Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Πως θα είναι το νέο Renault Clio ;

Το Clio τέταρτης γενιάς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2012 στο σαλόνι του Παρισιού και να μπει στο εμπορικό παιχνίδι από τα τέλη του έτους. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για ένα πιο δυναμικό σχήμα, πιο χαμηλό και πλατύ από το σημερινό μοντέλο, το οποίο θα συνδυάζεται με ένα αναβαθμισμένο και αισθητά πιο ποιοτικό εσωτερικό.



Σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων της γαλλικής φίρμας η ποιότητα κατασκευής αποτελεί το πρωταρχικό μέλημα στην εξέλιξη της τέταρτης γενιάς του Clio. Οι Γάλλοι φαίνεται να θέλουν να ανταγωνιστούν στα ίσια το premium ρεπερτόριο στην κατηγορία, έχοντας επηρεαστεί και από τα νέα δεδομένα του φινετσάτου Citroen DS3.



Σχεδιαστικά το νέο Clio αναμένεται να είναι επηρεασμένο από το πρωτότυπο DeZir του 2010. Οι σπορτιφ μυώδης γραμμές και το δυναμικό σχήμα είναι πρωταρχικός στόχος του σχεδιαστικού τμήματος, το οποίο «ανασαίνει» με επικεφαλή τον Ολλανδό Laurens van den Acker. Αν και το πλάνο περιλαμβάνει αρχικά μόνο μια 5θυρη έκδοση του νέου Clio, o Ολλανδός υπόσχεται τόσο αθλητικό σχήμα, με κρυμμένες τις χειρολαβές των πίσω θυρών, που μια 3θυρη έκδοση θα είναι και πλέον περιττή.

Διατηρώντας σε μήκος τις ίδιες διαστάσεις με το σημερινό μοντέλο, το νέο Clio θα δίνει περισσότερα χωροταξικά οφέλη στους επιβάτες του. Η σχεδίαση του ταμπλό θα διαθέτει πιο οδηγοκεντρικό προσανατολισμό, ενώ θα ενσωματώνει και τη multimedia επιλογή του πακέτου πολυμέσων και πλοήγησης R-Link.

Η γκάμα των κινητήρων βενζίνης θα ξεκινά από ένα νέο 3κύλινδρο κινητήρα 0.9 λίτρων ο οποίος θα αποδίδει περί τους 90 ίππους. Μια φρέσκια εκδοχή του 1.2 TCE κινητήρα, με 112 ίππους θα συμπληρώνει τη γκάμα. Παράλληλα ο 1.5 diesel κινητήρας με 105 ίππους αναμένεται να είναι επίσης διαθέσιμος.

Όσον αφορά την πολυπόθητη έκδοση Renault Sport, o 2.0 λίτρων ατμοσφαιρικός κινητήρας δεν δείχνει να μπορεί σταθεί στο μέλλον του κορυφαίου Clio τέταρτης γενιάς. Οι συζητήσεις περιλαμβάνουν κάποιο turbo μοτέρ για το πιπεράτο νέο Clio RS!

Πηγή: pathfinder.gr/ Δημήτρης Παππάς

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Με νέο κινητήρα Biturbo εφοδιάζονται τα Insignia

Με νέο κινητήρα diesel εφοδιάζει η Opel,το καμάρι της, το μοντέλο Insignia. Ο κινητήρας Biturbo, που παρουσιάστηκε επισήμως πριν λίγες μέρες είναι 2λιτρος και αποδίδει 194 ίππους με 400 Nm ροπή. Θα τοποθετηθεί σε όλες τις εκδόσεις του Insignia και η τιμή στην Ευρώπη θα είναι περίπου στα 33.400 ευρώ.

H επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε μόλις 8,7 δλ., ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 230 χλμ./ώρα. Μπορεί ο κινητήρας να έχει εξαιρετικές επιδόσεις, όμως στο θέμα της κατανάλωσης παραμένει αρκετά χαμηλό, αφού η μέση κατανάλωση βρίσκεται στα 4,9 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι 129 γρ./χλμ. Οι τιμές αυτές είναι λογικές, αφού πρόκειται για τελευταίας τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρα.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ο πιο σέξυ τρόπος να αλλάξεις λάστιχο

Αυτό θα πει εκπαιδευτική ψυχαγωγία!!Ένα σέξι μοντέλο σου δείχνει πως αλλάζεις λάστιχο...



Πηγή: newsbeast.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης