Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Νάουσα - Η όμορφη πόλη με τους "υπέροχους" δρόμους...

Η Νάουσα είναι μια πάρα πολύ όμορφη πόλη ειδικά αυτήν την εποχή. Βέβαια αν θα χιονίσει θα είναι τέλεια....Ειδυλλιακά μπορούμε να πούμε....Θα σας προτρέπαμε να κάνετε μια βόλτα με το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη η και περιφεριακά της ή στα 3-5 Πηγάδια αλλά μόνο αν έχετε κάποιο αυτοκίνητο 4x4 ή τζιπωειδές γιατί οι δρόμοι μόνο για τέτοιου είδους οχήματα είναι. Γιατί????Όλοι οι υπάρχοντες (κεντρικοί και περιφεριακοί) δρόμοι είναι είναι παλιοί, χωρίς συντήρηση, κατεστραμένοι και πρόχειρα επισκευασμένοι (καλυμένοι) κάποιοι από αυτούς. Και κάθε που βρέχει ή χιονίζει ανοίγουν αυτές οι τρύπες που κλείστηκαν πρόχειρα αλλά και καινούργιες από βαρέα οχήματα (άλλο λάθος που μπαίνουν στο κέντρο της πόλης και δημιουργούν κυκλοφοριακό) Τι μπορεί να γίνει γι'αυτό???? Δεν γνωρίζουμε πόσο προσπαθεί και αν μπορεί να κάνει κάτι ο Δήμος Νάουσας ελέω οικονομικής κρίσης. Ελπίζουμε να έχει εντοπίσει τα προβλήματα και να τα λύσει στρώνοντας καινούργιο ασφαλτοτάπητα εκεί που χρειάζεται (όχι καλύπτοντας τις τρύπες!!!!).
Η Λέσχη Αυτοκινήτου Νάουσας στο περιθώριο της συνάντησης που είχε το καλοκαίρι με τον Νομάρχη μας για την στήριξη των δραστηριοτήτων μας, μας ζήτησε να ενημερώνουμε την αρμόδια υπηρεσία της Νομαρχίας για τις περιπτώσεις ύπαρξης κακής ποιότητας του οδοστρώματος σε διάφορα σημεία του νομαρχιακού οδικού δικτύου. Και εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε καταγράφοντας τους δρόμους που έχουνε κακοτεχνίες. Αυτή ίσως η προσπάθεια 'ίσως' θα μπορούσε να γίνει και στην πόλη μας.....Εμείς το Δ.Σ. της Λ.Α. Νάουσας και τα μέλη της είμαστε στη διάθεση του Δήμου Νάουσας για να βοηθήσουμε όσο και όποτε μας ζητηθεί.
Γιατί Λέσχη Αυτοκινήτου Νάουσας δεν είναι μόνο αγώνες.....
 - Δελτίο Τύπου Λ.Α.Ν.

Σαλόνι Αυτοκινήτου Τόκιο: Βραβεία

Με επιτυχία διεξήχθη το Σαλόνι Αυτοκινήτου το Τόκιο για μια ακόμη χρονιά. Παρακάτω αναφέρονται οι νικητές στο διαγωνισμό για το καλύτερο αυτοκίνητο της κάθε κατηγορίας:

CONCEPT CAR: VeilSide 4590 GTR



















TUNING CAR: FUJIWARA R35-GTR

















SEDAN: ARTIS Type 3D


















MINI VAN & WAGON: ADMIRATION RICERCATO VELLFIRE

















SUV: VERMILION

















COMPACT CAR: NISSAN MICRA IMPUL


















ECOLOGY CAR: HONDA CR-Z


H Mazda χρονομισθώνει Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα


Η Mazda Motor Corporation εργάζεται στην εξέλιξη ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου με στόχο να ξεκινήσει την προώθηση του, μέσω χρονομισθώσεων, στην Ιαπωνία από την Άνοιξη του 2012. Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που αποτελεί μία compact έκδοση του ήδη γνωστού Demio, θα έχει αυτονομία 200Km και η χρήση του θα προσανατολίζεται για χρονομίσθωση σε κρατικούς οργανισμούς και εταιρικούς πελάτες.

Η Mazda ήδη εξελίσσει την στρατηγική κατασκευής βάσει της οποίας δίνει προτεραιότητα στην βελτίωση των βασικών τεχνολογιών κατασκευάζοντας κινητήρες υψηλότερης απόδοσης και εξελίσσοντας κιβώτια ταχυτήτων σε συνδυασμό με την μείωση του βάρους των οχημάτων. Με αυτό τον τρόπο η Mazda θα μπορέσει να εισάγει ηλεκτρικές καινοτομίες όπως συστήματα πέδησης που παράγουν ενέργεια ή υβριδικά συστήματα. Τα αρχικά αποτελέσματα αυτής της στρατηγικής –προϊόντα που περιλαμβάνουν τις νέες, «πράσινες» τεχνολογίες SKYACTIV- θα εισαχθούν στις αγορές αυτή την χρονιά. Παράλληλα, η Μazda συνεχίζει την έρευνα και την προσπάθεια εξέλιξης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που προσανατολίζονται σε οδηγούς που καθημερινά διανύουν κοντινές αστικές διαδρομές. Με αυτό το πρόγραμμα χρονομίσθωσης, η Mazda ελπίζει να επεκτείνει τις γνώσεις της αναφορικά με τις καταναλωτικές ανάγκες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τις αντίστοιχες τεχνολογίες.

Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης αναμένεται να διατηρήσουν την πρωτοπορία τους στην αυτοκινητοβιομηχανία στο άμεσο μέλλον. Η Mazda, προχωρώντας εμπρός, θα συνεχίσει να βελτιώνει τις τεχνολογίες που εστιάζονται στην εσωτερική καύση. Ταυτόχρονα, θα εστιάσει σε διάφορες μελλοντικές πράσινες τεχνολογίες ώστε να μπορέσει να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της οδηγική απόλαυση καθώς και υψηλά επίπεδα ασφάλειας και φιλικότητας προς το περιβάλλον.
Mazda

F500 now in the U.S.!



To "500ράκι" έφτασε τώρα στις Η.Π.Α. Εμείς ζηλεύουμε τα αμερικάνικα, και αυτοί τα ευρωπαικά!

To 2014 η επόμενη γενιά Ford Ka



Η επόμενη γενιά του Ford Ka υπολογίζεται ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο 2014. Μηχανικά το νέο Ka θα εφοδιάζεται με έναν 3-κύλινδρο EcoBoost κινητήρα 1.0 λίτρου, ο οποίος θα έχει επιδόσεις εφάμιλλες με έναν 4-κύλινδρο κινητήρα και θα εκπέμπει λιγότερα από 100 γρ CO2 ανά χλμ. Θα εφοδιάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν τελικά θα συνεχίζει να ονομάζεται Ka ή θα αποκτήσει νέο όνομα.