Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

VESPA SPORT Special Edition

H ειδική έκδοση Sport της Vespa ενσαρκώνει τις αξίες του στυλ, της άνεσης, της ασφάλειας και του σπορ πνεύματος, συγκεντρώνοντας την κληρονομιά μυθικών μοντέλων του παρελθόντος, όπως η Vespa GS του 1955, η 180 SS του 1965 και η T5 «Pole Position» του 1985.

Τέσσερεις κυβισμοί για δύο διαφορετικά μοντέλα: οι Vespa GTS SuperSport και Vespa S Sport, ακόμα πιο σπορ και επιθετικές, σχεδιάστηκαν για να γίνουν αντικείμενο πόθου.
Από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, υπήρξαν σπορ εκδόσεις Vespa που χρησιμοποιήθηκαν συχνά σε αγώνες ταχύτητας και κάποιες φορές σε μεγάλες εκτός δρόμου αγωνιστικές εκδηλώσεις. Σήμερα οι ειδικές εκδόσεις Sport της Vespa GTS Super και της Vespa S συνεχίζουν την εξαιρετική αγωνιστική παράδοση που έχει στιγματίσει μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ιστορίας της Vespa.
Η ειδική έκδοση Sport της Vespa ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, από κάθε οπτική γωνία. Η Vespa S φέρει το λογότυπο “Sport” πάνω στο ντουλαπάκι, στο εσωτερικό της ποδιάς, ενώ στη Vespa GTS βρίσκεται στο ίδιο σημείο το λογότυπο "SuperSport". Επιπλέον στη Vespa GTS υπάρχουν και δύο κλασικά ανάγλυφα λογότυπα "Vespa" στο αριστερό πλαϊνό και εμπρός στην ποδιά.
Το ελατήριο της εμπρός ανάρτησης είναι βαμμένο σε racing κόκκινο χρώμα, μια αγωνιστική λεπτομέρεια που κάνει τη GTS Super και τη Vespa S να ξεχωρίζουν.
Η επιθετική φόρμα της ποδιάς υπογραμμίζει επίσης το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Vespa S Sport
Η Vespa S είναι το νέο μέλος στις ειδικές εκδόσεις Sport. Όλη η φρεσκάδα και η αυθεντικότητα της Vespa S εκφράζονται τώρα σε σπορ διάθεση• η μίνιμαλ αισθητική της Vespa S, απόρροια των μοντέλων της δεκαετίας του ’70, γίνεται τώρα πιο σπορ και μοντέρνα.
Το κουστούμι της Vespa S Sport, απλό αλλά γοητευτικό, τονίζει τις κλασσικές και λιτές γραμμές: από την ποδιά δίπλα στο μπροστινό φτερό ξεκινάει μία διακοσμητική λωρίδα σε γκρι ανοιχτό χρώμα που δένει με τον αποκλειστικό γκρι “grigio titanio” χρωματισμό του δίτροχου και χαρίζει στη Vespa S Sport έναν ανάλαφρο αλλά και σοβαρό τόνο, ενώ οι μαύρες ματ ζάντες προσδίδουν περισσότερη κομψότητα.

Vespa GTS SuperSport
Η Vespa GTS SuperSport ενσωματώνει τη διαφορετικότητα και τον αποφασιστικό χαρακτήρα, επιπλέον της σπορ διάθεσης και των επιδόσεων. Μετά από έναν επιτυχημένο χρόνο από τον πρωτότυπο και επιθετικό χρωματισμό “grigio titanio” και τον κυβισμό 300 κ.εκ., φέτος η Vespa GTS SuperSport διατίθεται και στον κυβισμό 125cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό και στον κομψό μαύρο ματ χρωματισμό
Το μεταλλικό σώμα της Vespa διακρίνεται για τη μοναδική προσωπικότητά του. Στη δεξιά πλευρά υπάρχει μια χαρακτηριστική σχάρα με οριζόντιες σχισμές - σαφής αναφορά στα κομψά μοντέλα Vespa του παρελθόντος - που δίνει μια αισθητή σπορ πινελιά στην πλευρική όψη του οχήματος.

Η Vespa GTS SuperSport διατίθεται με κινητήρες 300 και 125 ie, ενώ η Vespa S Sport με κινητήρες 150, 125 e 50 2T και 4T