Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Τα μυστικά του μουσείου της Porsche


Το τεύχος 10 του περιοδικού Autokinisimag θα θυμόσαστε πως φιλοξένησε το οδοιπορικό του ειδικού μας συντάκτη Αλέξανδρου Αλεξίου στο μουσείο της Porsche στο Zuffenhausen της Γερμανίας. Στο άρθρο εκείνου του τεύχους θα βρείτε μια πλήρη ανάλυση των εκθεμάτων του μουσείου καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Τι θα ήταν όμως τα μουσεία αν δεν είχαν μυστικά; Μην φανταστείτε βέβαια μυστικές κρύπτες που αποκαλύπτονται κουνώντας το αγαλματάκι πάνω στο τζάκι. Εδώ μιλάμε για εγκαταστάσεις σε μυστικές τοποθεσίες και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα όπου φιλοξενούνται σπάνια εκθέματα.


















Στην περίπτωση της Porsche, αυτή η μυστική τοποθεσία βρίσκεται κάπου στην περιαστική περιοχή της Στουτγκάρδης και στεγάζει περίπου 500 οχήματα, όλα μάρτυρες της ιστορίας της εταιρίας. Αγωνιστικά, πρωτότυπα, οχήματα που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας, ειδικά projects και projects για λογαριασμό άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών είναι σε γενικές γραμμές το μεγάλο μυστικό της κληρονομιάς του Ferdinand Porsche.






Στα δύο βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μια γεύση αυτού του μυστικού, ενώ εμείς το μόνο που ευχόμαστε είναι να καταφέρουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή στα άδυτα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και να ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία της από τα παρασκήνια.







Πηγή: Porsche

Περιοδικό Autokinisimag