Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ημερολόγιο Αμαξώματος: PreStage για το TETRAKOSARI© V - Ημέρα 1η

Αγώνας δεν είναι μόνο οι στιγμές εντός πίστας. Οτιδήποτε προηγείται και ακολουθεί είναι εξίσου σημαντικό. Στο AutokinisiMag αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά. Εν όψει του TETRAKOSARI© V, προτού η αυλαία σηκωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, αποφασίσαμε να κινηθούμε πίσω από την κόκκινη κουρτίνα, να ζήσουμε και να σας μεταφέρουμε την προετοιμασία οδηγών, μηχανικών και αυτοκινήτων. 

Η ιδέα άρχισε να καλλιεργείται στο μυαλό μας αρκετό καιρό πριν. Πώς θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκηνικό των 402 μέτρων; Πώς θα μπορούσαμε να δείξουμε σε όλους τους φίλους των αγώνων κάτι παραπάνω από το ήδη χορταστικό θέαμα της διήμερης γιορτής της επιτάχυνσης; Πώς θα ήταν δυνατό, ολόκληρη η κουλτούρα της νόμιμης κόντρας και κυρίως το προπαρασκευαστικό της στάδιο να χωρέσει μέσα σε εικόνες και ήχους; 

Η εκτέλεση ήταν απλή. Κάμερες, φώτα, μικρόφωνα και «εισβολή» στα άδυτα αγωνιζόμενων και μηχανικών - εκεί όπου λαμβάνει χώρα η προετοιμασία· συνεργεία, προσωπικά γκαράζ, σπίτια, έρημες ευθείες. Το αποτέλεσμα; Μπορείτε να το διαπιστώσετε από μόνοι σας παρακάτω. 

Κύριες και κύριοι, οδηγοί, μηχανικοί, φίλοι του TETRAKOSARI© και του AutokinisiMag, σας παρουσιάζουμε τη σειρά εκπομπών «PreStage για το TETRAKOSARI©».

Στο πρώτο αναπάντεχο επεισόδιο της σειράς οδηγήσαμε μέχρι τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και συναντήσαμε το Μίλτο Παπαδόπουλο, ο οποίος μας περίμενε παρέα με το λευκό Citroën AX του. Πληθωρικός και ιδιαίτερα εκδηλωτικός, ο Μίλτος μας μίλησε για τις αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει στο AX του, ειδικά για τον αγώνα του Σεπτεμβρίου και δεν παρέλειψε να προχωρήσει σε προκλητικές δηλώσεις σχετικά με το αντίπαλο ιαπωνικό δέος εκφράζοντας με μοναδικό τρόπο τη «συμπάθεια» που τρέφει για τα μοντέλα της Honda. Ο Μίλτος κλείνει τη συνέντευξή του με ένα μήνυμα προς το Βολιώτη Γιώργο Γκάγκα ο οποίος αγωνίζεται στο TETRAKOSARI© επίσης με Citroën, αποτελώντας παράλληλα το ιδανικό ξεκίνημα των PreStage εκπομπών, ρίχνοντας αρκετό συνθετικό λάδι στη φωτιά.





Περιοδικό AutokinisiMag