Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

eGarage

«Πιστεύουμε πως έχει έρθει η στιγμή να δούμε την αυτοκίνηση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Όχι μόνο το αυτοκίνητο μεμονωμένα, αλλά οτιδήποτε το συνοδεύει. Πιστεύουμε πως  οι άνθρωποι που κατασκευάζουν τα αυτοκίνητα είναι το ίδιο σημαντικοί με αυτούς που τα οδηγούν. Πιστεύουμε πως αυτοί που βελτιώνουν τα αυτοκίνητα είναι το ίδιο σημαντικοί με αυτούς που αγωνίζονται με αυτοκίνητα, καθώς και με αυτούς που τα επιδεικνύουν. Πιστεύουμε πως τα ίδια τα αυτοκίνητα έχουν γίνει ένα συστατικό στοιχείο της ζωής μας και πως αξίζουν έναν καλύτερο τρόπο προβολής από το ίντερνετ. Πιστεύουμε στην αυτοκινητιστική κουλτούρα. Πιστεύουμε στο να λέμε ιστορίες.»



Με αυτό τον τρόπο περιγράφει τον εαυτό του το eGarage. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τις παραγωγές του.

LeMay Museum: America's Car Museum from eGarage on Vimeo.
Porsche Legends from eGarage on Vimeo.

Περιοδικό Autokinisimag

Η Alfa Romeo στο Goodwood Festival of Speed

Όπως σχεδόν κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η παρουσία της Alfa Romeo στο Goodwood Festival of Speed ήταν ιδιαίτερα δυναμική και εντυπωσιακή. Από τις συμμετοχές της μιλανέζικης φίρμας ξεχώρισε η κίτρινη Zagato TZ3 Stradale, εφοδιασμένη με τον V10 του Dodge Viper, καθώς και μια 155 V6 TI DTM εφοδιασμένη με έναν εξακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων και απόδοσης 444 ίππων. Για τους λάτρεις των ιστορικών οχημάτων και τους νοσταλγούς των περασμένων δεκαετιών, η Alfa Romeo φρόντισε να ξεσηκώσει τα πλήθη με μια GTA 1300 Junior Coupe του 1972, εφοδιασμένη με έναν κινητήρα 1.300 κυβικών εκατοστών και 163 ίππων.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια συλλογή από φωτογραφίες και βίντεο από τη συμμετοχή της Alfa Romeo στον ιστορικό αγώνα.























Πηγή: CS

Περιοδικό Autokinisimag