Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Πετρελαιοκίνητα και μη σε προνομιακές τιμές από την Άλφα Ρομέο

Σε μια προσπάθεια να διευκολύνει τους φίλους της Alfa Romeo να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο από την αγαπημένη τους μάρκα μέσα στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Fiat Group Automobiles Hellas προσφέρει μέσα από την υπηρεσία Alfa Gain τη δυνατότητα αγοράς συγκεκριμένων μοντέλων σε προνομιακές τιμές.

Το Alfa Gain διαθέτει μια σειρά από μοναδικές προσφορές για εκδόσεις της MiTo με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Πρόκειται για ένα περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων καινούργιων αυτοκινήτων, που διαθέτουν πλούσιο extra εξοπλισμό και προσφέρονται με σημαντικό όφελος τιμής επιπλέον των ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να αποκτήσει μία MiTo 1.4 95 hp Distinctive με 13.620 ευρώ, μία 1.4 Multiair 135 hp Distinctive με 16.720 ευρώ, ή ακόμα μία ντίζελ 1.3 JTDM 95 hp Distinctive με 15.660 ευρώ.


Η χρήση της υπηρεσίας Alfa Gain είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποκτήσει κανείς μία MiTo σε αυτές τις χαμηλές τιμές. Για να χρησιμοποιήσει ο ενδιαφερόμενος την υπηρεσία Alfa Gain, αρκεί να επισκεφθεί την ηλεκτρονική διεύθυνση (διαθέσιμη και στο www.alfaromeo.gr ) και να επιλέξει μεταξύ των διαθέσιμων εκδόσεων. Στη συνέχεια μπορεί να επικοινωνήσει με τον επίσημο διανομέα του δικτύου της Alfa Romeo που προτιμάει και να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου που επέλεξε. Η λίστα με τα αυτοκίνητα ανανεώνεται συστηματικά και περιλαμβάνει πάντα αυτοκίνητα που εκείνη τη στιγμή διατίθενται στο δίκτυο διανομέων της Alfa Romeo.


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Χρειάζονται και οι άτυχες στιγμές...λέει ο Hamilton

Eίχαμε δεν είχαμε το ματιάξαμε το παιδί... Στο Grand Prix του Abu Dhabi, ο Sebastian Vettel έβαλε τέλος στο συνεχόμενο σερί που είχε στις πρωτιές, όταν στη 2η στροφή του πρώτου γύρου,μετά από ένα κλατάρισμα του πίσω αριστερού ελαστικού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Αυτή η εγκατάλειψη ήταν η πρώτη του άτυχη στιγμή σε όλη τη σεζόν, επιτρέποντας στον Lewis Hamilton να πάρει την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα.

«Δεν θυμάμαι καν την τελευταία φορά που ήταν άτυχος. Χρειάζονται όμως οι άτυχες στιγμές που και που, ώστε να αποκτούν αξία οι καλές στιγμές», σχολίασε ο βρετανός. Εύκολο να φιλοσοφείς, ιδιαίτερως αν είσαι αυτός που επωφελήθηκε από την ατυχία...




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Καραμπόλα 52 αυτοκινήτων στην Γερμανία

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Γερμανίας, στον οποίο χθες το βράδυ συνέβη μια απίστευτη καραμπόλα 52 αυτοκινήτων !


Από την σφοδρή σύγκρουση, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 35 είναι τραυματίες, οι 14 εκ των οποίων σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις αρχές της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, μετά την καραμπόλα, πολλοί τραυματισμένοι οδηγοί παγιδεύτηκαν μέσα στα οχήματα τους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των σωστικών συνεργείων ώστε να τους απεγκλωβίσουν.

Μέχρι στιγμής, οι αιτίες του δυστυχήματος δεν είναι γνωστές. Ωστόσο οι αρχές μιλάνε για μειωμένη ορατότητα λόγω ομίχλης.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ζάντες...έργα τέχνης!

Xρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη παλιές ζάντες αυτοκινήτων, ο Ptolemy Elrington φτιάχνει πλάσματα διαφόρων ειδών. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του πατώντας εδώ




Πηγή: www.pineza.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Τι γίνεται αν σου σκάσει λάστιχο ενώ τρέχεις με 289 χλμ/ώρα

Ακόμα ένας που έπαθε λάστιχο σε αγώνα της προηγούμενης Κυριακής. Ο λόγος για τον Jim Norman, ο οποίος κατάφερε να βάλει την GTC Porsche που οδηγούσε ξανά στην λωρίδα του, με την μούρη μπροστά παρακαλώ!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Η πρώτη φορά θα σου μείνει αξέχαστη...

Η πρώτη φορά που θα συναντήσεις ένα Fiat 500 Abarth 2012 θα σου μείνει αξέχαστη...Δες γιατί!


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης