Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η κόντρα της ημέρας: Mazda RX-8 192cv VS RX-8 231

Δύο Mazda RX-8 σπάνε τα κοντέρ!Απολαύστε τα!





Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Σπορ εκδόσεις του i30 και i40 ετοιμάζει η Hyundai

Δυναμικές σπορ εκδόσεις δύο ακόμη μοντέλων τους ετοιμάζουν οι άνθρωποι της Hyundai. Μετά το Veloster Turbo, οι Κορεάτες εξελίσσουν και την «GTi» έκδοση του i30 και του i40. Την είδηση μάλιστα επιβεβαίωσε κορυφαίο στέλεχος της Hyundai Ευρώπης. Ο ίδιος τόνισε ότι οι νέες σπορ εκδόσεις θα έχουν όχι μόνο αυξημένη ισχύ, αλλά και βελτιωμένα δυναμικά χαρακτηριστικά.




Το πιο πιθανό είναι ότι τα νέα «καυτά» Hyundai θα εφοδιάζονται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του Veloster, ο οποίος έχει χωρητικότητα 1,6 lt, αποδίδει 204 PS κι έχει μέγιστη ροπή 27,0 kgm.
Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι της Hyundai επιχειρούν να δημιουργήσουν περισσότερο σπορ προφίλ για τα δημοφιλή μοντέλα τους και να τραβήξουν το ενδιαφέρον νεότερων πελατών που αγαπούν την σπορ οδήγηση.

Πηγή: protothema

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Τα car wallpapers της εβδομάδας

Θέλετε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα πιο δημοφιλή wallpaper, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; To autokinisimag.blogspot.com μαζεύει κάθε εβδομάδα τις πιο δημοφιλείς εικόνες και τις δημοσιεύει, για να μην προλάβετε να βαρεθείτε ποτέ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι δεξί κλίκ πάνω στην φωτογραφία-Ορισμός ως ταπετσαρία!

(Ιπτάμενο) Scoda Fabia S2000




Honda NSX




BMW 635 CSI

Νέο αγροτικό ελαστικό από την Firestone

Η Firestone μεγαλώνει την οικογένεια των Performer ράντιαλ ελαστικών με την Πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Performer 65, για μεσαίου μεγέθους τρακτέρ και αγροτικές εργασίες γενικής εφαρμογής. Το ελαστικό, θα αρχίσει να κατασκευάζεται για την αγορά αντικατάστασης και την αγορά αρχικού εξοπλισμού σε 13 διαστάσεις, από τον Μάιο του 2012.



Το Performer 65 προσφέρει στους αγρότες το πλεονέκτημα υψηλότερων ταχυτήτων (έως 70χλμ/ώρα), δυνατότητα μεταφοράς μεγαλύτερου φορτίου με ταχύτητα από 20χλμ/ώρα και πάνω, βελτιωμένη αναπαυτικότητα στην οδήγηση και ακόμα λιγότερη συμπίεση του εδάφους, σε σχέση με το δημοφιλές Firestone R9000 Evo, το οποίο αντικαθιστά, ενώ παράλληλα διατηρεί την ελκτική ικανότητα υψηλού επιπέδου, τη δυνατότητα αυτοκαθαρισμού και την αντίσταση στα κοψίματα.

Η σειρά 65 είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες στην αγορά των ράντιαλ, αγροτικών ελαστικών και η ζήτηση αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Το Performer 65 συμπληρώνει την υπόλοιπη οικογένεια των Performer, η οποία περιλαμβάνει το Performer 85, που παρουσιάστηκε το 2009 και το Performer 70, που παρουσιάστηκε το 2010.


Το νέο Performer 65 σχεδιάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Ερευνών της Firestone στην Ιταλία. Το ελαστικό υιοθετεί τη μοναδική τεχνολογία της Firestone με τα τακούνια διπλής γωνίας, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια έλξης με τακούνια και δημιουργεί μικρότερη διατάραξη του εδάφους σε σύγκριση με τα κλασικά ελαστικά. Σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη ακτίνα της κορώνας πέλματος (‘επίπεδο πέλμα’) και την αυξημένη λειτουργικότητα των πλαϊνών, η οποία παράγει μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής, το Performer 65 προκαλεί λιγότερη συμπίεση εδάφους και προσφέρει μεγαλύτερη αναπαυτικότητα στην οδήγηση από τον προκάτοχό του. Το ελαστικό κατασκευάζεται στο εξειδικευμένο στα αγροτικά ελαστικά εργοστάσιο της Firestone Europe, στο Puente San Miguel, στην Ισπανία.

Autokinisi Dragster: Τσίκης vs Kαραφουλίδη

Καθως το 4ο ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού πλησιάζει, ας κάνουμε προθέρμανση και ας ξαναθυμηθούμε κάποιες από τις κόντρες του 2010. Τσίκης εναντίον Καραφουλίδη...Άψογοι; Μπείτε στο κανάλι μας στο youtube και αφήστε τα σχόλια σας...



INFO:

Το περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης (Autokinisimag) και το νεοσύστατο αθλητικό σωματείο ΛΑΑΜΘ ανακοινώνει το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙV το Σαββατοκύριακο στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2012 που θα πραγματοποιηθεί στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών!

Ετοιμαστείτε για ένα ξέφρενο διήμερο 1500+ περασμάτων με οχήματα από ΟΛΗ την Ελλάδα, και από ιδιαίτερα δυνατά αυτοκίνητα ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ! Ζήστε και γιορτάστε μαζί με χιλιάδες θεατές την επίσημη γιορτή της κόντρας όπως επίσημα αναγνωρίστηκε το 2009 και πρόσφατα πήρε και την σφραγίδα του κράτους!

Το εισιτήριο για τους θεατές είναι ΜΟΝΟ 5 ευρώ την ημέρα, ενώ παιδιά έως 12 ετών ΔΕΝ πληρώνουν είσοδο! Το παράβολο συμμετοχής για τον αγώνα ανέρχεται στα 100 ευρώ και καλύπτει την ημερήσια αγωνιστική άδεια και την ασφάλιση προς τρίτους για τον οδηγό καθώς και την ελεύθερη είσοδο για τον ίδιο μαζί με ΕΝΑΝ ακόμα συνοδό του. Οι οδηγοί που πρόκειται να συμμετέχουν πρέπει να δηλώσουν από πριν το όνομα του συνοδού τους, για τους οποίους θα δωθεί ξεχωριστή καρτέλα. Σας περιμένουμε!

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης