Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Nürburgring στους -16βαθμούς. Γλιστράει λέμε!!!

Χωρίς αμφιβολία το Nürburgring είναι η δυσκολότερη και η πιο απαιτητική πίστα στον κόσμο, ειδικά όταν βρέχει. Τι γίνεται όμως όταν χιονίσει; Ο Andy Gülden, εκπαιδευτης του Nürburgring Driving Academy, οδηγεί ένα μονοθέσιο στο κατάλευκο Nordschleife και κυριολεκτικά δεν ισιώνει πουθενά! Δείτε το στο video που ακολουθεί.



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πηγή: trcoff

Το δράμα του Πύρρου Δήμα...

Σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα", ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε για την κρίση, τους πολιτικούς και όσα αναγκάστηκε να αλλάξει στην καθημερινότητά του. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι αναγκάστηκε να κινείται μόνο με ένα αυτοκίνητο, παρόλο που έχει 4 παιδιά...

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην συνέντευξη ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν αναθεωρήσει πολλά ελέω οικονομικής κρίσης. Ο Ολυμπιονίκης δήλωσε πως έχει παραδώσει τις πινακίδες του τζιπ του, παρά το γεγονός ότι έχει 4 παιδιά, κρατώντας μόνο το ένα αυτοκίνητό του.

Πιστεύω πως κάθε γονιός πρέπει να προετοιμάσει τα παιδιά μου, Εμένα είναι προβληματισμένα και κάνουμε συχνά συζητήσεις στο σπίτι. Ο κόσμος πιστεύει πως είμαστε δισεκατομμυριούχοι και πως δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Πολλοί αθλητές ζουν με τα λίγα και τα βασικά", συμπλήρωσε ο Πύρρος Δήμας.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Drifting time!!! Δύο Toyota παίζουν σε πίστα της Ιαπωνίας

Ποιό προτιμάτε; Το Τoyota AE86 ή το FT86;



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Στήθος που λειτουργεί ως αερόσακος: Τα έβγαλε τα λεφτά του!

Η 32-χρονη Sheyla Hershey μπορεί να χρυσοπλήρωσε ώστε να κάνει τα στήθος της σε μέγεθος 38ΚΚΚ, αλλά αυτά τελικά της έσωσαν της ζωή. Η 32-χρονη, τράκαρε το Ford Mustang της πάνω σε ένα δέντρο, αλλά η ίδια δεν έπαθε το παραμικρό αφού το στήθος της, λειτούργησε ως αερόσακος.



Η Hershey κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα στήθους στον κόσμο και καθώς γυρνούσε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο σπίτι της, από ένα πάρτι, στο Houston του Τέξας, έχασε τον έλεγχο του Mustang της, και προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, αλλά η 32-χρονη βγήκε από το το αυτοκίνητο ζωντανή και χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Όπως δήλωσε η ίδια, δεν φορούσε ζώνη και σίγουρα θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί, αν δεν υπήρχε το στήθος της, αφού την γλίτωσε μόνο με μερικές γρατσουνιές.

Ρεφενέ αμάξι ή carpooling. Είναι μόδα;

To Carpooling ή στα ελληνικά «συνεπιβατισμός» είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό, εδώ και πολλά χρόνια, ιδιαίτερα ανάμεσα στους Γερμανούς (βοηθάει και η γεωγραφική τους θέση, σε κεντρικό σημείο της Ευρώπης), οι οποίοι το διέδωσαν και στην υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ προσπαθούσαν να ταξιδέψουν με έναν πιο οικονομικό τρόπο.



Γιατί οι Γερμανοί, αν δεν το γνωρίζετε, μετράνε και τη δεκάρα. Δεν είναι “χουβαρντάδες” σαν τους Έλληνες (και τους Ελληνάρες). Βέβαια, ήταν και μία λύση για όλους εκείνους τους ταξιδιώτες, που προσπαθούσαν να “απαλείψουν” τη βασανιστική μοναξιά τους. Γιατί, αν δεν το γνωρίζετε, οι κάτοικοι της Κεντρικής - Βόρειας Ευρώπης βασανίζονται εδώ και αρκετές δεκαετίες από τη μοναξιά (που χτύπησε και τη δική μας πόρτα, την τελευταία δεκαετία), ως συνέπεια της αποξένωσης στις ανθρώπινες σχέσεις των αχανών και αφιλόξενων τραγικών τσιμεντουπόλεων που υπόσχονταν “ευκαιρίες ζωής”, του ατομισμού της καλοπέρασης, του μη-μοιράσματος, της άκρατης ανεξαρτησίας, που δεν αντιμετωπίζαμε εδώ στο Νότο (“εγώ τώρα θα κάνω τη ζωή μου”, “για πάρτη μου”), της ψευτο-ελευθερίας του one night-stand-ο-καλός-ο-μύλος-τ΄-αλέθει-όλα-είμαι-μάγκας-και-αυτοεπιβεβαιώνομαι-από-τον-πρώτο-τυχόντα/τυχούσα-χωρίς-καμία-δέσμευση-κι-ευθύνες, της οικογενειακής αδιαφορίας ανάμεσα στα μέλη της (18; έξω απ΄την πόρτα, βγάλτα πέρα μόνος σου).

Κι όχι μόνο οι Γερμανοί, αλλά και όλοι οι πρωτοπόροι ευκατάστατοι (σε σχέση μ’ εμάς εδώ στην Ελλάδα, που δεν τολμούσαμε εύκολα παλιότερα ούτε καν ένα ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη- δεν ξέραμε, δεν υπήρχαν συγκοινωνίες και τα μέσα, δεν μας περίσσευαν ποτέ χρήματα, δεν υπήρχαν οικονομικές ευκαιρίες και προσφορές, όπως σε άλλες χώρες) ταξιδιώτες, όπως Άγγλοι, Γάλλοι, Ολλανδοί. Ακόμα και οι Ισπανοί το αντιλήφθηκαν νωρίτερα από εμάς, μιας και τους μύησαν οι Γερμανοί, που συνέρρεαν στο Νότο κατά εκατομμύρια, χωρίς να έχουν όλοι τους απαραίτητα κάποια ιδιαίτερη οικονομική ‘άνεση για τέτοιου είδους ταξίδια.

carpooling.gr - Το πρώτο ελληνικό site για το carpooling

pamemazi.gr – Σύμφωνα με το site, η μεγαλύτερη βάση συνεπιβατισμού στην Ευρώπη

carpooling.ntua.gr - Πρωτοβουλία για το carpooling από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Από την ιστοσελίδα theoldcardawg

Πηγή: Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης