Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η κόντρα της ημέρας: Honda Civic Turbo vs Dodge Challenger

Γιαπωνέζος κατασκευαστής ενάντια σε Αμερικάνο... Ποιός θα νικήσει;


Honda Civic Turbo vs. Dodge Challenger


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Είναι νόμιμο να μην κολλήσεις το σήμα;

Αν δεν είσαι από αυτούς που φτιάχνουν ψηφιδωτό στο παρμπρίζ με τα σηματάκια του αυτοκινήτου, τότε αυτό το θέμα σε ενδιαφέρει!

Σήμα τέλους κυκλοφορίας
Όχι, δεν είναι νόμιμο να κρατήσεις το σήμα του τέλους κυκλοφορίας στο ντουλαπάκι! Πρέπει οπωσδήποτε να είναι αναρτημένο σε εμφανές σημείο. Το σήμα τυπώνεται σε αυτοκόλλητο χαρτί, για να κολλιέται-ώστε να μην μπορεί κανείς να το μεταφέρει από αμάξι σε αμάξι! Οι παραβάτες τιμωρούνται με αφαίρεση πινακίδων. Αν δεν θες να το βλέπεις στο παρμπρίζ, μπορείς να το κολλήσεις πίσω από τον εσωτερικό καθρέφτη.Και φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις κολλημένα τα σήματα των προηγούμενων ετών (εκτός αν είσαι συλλέκτης)!



Σήμα ασφαλείας

Ναι, το σήμα ασφαλείας είναι νόμιμο να μην είναι κολλημένο στο αυτοκίνητο. Αυτή είναι μια συνήθεια που έχει μείνει στους μεγαλύτερους, οι οποίοι κολλούσαν το γνωστό φακελάκι στο παρμπρίζ! Πλέον, ο νόμος έχει αλλάξει. Ο Κ.Ο.Κ. ορίζει ότι πρέπει απλά να το κουβαλάς μαζί σου στο αυτοκίνητο, μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και την απόδειξη πληρωμής.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Η Ferrari ζητά τα ηνιά της Ιταλίας, για να την βγάλει από την κρίση!

H πολιτική δεν είναι F1 αλλά ο 64χρονος πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, πιστεύει ότι συνδυάζονται! Έτσι, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ιταλική Προεδρία στις εκλογές του 2013, μέσω μιας ανοικτής επιστολής προς τα 40.000 μέλη της Italia Futura, σημειώνοντας τη δυσαρέσκεια και την αμηχανία του για ότι συνέβη στην Ιταλία το 2011, αλλά και γενικότερα για τις διεθνείς εξελίξεις.Αν κρίνουμε από την επιτυχία της επιχείρησής του μπορεί και να τα καταφέρει! Εσείς τι λέτε;



Η επιστολή του προέδρου της Ferrari Luca di Montezemolo:

«Την επόμενη χρονιά πρέπει να αρχίσουμε να αλλάζουμε την πολιτική σκηνή στην Ιταλία και να προετοιμαζόμαστε για τις εκλογές του 2013. Όταν οι Ιταλοί ψηφοφόροι επιστρέφουν στις κάλπες, θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή του μια σειρά από νέες ιδέες και νέους ηγέτες γυρίζοντας έτσι την πλάτη τους σε μια περίοδο συνολικής αποτυχίας στην ιταλική πολιτική. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι Ιταλοί να θέλουν να δουν τα ίδια παλιά πρόσωπα, τους πολιτικούς δηλαδή που άφησαν την κατάσταση να εξελιχθεί έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα. Είναι απόλυτη προτεραιότητα για την Ιταλία η αλλαγή των πολιτικών της ηγετών.

Για το λόγο αυτό, οι επόμενες εκλογές δεν θα είναι απλή υπόθεση ρουτίνας. Θα είναι μια ημερομηνία με ιστορία, η οποία ουσιαστικά σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στο δημόσιο βίο. Το 2012, η ItaliaFutura θα εργαστούμε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση προωθώντας νέες ιδέες και νέα πρόσωπα, που αξίζουν στην Ιταλία. Επίσης, θα εργαστούμε σκληρά για να προτείνουμε ρεαλιστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στη χώρα. Το πρώτο πράγμα που πρόκειται να προτείνουμε είναι το άλας του κράτους και τη μείωση του δημόσιου χρέους.

Luca di Montezemolo, ο μελλοντικός πρόεδρος της Ιταλίας»


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

1.055 Ηοnda στην πρέσα λόγω...λάσπης!



Όλοι θυμόμαστε την εικόνα από το πλημμυρισμένο κέντρο διανομής της Honda στην Ταιλάνδη, με τα αμάξια να "κολυμπάνε", λόγω των μουσώνων που έπληξαν την περιοχή. Τι απέγιναν αυτά τα καινούργια, αχρησιμοποίητα οχήματα; Μήνες μετά, η εμφάνιση τους είναι λίγο...λασπωμένη! Γι΄αυτό και η Honda αποφάσισε να τα καταστρέψει. 1.055 οχήματα Honda βρίσκονται στην ουρά για την πρέσα και η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει από τις 27 Δεκεμβρίου. Ρε παιδιά...μήπως χρειάζονταν απλά ενα καλό πλύσιμο;



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκηs