Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Your Daily Dragtimes.info Dose

Οι μέρες περνούν, το TETRAKOSARI© V πλησιάζει και ολόκληρη η ομάδα του περιοδικού AutokinisiMag κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς για τις προετοιμασίες του πιο συναρπαστικού διήμερου επιτάχυνσης σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα, ο χρόνος που αφιερώνεται στο blog του περιοδικού δεν είναι ο ίδιος όπως άλλοτε. Ακόμη και έτσι, φροντίζουμε ώστε να σας διατηρούμε όσο το δυνατόν καλύτερα ενήμερους σε θέματα αυτοκινητιστικής κουλτούρας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Όπως θα έχετε καταλάβει, τα βίντεο του Dragtimes.info είναι από τα αγαπημένα μας και δεν χάνουμε ευκαιρία να μοιραζόμαστε μαζί σας οτιδήποτε νέο υποπίπτει στην αντίληψή μας. Σήμερα λοιπόν σας μεταφέρουμε δύο βίντεο με άπλετη δράση στο δρόμο και με ιδιαίτερα εντυπωσιακούς πρωταγωνιστές. Τα δύο «θηρία» GT-R, Boostlogic Godzilla και αυτό της AMS Alpha, και μια Kawasaki Ninja ZX-14R φροντίζουν να διαταράξουν την ησυχία της μοσχοβίτικης νύχτας και εμείς φροντίζουμε με τη σειρά μας να διαταράξουμε τη βραδινή σας γαλήνη.











Μπορείτε να απολαύσετε τα δύο βίντεο παρακάτω.


Πηγή: Dragtimes.info

Περιοδικό AutokinisiMag

...και το όνομα αυτού Cascada

Tο όνομα του νέο Opel cabrio είναι Cascada. Προέρχεται από την Ισπανική λέξη που σημαίνει καταρράκτης και λήγει στο γράμμα ‘a’, κοινό χαρακτηριστικό των μοντέλων Opel. Σαν όνομα, μεταφέρει ρυθμό, δυναμισμό, φυσική κομψότητα, υψηλή αισθητική, φρεσκάδα και τη γνήσια απόλαυση της ‘ανοιχτής’ οδήγησης. Το μυώδες, ανάγλυφο νέο Opel Cascada με τις ισορροπημένες αναλογίες και την επιμήκη σιλουέτα δηλώνει ποιότητα και στυλ. Το ποιοτικό soft top εκφράζει κομψότητα και φινέτσα. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε πελάτες με εκλεπτυσμένα γούστα και υψηλές προσδοκίες, λάτρεις της πολυτέλειας και εραστές της οδήγησης με ανοιχτή οροφή. 

Με ένα λείο, μακρύ αμάξωμα μήκους 4,70 m, το νέο τετραθέσιο ανοιχτό Opel ανήκει στη μεσαία κατηγορία cabrio. Με αυτή την έννοια, το Cascada συνδέεται περισσότερο με τα διακεκριμένα, κλασικά Opel cabrio της δεκαετίας του ’50 και του ’60 όπως οι εκδόσεις “Kapitän” και “Rekord”, παρά με τα συμπαγή cabrio των δύο τελευταίων δεκαετιών. Πολυάριθμα premium χαρακτηριστικά και τεχνολογίες υπογραμμίζουν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας κατασκευής του νέου Opel Cascada. Πατώντας ένα μπουτόν, η κομψή υφασμάτινη οροφή ανοίγει γρήγορα και ομαλά ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες μέχρι 50 km/h. Το Cascada είναι το τρίτο όνομα νέου μοντέλου που λανσάρει φέτος η Opel μετά τα Mokka και ADAM: Αυτό αποδεικνύει ότι η μάρκα εξελίσσει την προϊοντική γκάμα της με ταχείς ρυθμούς, κάνοντας την είσοδό της σε τρεις νέες κατηγορίες μέσα σε λίγους μόλις μήνες με ένα μοντέλο SUV-B (Sports Utility Vehicle), ένα μοδάτο μικρό αυτοκίνητο πόλης και ένα κομψό, μεσαίο cabrio. Οι πωλήσεις του νέου Opel Cascada θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2013. Αντίθετα με τις εικασίες που κυκλοφορούν, δεν θα παρουσιαστεί στο “Mondial de l´Automobile” στο Παρίσι: Εκεί θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα του το νέο Opel ADAM.

Πηγή: Opel

Περιοδικό AutokinisiMag