Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Honda και εκπομπή CO2


Η Honda Ανακοίνωσε τους νέους Παγκόσμιους Στόχους
Μείωσης των Εκπομπών CO2  μέχρι το 2020

ΤΟΚΙΟ, Ιαπωνία, 21 Ιουνίου, 2011 – Επιδιώκοντας τη χαρά και την ελευθερία της μετακίνησης σε συνδυασμό με μία βιώσιμη κοινωνία όπου οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν τη ζωή, η Honda έθεσε τους νέους στόχους που αφορούν στη μείωσης των εκπομπών CO2 για το 2020 στο πλαίσιο του Περιβαλλοντικού της Οράματος (Honda Environmental Vision), ώστε να επιληφθεί των σημαντικότερων θεμάτων επιχειρηματικής διαχείρισης – κλιματική αλλαγή και ζητήματα ενέργειας. Παράλληλα, η Honda παρουσίασε ένα παγκόσμιο περιβαλλοντικό σλόγκαν που προέρχεται απευθείας από την περιβαλλοντική κληρονομιά της – “Blue Skies for Our Children.” (Μπλε Ουρανοί για τα Παιδιά Μας)

Η Honda κυνηγά τους δικούς της περιβαλλοντικούς στόχους, γι’ αυτό και αναπτύσσει ενεργό δράση με πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος. Το 2006, η Honda έθεσε στόχο τη μείωση των παγκόσμιων εκπομπών CO2 από τη χρήση μοτοσικλετών, αυτοκινήτων και προϊόντων παραγωγής ισχύος της εταιρίας έως 10% μέχρι τα τέλη του 2010 συγκριτικά με τα επίπεδα του 2000. Το 2010, ο στόχος επιτεύχθηκε από όλα τα προϊόντα.

Η Honda ορίζει τώρα στόχο μείωσης των εκπομπών CO2 από τα παγκόσμια προϊόντα της έως 30% μέχρι τα τέλη του 2020 συγκριτικά με τα επίπεδα του 2000. Επιπλέον, πέραν της μείωσης των εκπομπών CO2 από την αλυσίδα παραγωγής και προμηθευτών, η Honda θα εντείνει τις προσπάθειές της για μείωση των εκπομπών CO2 σε όλες τις εταιρικές δραστηριότητές της. Η Honda θα επιδιώξει επίσης την εξέλιξη τεχνολογιών στον τομέα της συνολικής διαχείρισης της ενέργειας, ώστε να μειωθούν οι εκπομπές CO2 από τις μετακινήσεις και τις καθημερινές ανθρώπινες δραστηριότητες.

Επιπλέον, η Honda δημιούργησε ένα παγκόσμιο περιβαλλοντικό σλόγκαν που εκφράζει την ενεργό δέσμευση της εταιρίας σε περιβαλλοντικές δράσεις σε όλο τον κόσμο. Με αυτό το σλόγκαν, η Honda προτίθεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στον τομέα των τεχνολογιών περιβάλλοντος και ενέργειας.

■Honda Environmental Vision (Περιβαλλοντικό Όραμα Honda):

“Η Χαρά και Ελευθερία της Μετακίνησης” και  “μία Βιώσιμη Κοινωνία Όπου οι Άνθρωποι Μπορούν να Απολαμβάνουν τη Ζωή”


■Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Σλόγκαν:

Blue Skies for Our Children (Μπλε Ουρανοί για τα Παιδιά Μας)

Οι μηχανικοί της Honda οι οποίοι ανέλαβαν το δύσκολο έργο της συμμόρφωσης με τα πολύ αυστηρά Αμερικανικά πρότυπα εκπομπών ρύπων ‘Clean Air Act’ τη δεκαετία του 1970, χρησιμοποίησαν τη φράση ‘blue skies for our children’ σαν ένα ισχυρό προσκλητήριο μάχης που απαιτούσε την πλήρη αφοσίωσή τους σ’ αυτή την προσπάθεια. Η Honda θέλει να κληροδοτήσει ‘τη χαρά και την ελευθερία της μετακίνησης στην επόμενη γενιά’ (for our children - για τα παιδιά μας), για την υλοποίηση μιας βιώσιμης κοινωνίας όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή (blue skies - μπλε ουρανοί). Το σλόγκαν εκφράζει το πάθος της Honda στην περιβαλλοντική της δέσμευση που παραμένει ασίγαστο και θα συνεχιστεί αμείωτο στο μέλλον.


■Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Έμβλημα:

Ο κύκλος αντιπροσωπεύει τη γη και τον ήλιο με μπλε ουρανό (καθαρός αέρας), καθαρή θάλασσα και η ‘ζωντανή’, πράσινη γη εκφράζει τον πλούτο της φύσης που απαιτείται για την υλοποίηση μιας βιώσιμης κοινωνίας όπου οι άνθρωποι μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή. Η λευκή γραμμή που χωρίζει τον κύκλο στη μέση αντιπροσωπεύει ένα δρόμο που οδηγεί στην ελευθερία της μετακίνησης, ενώ η καρδιά εκφράζει τη φιλοσοφία και το πάθος της Honda στην περιβαλλοντική της δέσμευση.

◆Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιβαλλοντική δέσμευση και δραστηριότητες της Honda, παρακαλούμε επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο της Honda: http://world.honda.com/environment/

Η πρώτη σου μοτοσυκλέτα μόνο με 2.080 €!

Η Piaggio Hellas που αντιπροσωπεύει τη γνωστή Ισπανική μάρκα DERBI στην Ελληνική Αγορά, κάνει την πιο συμφέρουσα πρόταση στην κατηγορία.

Σχεδιασμένο για να καλύπτει και τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης κάθε ηλικιακού κοινού, το Derbi Cross City 125 κερδίζει τις εντυπώσεις με την αισθητική, την ποιότητα των υλικών αλλά και το φινίρισμά του.

Είναι μια μοτοσυκλέτα απόλυτα εργονομική και λειτουργική, μίνιμαλ σχεδίασης, με δυνατό κινητήρα. Με τιμή μόνο € 2.080 αποτελεί την πιο συμφέρουσα πρόταση στα 125 κυβικά, με τη σφραγίδα της DERBI, της μάρκας των BAJAS ROJAS (κόκκινες σφαίρες) και των παγκόσμιων τίτλων.

Το Cross City 125 διαθέτει κινητήρα 125cc, 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων, δισκόφρενα εμπρός και πίσω, ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο και καρμπυρατέρ 26mm. Διαθέτει μελετημένα χαμηλό ύψος σέλας (κάτω από 800 χιλ.) και τροχούς 18’’ μπροστά και 17’’ πίσω για ευελιξία αλλά και σταθερότητα. Είναι το ιδανικό «παιχνίδι» για την πόλη, στις επαγγελματικές μετακινήσεις ή στον ελεύθερο χρόνο, για όσους αναζητούν μία μοτοσυκλέτα αξιόπιστη, απλή και πολύ οικονομική στη χρήση της.

Η Derbi συνεχίζει να προτείνει ευέλικτες και οικονομικές λύσεις για την καθημερινή σας μετακίνηση. Μπείτε κι εσείς στον κόσμο της Derbi με μία επίσκεψη σε έναν εξουσιοδοτημένο διανομέα και ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά πρόγραμμα, το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης 2+2 και όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες!