Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Αυξήθηκαν από χτες τα διόδια ( κι άλλο!)

Αυξήσεις στις τιμές των διοδίων από την 1η Φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι κοινοπραξίες που κατασκευάζουν τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους, βάσει των όρων που προβλέπονται στις συμβάσεις παραχώρησης και στο αυξημένο ΦΠΑ 23%.

Στην Ελευσίνα και τον Ισθμό η διέλευση για τα Ι.Χ. αυξάνεται στα 3,20 ευρώ (από 3,10 ευρώ), για τα μικρά φορτηγά αυξάνεται στα 8,10 ευρώ (από 7,90) και για τις νταλίκες στα 11,40 ευρώ (από 11 ευρώ).

Η τιμή για τα δίκυκλα παραμένει ως έχει, ενώ δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στο τμήμα Κορίνθου-Πατρών, στο οποίο, σημειωτέον, έχουν σταματήσει τα έργα.

Στις Αφίδνες τα δίκυκλα θα καταβάλλουν 1,50 ευρώ, τα Ι.Χ. αυτοκίνητα 2,10 ευρώ, τα φορτηγά 5,30 ευρώ και οι νταλίκες 7,40 ευρώ.

Στη Θήβα, οι οδηγοί των δικύκλων θα πληρώνουν 1,80 ευρώ, των Ι.Χ. 2,55 ευρώ, των φορτηγών 6,45 ευρώ ενώ οι νταλίκες χρεώνονται με 9 ευρώ.

Στην Τραγάνα, τα δίκυκλα θα καταβάλλουν 1,40 ευρώ, τα Ι.Χ. 2,45 ευρώ, τα φορτηγά 5 ευρώ και οι νταλίκες 7 ευρώ.

Στην Αγία Τριάδα, οι τιμές θα είναι 1,15 ευρώ για τα δίκυκλα, 1,65 ευρώ για τα Ι.Χ., 4,15 ευρώ για τα φορτηγά και 5,80 ευρώ για τις νταλίκες.

Σημειώνεται ότι αυξήσεις θα ισχύσουν και στα πλευρικά διόδια.

Επίσης αυξημένες θα είναι οι τιμές για τη διέλευση των Ι.Χ αυτοκινήτων από τους σταθμούς διοδίων στο τμήμα Μαλιακός-Κλειδί, όπως ανακοινώθηκε απο την κοινοπραξία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου".

Αναλυτικά, στο Μοσχοχώρι, οι τιμές των διοδίων για τα Ι.Χ αυτοκίνητα αυξάνονται στα 3 ευρώ -από 2,90 ευρώ.

Στο Μακρυχώρι οι οδηγοί Ι.Χ. αυτοκινήτων θα καταβάλλουν 1,10 ευρώ αντί 1 ευρώ που ίσχυε.

Στον Πυργετό το αντίτιμο των διοδίων για τη διέλευση των Ι.Χ. αυτοκινήτων αυξάνεται σε 2,40 ευρώ από 2,30 ευρώ, ενώ στους σταθμούς Λεπτοκαρυάς και Πελασγίας οι τιμές των διοδίων για τη διέλευση των Ι.Χ αυτοκινήτων παραμένουν αμετάβλητες στα 3,10 και 2,60 ευρώ αντιστοίχως.

Αυξημένα θα είναι τα διόδια και στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου όπου -μόνο- οι οδηγοί Ι.Χ αυτοκινήτων καλούνται να καταβάλλουν αυξημένο αντίτιμο, πληρώνοντας 13,20 ευρώ αντί 12,90 ευρώ.

Αυξήσεις και στην Πελοπόννησο

Σύμφωνα με την Κοινοπραξία "Μωρέας ΑΕ", που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Καλαμάτα, τα νέα, αυξημένα διόδια έχουν ως εξής:

Στο Σπαθοβούνι, για τα δίκυκλα 1,80 ευρώ, για τα Ι.Χ. 2,50 ευρώ, για τα φορτηγά 6,40 ευρώ και για τις νταλίκες 9 ευρώ.

Στη Νεστάνη, για τα δίκυκλα 1,70 ευρώ, για τα Ι.Χ. 2,40 ευρώ, για τα φορτηγά 6,10 ευρώ και για τις νταλίκες 8,50 ευρώ.

Στη γέφυρα Μάναρη, τα διόδια διαμορφώνονται για τα δίκυκλα στα 1,30 ευρώ, για τα Ι.Χ. στα 1,90 ευρώ, για τα φορτηγά στα 4,90 ευρώ και για τις νταλίκες 6,90 ευρώ.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Φωτιά (στα λάστιχα)!!

Ο οδηγός ενός V8 HOLDEN βάζει μια... περιποιημένη φωτιά, στο αμάξι του, για χάρη του αυτοκινητιστικού σόου "Kandos Street Machine and Hot Rod show" στην Αυστραλία. Όχι μόνο στα ελαστικά του, αλλά και στον δρόμο... Και σε έναν μικρό θάμνο...Να καούν τα κάρβουνα! Απολαύστε το!



Πηγή: topgear

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

3 Μαρτιού ξεκινά η ανάβαση της Ριτσώνας

Ποδαρικό με την Ανάβαση της Ριτσώνας κάνουν οι ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου για το 2012. Σύμφωνα με την ΕΛΠΑ, η 1η Ανάβαση θα διεξαχθεί στις 3 & 4 Μαρτίου στη δημοφιλή Ριτσώνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από Δευτέρα 13.02.12 ώς Παρασκευή 24.02.12. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 6068 929 - 210 6068 866 και στο 6947 810 859.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ποιός δίνει 753.00 ευρώ για μια φόρμα οδήγησης;

Τέτοια νούμερα είναι προκλητικό να τα ακούμε και μάλιστα στην χώρα μας. Έλα όμως που οι ειδήσεις κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου και μας προκαλούν! Πριν λίγες μέρες λοιπόν, η αγωνιστική φόρμα που φορούσε ο Steve McQueen στην ταινία “Le Mans” πουλήθηκε από οίκο δημοπρασιών στην εξωφρανική τιμή των 753.000 ευρώ!
Μόλις 200 χιλιάρικα κάτω από την Porsche 911 του Mc Queen που επίσης πουλήθηκε σε δημοπρασία. Άλλο να δίνεις τόσα λεφτά για μια Porsche όμως και άλλο για μια φόρμα! Δεν συμφωνείτε;


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Μήνυσε την HONDA για την απόδοση του υβριδικού HONDA CIVIC και κέρδισε!

Μια μεγάλη νίκη για όλους τους ιδιοκτήτες υβριδικών HONDA CIVIC πέτυχε πριν λίγες μέρες μια γυναίκα από την Καλιφόρνια. Συγκεκριμένα η Heather Peters μήνυσε την εταιρία, γιατί ενώ διαφήμιζε ότι το αυτοκίνητο καταναλώνει 50 μίλια ανά γαλόνι, δεν ανέφερε ότι η απόδοση έπεφτε στο μισό αν χρησιμοποιούσες το air-condition ή έπεφτες σε κίνηση και πατούσες συνέχεια φρένο-γκάζι. Επίσης η οικονομία καυσίμων συνέχιζε να πέφτει, όσο φθείροταν η μπαταρία του υβριδικού Civic 2006, που αγόρασε.



Οι συνήγοροι της Honda ισχυρίστηκαν ότι η εταιρία καθόρισε αυτά τα νούμερα με βάση την εκτίμηση του Environmental Protection Agency, όπως γίνεται συνήθως. Ο δικαστής όμως έκρινε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία ήταν ενήμερη για το ασφαλμένο αποτέλεσμα που υποσχόταν και καταδίκασε την Honda, η οποία πρέπει να αποζημιώσει την κυρία Heather με το ποσό των 10.000 ευρώ. Βέβαια, τα λεφτά μπορεί να μην τα πάρει ποτέ, αφού η αυτοκινητοβιομηχανία άσκησε έφεση. Παρ'ολ'αυτά μια πρώτη νίκη πολίτη εναντίον της Honda είναι γεγονός!

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης