Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Το Polo WRC προθερμαίνεται

Η επόμενη αγωνιστική χρονιά του ΠΠΡ θα διαθέτει, ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του, και το νέο VW Polo WRC. Αν κρίνουμε από τις δοκιμές που πραγματοποιεί η VW στη Φινλανδία, καθώς και τα ιπτάμενα περάσματα του Polo, η νέα σεζόν αναμένεται το λιγότερο εντυπωσιακή.

Παρακολουθήστε παρακάτω τον Sebastien Ogier και τον Julien Ingrassia σε μια τυπική φινλανδική διαδρομή.
















Περιοδικό Autokinisimag

BMW Bike Collection 2012


Οι ποδηλατόδρομοικαι τα μονοπάτια θα αποκτήσουν νέο χρώμα και ζωντάνια φέτος το καλοκαίρι, με τους ανανεωμένους χρωματικούς συνδυασμούς που λανσάρουν τα ποδήλατα BMW για το 2012. Τα BMW Cruise Bike και Mountainbike Enduro κυκλοφορούν με νέα σχεδίαση και συναρπαστικές αποχρώσεις. Μαζί με τα Touring BikeMountainbike Cross Country και BMW M Carbon RacerBike, τα νέα ποδήλατα BMW υπόσχονται άφθονη απόλαυση για όλους τους αναβάτες.



 Η τεχνική τους αναβάθμιση εγγυάται την ανώτερη ποιότητα ενός γνήσιου προϊόντος BMW. Όλα τα ποδήλατα BMW συνοδεύονται από μία παράδοση 60 χρόνων και την τεχνογνωσία που εφαρμόζουν οι μηχανικοί της BMW. Τα ποδήλατα BMW δημιουργούνται από άτομα που αγαπούν τους δρόμους και τις αποδράσεις στην ύπαιθρο.
Το 2012 BMW Mountainbike Enduro δεν κάνει συμβιβασμούς. Οι μηχανικοί της BMW εφοδίασαν το off-road ποδήλατο με βελτιωμένο σκελετό στον οποίο δεν χρησιμοποιείται ούτε ένα εξάρτημα μαζικής παραγωγής, τα πάντα εξελίσσονται εσωτερικά. Η άριστη συμπεριφορά και οι εξατομικεύσιμες ρυθμίσεις προσφέρουν μέγιστη άνεση και εξαιρετική ασφάλεια σε κάθε είδους διαδρομές – όπως επιβεβαιώθηκε σε ανεξάρτητες δοκιμές στις οποίες υποβάλλονται τα ποδήλατα BMW πέραν των στάνταρ ελέγχων. Ένα σετ τροχών της Crank Brothers χαρίζει στο 2012 Enduro μεγαλύτερη ακαμψία και βελτιωμένα χαρακτηριστικά στις κατηφόρες. Και όλα αυτά συνδυάζονται με μία εντυπωσιακή σχεδίαση.  Τμήματα των ακτίνων είναι βαμμένα σε φωτεινό πράσινο και χαρίζουν στο ποδήλατο ακαταμάχητη εμφάνιση, κυρίως εν κινήσει. Το πράσινο επαναλαμβάνεται και στη σέλα. Το ποδήλατο είναι μαύρο μεταλλικό που δημιουργεί μία έντονη οπτική αντίθεση.
Το 2012 BMW Cruise Bike είναι μία μοναδική πρόκληση για να απολαμβάνεις τη ζωή σε δύο τροχούς. Ακόμα και τις γκρίζες βροχερές ημέρες, τα πολύχρωμα νέα Cruise Bikes δίνουν φως και λάμψη στους δρόμους και τα πάρκα. Οι τροχοί είναι πράγματι εντυπωσιακοί: η σχεδίαση 'ακτινικών' και διασταυρωμένων ακτίνων συνδυάζεται με κορυφαία σταθερότητα και εντυπωσιακό στυλ. Οι ζάντες των ασημί Cruise Bikes έχουν μία χρωματιστή ρίγα που επαναλαμβάνεται στο τιμόνι και τη σέλα. Οι νέοι χρωματικοί συνδυασμοί σε ασημί/πράσινο, ασημί/ βυσσινί, ασημί/πορτοκαλί, λευκό/μπλε και λευκό χαρίζουν μοναδική εμφάνιση. Επίσης, τα Cruise Bikes διατίθενται σε μοντέρνα λευκή απόχρωση – αμιγώς λευκή ή με μπλε πινελιές. Είκοσι επτά σχέσεις και ένα πλήρως ρυθμιζόμενο τιμόνι προσφέρουν στους αναβάτες πλήρη ευελιξία κινήσεων.Τη γκάμα ποδηλάτων BMW ολοκληρώνει το εκδρομικό μοντέλο 2012 BMW Touring Bike, το ευέλικτο σπορ 2012 BMW Mountainbike Enduro, το γρήγορο BMW M Carbon Racer και το παιδικό Kidsbike για λιλιπούτειους αναβάτες.

Όλα τα Ποδήλατα BMW 2012 και ο σχετικός εξοπλισμός διατίθενται στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW και στο διαδίκτυο στο www.bmw-shop.com.



Χαρακτηριστικά:
BMW Mountainbike Enduro 2012 (μεταλλικό μαύρο/πράσινο)
Ύψος σκελετού: M (45 cm), L (50 cm)
Σκελετός: Αλουμινένιος, εμπρός/πίσω αναρτήσεις με σύνδεσμο Horst, σχεδίαση BMW
Πιρούνι: Fox 32 RL O/B trail, διαδρομή 140 mm
Αμορτισέρ: Fox Float RP2 BV
Μετάδοση: Shimano Deore XT, 30-σχέσεων
Βάρος: 14,8 kg

BMW Cruise Bike 2012 (ασημί/πράσινο, ασημί/ βυσσινί, ασημί/πορτοκαλί, λευκό/μπλε και λευκό)
Ύψος σκελετού: S (41 cm), M (46 cm), L (51 cm), XL (55 cm)
Σκελετός: Αλουμινένιος, εμπρός ανάρτηση, σχεδίαση BMW
Πιρούνι: Suntour NCX-D, διαδρομή 75 mm
Τιμόνι: BMW Original Trekking,ματ ασημί
Βάρος: 13,9 kg

BMW Touring Bike 2012 (μαύρο/καφέ) 
Ύψος σκελετού: S (41 cm), M (46 cm), L (51 cm), XL (55 cm)
Σκελετός: Αλουμινένιος, εμπρός ανάρτηση, σχεδίαση BMW
Πιρούνι: Suntour NCX-D-26’’, διαδρομή 75 mm
Τιμόνι: BMW Original Trekking, ματ μαύρο
Βάρος: 16,3 kg

BMW Mountainbike Cross Country 2012 (pearl white)
Ύψος σκελετού: M (47 cm), L (52 cm), XL (55 cm)
Σκελετός: Αλουμινένιος, εμπρός/πίσω αναρτήσεις, σχεδίαση BMW
Πιρούνι: Fox 32 RL O/B πιρούνι trail, διαδρομή 100 mm
Αμορτισέρ: Fox Float RP2 BV με βαλβίδα υποστήριξης
Μετάδοση: Shimano Deore XT, 30 σχέσεων
Βάρος: 12,9 kg

 BMW M Carbon Racer (ανθρακονήματα) 
Ύψος σκελετού: 52 cm, 54 cm, 56 cm, 58 cm και 60 cm
Σκελετός: από Ανθρακονήματα, σχεδίαση BMW
Πίσω μηχανισμός σχέσεων: Shimano Ultegra RD-6700
Εμπρός μηχανισμός σχέσεων: Shimano Ultegra FD-6700
Σετ γραναζιών: Shimano CS-6700, 11-28 T, 20 σχέσεων
Βάρος: 7,4 kg

Πηγή: BMW

Περιοδικό Autokinisimag



Reverse Record

Τα κατάφερε! Το Nissan Leaf με οδηγό τον Terry Grant κατάφερε να θέσει χρόνο ρεκόρ στην ανάβαση του Goodwood Festival of Speed με την όπισθεν. Σε συνέχεια του ποστ της προηγούμενης εβδομάδας, παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα της προσπάθειας και δηλώσεις του Grant, ο οποίος τελικά και αν κρίνουμε από τα πλάνα δεν γλίτωσε το αυχενικό.


Πηγή: Nissan 

Περιοδικό Autokinisimag

Το NAVARA EURO V, κυκλοφορεί ελεύθερα στην Αθήνα & την Θεσσαλονίκη!

Ως γνωστό, η Nissan, διαθέτει πλέον στην Ελληνική αγορά το κορυφαίο ΝΑVARA σε εκδόσεις που πληρούν τη νεώτερη οδηγία εκπομπών καυσαερίων EURO V. Το Nissan ΝAVARA EURO V εφοδιάζεται με κινητήρες ακόμα πιο σύγχρονους, λιγότερο ρυπογόνους και με μεγαλύτερη απόδοση. Συγκεκριμένα, οι επεμβάσεις που έχουν γίνει στο μοντέλο, έχουν σαν αποτέλεσμα το Nissan NAVARA EURO V να έχει χαμηλότερη κατανάλωση, ενώ χαρακτηριστικό του πλεονέκτημα αποτελεί η ελεύθερη κυκλοφορία του στις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τώρα η έκπτωση για το Nissan NAVARA ΕURO V φθάνει έως και τις 3.200 €, ενώ η τελική του τιμή, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, ξεκινά από τις 23.640 €. Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για το μοντέλο NAVARA της Nissan, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

Πηγή: Nissan 

Περιοδικό Autokinisimag

Συμφωνία Logistics μεταξύ GM και PSA Peugeot Citroen για Βελτίωση της Λειτουργικής Απόδοσης και Εξοικονόμηση Κόστους

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας συμμαχίας τους, η GM και η PSA Peugeot Citroen κατέληξαν σε μακροπρόθεσμη αποκλειστική συμφωνία για τη μεταφορά των περισσοτέρων Ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων logistics της GM στη Gefco, μία θυγατρική πλήρους κυριότητας της PSA Peugeot Citroen και ηγέτις στο χώρο των βιομηχανικών logistics στην Ευρώπη και όχι μόνο. Η συμφωνία θα επηρεάσει την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων Logistics των Opel/Vauxhall, Chevrolet και Cadillac στην Ευρώπη (συμπερ. της Ρωσίας) και αφορά, μεταξύ άλλων, παραδόσεις υλικών και εξαρτημάτων σε εργοστάσια παραγωγής, παράδοση ολοκληρωμένων οχημάτων σε καταστήματα διανομέων και μεταφορά ανταλλακτικών aftersales σε κέντρα διανομής. 


Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες logistics στο χώρο της Ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας μέχρι σήμερα. Επιτρέπει στη GM να πετύχει μειώσεις κόστους και να επικεντρώσει τους εσωτερικούς πόρους της κυρίως στις βασικές αυτοκινητιστικές δραστηριότητες. Ο Steve Girsky, Αντιπρόεδρος της GM σχολίασε: «Αυτή η συμφωνία σηματοδοτεί το πρώτο βήμα στην επίτευξη κερδών από τη μεγαλύτερη Συμμαχία με την PSA. Θα αποφέρει λειτουργική απόδοση και μειώσεις κόστους στη GM και μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε πλήρως την εμπειρία της Gefco». Ο Philippe Varin, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της PSA Peugeot Citroen, πρόσθεσε: «Η συμφωνία είναι το πρώτο βήμα στη μακροπρόθεσμη στρατηγική συμμαχία με τη GM. Επιτρέπει στη Gefco να συνεχίσει τη στρατηγική διεύρυνσης της υπάρχουσας βάσης πελατών της και να αυξήσει τις παγκόσμιες επιχειρηματικές της δραστηριότητες». Η νέα συμφωνία logistics μεταξύ GM και Gefco θα τεθεί σε εφαρμογή το 2013. Στις 29 Φεβρουαρίου, η GM και η PSA Peugeot Citroen ανακοίνωσαν μία παγκόσμια στρατηγική συμμαχία ευρείας κλίμακας που θα αξιοποιήσει τα ισχυρά σημεία και τις δυνατότητες των δύο εταιριών, θα συμβάλλει στην κερδοφορία των δύο εταίρων και θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ανταγωνιστικότητά τους στην Ευρώπη.

Πηγή: Opel

Περιοδικό Autokinisimag

Η Kia Motors υποστηρίζει το Make-A-Wish® σε συνδυασμό με τη χορηγία του UEFA EURO 2012

Για τον εορτασμό της επίσημης χορηγίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου UEFA EURO 2012 ™, η Kia Motors δώρισε $100.000 στον φιλανθρωπικό -μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish ® International. Εκτός από την οικονομική ενίσχυση η Kia Motors έδωσε την μοναδική ευκαιρία σε έξι παιδιά να παραδώσουν την επίσημη μπάλα του αγώνα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Τα έξι παιδιά από όλη την Ευρώπη, τα οποία επιλέχθηκαν από το Διεθνές Make-A-Wish για την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, θα ταξιδέψουν στην Πολωνία και την Ουκρανία για να βοηθήσουν να «μοιραστεί η δύναμη της ευχής» σε όλους όσοι θα παρίστανται στο UEFA EURO 2012 ™. Ο Βίκτορ (13 ετών από τη Δανία), ο Ευστράτιος (12 ετών από την Ελλάδα), ο Άλαν (12 ετών από την Ιταλία), ο Τζούρο (14 ετών από την Αυστρία), ο Πήτερ (14 ετών από την Γαλλία), ο Ματία (12 ετών από την Δανία) θα αρχίσουν τις εμφανίσεις τους στη φάση των ομίλων του τουρνουά που ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου με τον πρώτο ημιτελικό αγώνα στις 27 Ιουνίου. Ο κος Jon Stettner, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Make-A-Wish International δήλωσε: «Το Make-A-Wish και τα παιδιά μας είναι ενθουσιασμένα με την πρόσκληση της Kia να λάβουν μέρος στο UEFA EURO 2012. Μια επιθυμία που γίνεται πραγματικότητα βοηθά τα παιδιά να αισθάνονται πιο ισχυρά και πιο δραστήρια, πρόθυμα και ικανά να αγωνιστούν για τη ζωή και την κατάσταση της υγείας τους. Η Kia υλοποιεί με θαυμάσιο τρόπο την επιθυμία των παιδιών μας να λάβουν μέρος στην μεγάλη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική γιορτή.

Πηγή: Kia

Περιοδικό Autokinisimag