSX



Aston Martin DBS




Honda S2000

Ποιό είναι το πιο περίεργο γκάτζετ αυτοκινήτου;

Για να κάνουν την διαφορά, οι αυτοκινητοβιομηχανίες σκαρφίζονται όσο πιο περίεργα γκάτζετ και τα ενσωματώνουν στα αυτοκίνητα τους. Ένα από αυτά είναι το κλειδί του Pagani Huayra. Σαν να μην έφτανε δηλαδή η ήδη εξεζητημένη εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου! Το κλειδί είναι μια ασημένια μικρογραφία του αυτοκινήτου, σε μέγεθος που χωράει στην παλάμη σου. Χωρίζεται στα δυο. Το μισό λειτουργεί κανονικά ως κλειδί και το άλλο μισό λειτουργεί ως usb για αποθήκευση ηλεκτρονικών αρχείων και μουσικής. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Horacio Pagani - Huayra Key from eGarage on Vimeo.



Πηγή: jalopnik.com

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Για τις κυρίες της παρέας: Ψηλοτάκουνες Prada με φλας και φανάρια

Ένα μέρος της κολεξιόν "Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012", της Prada είναι εμπνευσμένο από τα αμερικανικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του '50, αυτά τα μεγάλα, μακριά οχήματα που χαρακτήρισαν μια ολόκληρη εποχή. Οι κομψές (!) γόβες περιέχουν στοιχεία των αυτοκινήτων, όπως φανάρια και τους χαρακτηριστικούς προφυλακτήρες. Ακούγoνται κιτς αλλά δεν είναι και τόσο κακές...Τι λένε και οι κυρίες της παρέας;






Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Aνακαλούνται 237 Renault Kangoo II στην Ελλάδα

Όσοι έχετε αγοράσει Renault Kangoo II που κατασκευάστηκαν μέχρι την 1η Μαρτίου 2010 πρόκειται να κληθείται από την εταιρεία PGA Ελλάδα ΕΠΕ να κληθείτε σε συνεργείο της εταιρίας. Ο λόγος; Υπάρχει πολύ μικρή στατιστική πιθανότητα χαλάρωσης της βίδας συγκράτησης της εμπρός ζώνης ασφαλείας στο κάθισμα, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μη σωστή συγκράτηση της ζώνης σε περίπτωση σύγκρουσης του αυτοκινήτου.



Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας στο εξωτερικό έχουν καταγραφεί κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο, μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου Renault ώστε να γίνει αντικατάσταση της βίδας συγκράτησης της ζώνης ασφαλείας στο κάθισμα με νέα βίδα βελτιωμένου τύπου και σχεδίασης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Όσοι καταναλωτές επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία PGA Ελλάδα ΕΠΕ (Τηλ. 211 1070 700 και 800-11 -11011).


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Μεγάλος διαγωνισμός UEFA EUROPA LEAGUE από τη SEAT


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο ΠΑΟΚ είναι οι ελληνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στη φάση των knock out αγώνων της UEFA Europa League στο δρόμο για το μεγάλο τελικό.

Το Club SEAT δίνει για ακόμα μία φορά τη δυνατότητα στα μέλη του να διεκδικήσουν από 1 διπλό εισιτήριο για τους εντός έδρας αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 και να υποστηρίξουν τις αγαπημένες τους ομάδες από το VIP lounge της SEAT, αποκλειστικού χορηγού της UEFA Europa League 2011-2012.
ΠΑΟΚ FC Vs. Udinese Calcio | 20:00 | Γήπεδο Τούμπας
Ολυμπιακός FC Vs. FC Rubin Kazan | 22:05 | Γήπεδο Καραϊσκάκη
Δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου στο www.clubseat.com.gr, επέλεξε τον αγώνα που θέλεις να παρακολουθήσεις και διεκδίκησε 1 διπλό VIP εισιτήριο.