Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

JUKE – R: To πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής είναι γεγονός!

Η ιστορία του JUKE-R ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2012, όταν αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, ως πρωτότυπο, στο Ντουμπάι. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, το JUKE-R έγινε θρύλος και τώρα έλαβε σάρκα και οστά με το 1ο αυτοκίνητο να έχει ήδη παραχθεί, κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Η έκδοση παραγωγής του JUKE-R είναι ακόμη πιο δυνατή από αυτή του πρωτοτύπου με 545 bhp που αποδίδονται από τον κινητήρα 3.8 λίτρων, με διπλό υπερσυμπιεστή. Με τις απίστευτες επιδόσεις του, όπου τα 0-100 km έρχονται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται (!) στα 275 km/h, είναι αδιαμφισβήτητα το μοναδικό supercar στην κατηγορία των compact crossovers ! Εκτός των παραπάνω, το JUKE-R #001 έχει νέα εμφάνιση, χάρη στις επεμβάσεις των ειδικών του σχεδιαστικού τμήματος της Nissan Europe. Mε τo JUKE-R #001 να είναι καθοδόν προς το νέο ιδιοκτήτη του και με το #002 να βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής, αξίζει να σημειωθεί ότι η ακριβής τιμή για την αγορά του έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του πελάτη, ως προς τις προδιαγραφές που επιθυμεί. Όπως και να έχει, η τιμή του, για τους απανταχού ενδιαφερόμενους, ξεκινά από τις 500.000 €.