Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

"Μαύρος Χρυσός" Vs. Φορτιστής Μπαταρίας


Η μαζική αγορά στις ΗΠΑ θα μπορούσε να μειώσειτην εξάρτηση για πετρέλαιο σε πολύ μεγάλο βαθμό, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Δημόσιας Πολιτικής, του Πανεπιστημίου Rice.






Ειδικότερα, με βάση την έρευνα του Ινστιτούτου, αν τουλάχιστον το 30% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούσαν στις ΗΠΑ ήταν ηλεκτρικά μέχρι το 2050, τότε θα μειωνόταν σημαντικά η ανάγκη για εισαγωγές πετρελαίου.

Η αύξηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων κατά 30% συνεπάγεται μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου κατά 2,5 εκατομμύρια βαρέλια σε ημερήσια βάση.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι εισαγωγές πετρελαίου μπορούν να μειωθούν από 60% που είναι σήμερα, σε40%.Πέραν αυτού, υπολογίζεται ότι η μαζική αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα μπορούσε να μειώσει τις εκπομπές ρύπων κατά 7%.Οι ΗΠΑ εκπέμπουν τα περισσότερα αέρια του θερμοκηπίου, μετά την Κίνα.Μέχρι στιγμής, 29 πολιτείες έχουν θεσπίσει πράσινους στόχους για την προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.