Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Μήνυμα από το Opel-Club.gr

    ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ! Σε ΟΛΟΥΣ μας! Το OPEL-CLUB.GR είναι πλέον επισήμως 6 χρονών!

    Πάνε 6 χρόνια από τότε που λίγα παιδιά με κοινή την αγάπη τους για τα OPEL αποφάσισαν να ξεκινήσουν μαζί μια ιστοσελίδα, χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή η ιστοσελίδα θα σηματοδοτούσε τη γέννηση του πρώτου, του μεγαλύτερου και του μοναδικού Πανελλήνιου OPEL-CLUB στην Ελλάδα!

    Πλέον έχουμε στο ιστορικό μας 6 χρόνια γεμάτα χαρές και λύπες, γεμάτα εμπειρίες, γεμάτα επιτυχίες και αποτυχίες... 6 χρόνια ΓΕΜΑΤΑ ΖΩΗ! 6 χρόνια τα οποία ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΜΕ! μέλη εντός και εκτός του forum, με ή χωρίς OPEL, που είμαστε εκεί, στα events, στις πανελλήνιες αλλά και στις κατά τόπους συναντήσεις, στις χαρές και στις λύπες...

    Κάναμε και χάσαμε φίλους μέσω του OPEL-CLUB.GR αυτά τα 6 χρόνια... Γελάσαμε και κλάψαμε μαζί. Το σημαντικό είναι όμως ότι ως επί το πλείστον γελάσαμε και χαμογελάσαμε μαζί, χαρήκαμε, περάσαμε όμορφα, φάγαμε σε τρελλές μάσες παρέα, ζήσαμε καταστάσεις... Βοηθήσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ο ένας τον άλλον σε δύσκολες καταστάσεις... Δεν ξεχνάμε καταστάσεις όμορφες αλλά και δύσκολες... όπως όταν κάποιος από εμάς είχαν άμεση ανάγκη για βοήθεια και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τρέξαμε το ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ στα νοσοκομεία για να προσφέρουμε αίμα!

Με άλλα λόγια, ΖΗΣΑΜΕ! Δεν μείναμε άπραγοι! Ευτυχώς οι όμορφες στιγμές είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ από τις άσχημες και οι τελευταίες είναι μόνο απειροελάχιστες...

    Σας ευχαριστούμε όλους εσάς για αυτά τα υπέροχα 6 χρόνια! Συνεχίζουμε πάντα μαζί, πάντα γερά, πάντα δυναμικά!

    ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! Γιατί ΕΣΕΙΣ είστε το OPEL-CLUB.GR!!!



4Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΩΝ OPEL
9/1/2011 - ΚΑΤΕΡΙΝΗ

    Εν συνεχεία, για να γιορτάσουμε αυτά τα 6 χρόνια, διοργανώνουμε και την 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΩΝ OPEL στην Κατερίνη, η οποία έχει πλέον γίνει θεσμός! Η Πανελλήνια των Πισωκίνητων είναι γνωστή όχι μόνο για την πληθώρα συλλεκτικών, δυνατών και καλοσυντηρημένων κλασσικών πισωκίνητων, αλλά και για την τεράστια προσέλευση ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ από κάθε λογής μέλη, με πισωκίνητα ή εμπροσθιοκίνητα, παλαιά ή καινούργια, με Opel ή χωρίς Opel! Ήταν πριν ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη όπου μαζεύτηκαν και κάθε λογής εμπροσθιοκίνητα του club, ήρθαν και φίλοι με Ford Escort, με BMW ή ακόμα και με τα πόδια! Γιατί το νόημα της "παύλας" έχει αναχθεί πλέον στο νόημα της ΠΑΡΕΑΣ, της ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ, της ΦΙΛΙΑΣ και της ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ! Αυτό είναι που προσπαθούμε να προσάψουμε σε κάθε μας συνάντηση.

    Γι'αυτό και σας προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ όπου και θα κόψουμε και την πίτα μας, θα κάνουμε την εκδρομή μας, θα φάμε τη μάσα μας και θα μοιράσουμε κάποια δωράκια ;)

Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτώνται στο εξής topic που έχει ανοιχτεί:
http://www.opel-club.gr/vbulletin/showthread.php?p=341586

Δηλώστε αν θέλετε και στο Facebook event που δημιουργήσαμε, εάν θα παρευρεθείτε:
http://www.facebook.com/event.php?eid=157832997595844



    Τέλος, Χριστούγεννα έρχονται, ένα νέο έτος έρχεται και μαζί τους έρχονται και ελπίδες για όλους μας... Ένα καλύτερο αύριο ευχόμαστε σε όλους, σε αυτούς τους πραγματικά δύσκολους καιρούς, όπου το μέλλον μας είναι αβέβαιο... Σημασία έχει να είμαστε καλά, να χαιρόμαστε τις οικογένειες και τους φίλους μας και... όλα τα άλλα θα'ρθουν!

    Από το OPEL-CLUB.GR σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, γεμάτο ΕΥΤΥΧΙΑ, ΧΑΡΑ, και πάνω απ'όλα ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ για εσάς και τους δικούς σας!


    OPEL-CLUB.GR - Το πρώτο ελληνικό club για φίλους & κατόχους Opel στο διαδίκτυο και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!

Η Στροφή του θανάτου