Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε για την προώθηση νέων


Τόσο ο Δήμος Αθηναίων όσο και η Νissan αναγνωρίζουν ότι η χρήση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων είναι μια από τις καλύτερες λύσεις σήμερα για τη μείωση των εκπομπών ρύπων στην πόλη. Για τον λόγο αυτό ξεκινούν την κατάρτιση ενός προγράμματος υποδομών ηλεκτροκίνησης και συνεργασίας για την προώθηση της αυτοκίνησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας, η Nissan προτίθεται να μοιράζεται πληροφορίες και ιδέες σχετικά με την εγκατάσταση και την λειτουργία δικτύων φόρτισης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, του σχετικού ενεργειακού εφοδιασμού του δικτύου, καθώς και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που αποσκοπούν στην προώθηση της χρήσης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Συγκεκριμένα, θα συσταθούν από κοινού ομάδες εργασίας, οι οποίες θα φέρουν σε επαφή τις εθνικές και τοπικές αρχές, τις εταιρείες κοινής ωφέλειας και τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, προκειμένου να διατυπώσουν και να δημιουργήσουν ένα βιώσιμο σχέδιο για την υλοποίηση και τη συντήρηση ενός ανοιχτού δικτύου κάθε είδους και τύπου φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Αθήνα.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Αθηναίων προτίθεται να εξετάσει την παροχή κινήτρων που θα κάνουν την ηλεκτροκίνηση προσιτή σε ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό, όπως φοροαπαλλαγές, εκπτώσεις/ πρόσβαση σε σταθμούς παρκινγκ και σε διόδια αυτοκινητοδρόμων, καθώς και την άρση περιορισμών κυκλοφορίας εντός του κέντρου της πόλης (όπως δακτύλιος, λεωφορειολωρίδες κτλ). Προτίθεται επίσης να αναπτύξει οικονομικά και μη κίνητρα για τη δημιουργία και τη λειτουργία υποδομών φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Να υπογραμμίσουμε ότι ο Δήμος Αθηναίων έχει ως στόχο σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει πρωτοβουλίες για την εξοικονόμηση ενέργειας και την ενεργειακή αναβάθμιση της πρωτεύουσας.

Το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας, αποτελεί το πιο πρόσφατο από μια σειρά παρόμοιων συμφωνιών που έχουν υπογραφεί από τη Nissan ανά την Υφήλιο, με σκοπό να επιταχυνθεί η εισαγωγή των αυτοκινήτων μηδενικών εκπομπών σε όρους καθημερινής χρήσης.
Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων ο Δήμαρχος κ. Γ. Καμίνης και από την πλευρά της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε ο κ. T. Θεοχαράκης.